Искам да кажа ... (101)

• 56 080
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Акаша, на меденките им отива джинджифил, само внимавай да не прекалиш, опитай тестото ако имаш съмнения. На мен ми харесваш най-много с най-късата коса.

Сесил ми хареса на всички снимки, с изключение на първата. На горната в средата сякаш най-много.

Тонке, на теб си ти отива русо. Щерка ти има нещо от теб, сякаш в усмивката.

Аз също няма как да покажа колаж с цветове, аз като променям, променям прическата.

Тая сутрин беше размяната на подаръци в училището на детето. Много беше приятно, радвам се, че реших да избягам от работа и да отида. В 9:35 трябваше да приключи всичко, аз за всеки случай казах на шефа към 10. Приключихме към 9:10 и вместо като добър служител да дойде веднага на работа, седнах в близкото кафе. Хич не ми се работи напоследък.

# 121
Акаша, за пръв път те виждам. Страхотна си. Тонка май също за пръв път виждам. Кати е прекрасна и прилича много на теб. Другите ги изпуснах, но от 10 съм на басейна, че малката е на плуване, а аз вместо да чета мамата зяпам треньора.

# 122
Другите ги изпуснах, но от 10 съм на басейна, че малката е на плуване, а аз вместо да чета мамата зяпам треньора.

Ааа, простено ти е, завидях  Mr. Green

Акаша, много си нежна, момиченце  Heart Eyes

# 123
  • В Космоса
 Hug

Белла, резултат от измиване с кислородна вода. Ето ми естетствения:

Скрит текст:
/spoiler]

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 13:40 от Акаша

# 124
  • Пловдив
Другите ги изпуснах, но от 10 съм на басейна, че малката е на плуване, а аз вместо да чета мамата зяпам треньора.
Заслужава ли си зяпането? Laughing

# 125
Изпуснах края на предишната тема и изтървах снимките. Видях Акаша и сватята със снахата, ама тях съм ги виждала.

Захир, ако още веднъж прочета, че не си млада, а си на 30, лично ще те пусна на акулите.

Като млада се боядисвах много. Била съм във всякакви цветове. От 10 години съм се кротнала и правя само кичури, защото имам само десетина бели косъма, но скоро ще нараснат и ще се наложи.

Искам да се гръмна с куршуми за глиган заради тъпото електронно банкиране на Булбнк. Отне ми 4 часа да направя превод, който тук отнема 30 секунди. Когато открих опцията, не ми разрешиха да регистрирам моя мобилен телефон и регистрирах този на свекърва ми. Сега тя получава кодовете, а за да сменя телефона, трябва да отида на място. Същото е и за номера на личната ми карта. Открих сметката преди 15 години, но ЛК изтече и сега съм с нова. Единствения начин да я променя в системата им е да отида на място  ooooh!

Би трябвало да се актуализират автоматично подобни неща. Да не говорим, че служителите са неучтиви и не влагат никакво старание да помогнат.

Толкова съм бясна за цялото загубено време, че още не съм започнала да се притеснявам дали парите ще пристигнат.

# 126
Захирова, кога успя да се турнеш и кога да се махнеш, не те видях   Crossing Arms
Акаша, с естествената ти коса, на последната снимка много ми харесваш! И дълга да е! Heart Eyes

Гена, замина си за Израел, билета и беше за 4 януари, но от келешлък си го смени за днес. Видях я, че много съжалява, че постъпи така. Разплака се като тръгна и аз също и Жаки и тя, защото аз и стана един рев... Вместо да си изкара тук празниците с нас, ще кукува там сама. И миналата година ги правеше тези номера, но аз я молих и разубеждавах и остана, тази година не го напарвиха. А тя явно очакваше.
Сега ми е криво много.

Днес в три е часът  ми за годишния хороскоп, имам много добра астроложка. Миналата година ми каза невероятни неща, не я взех на сериозно, докато не се случиха всичките! Месец по месец! Сега вече не съм предубедена, написала съм си важни въпроси. По скайп ще се чуем. Така че много ви моля да не пускате снимки между 15-16 часа, че пак няма да видя нищо! Simple Smile

# 127
Австралийския отбор по плуване ряпа да яде ☺

# 128
  • Пловдив
Shocked Леле! Като се замислиш.... Плевен е значително по-близо от Австралия!

# 129
Shocked Леле! Като се замислиш.... Плевен е значително по-близо от Австралия!

Млъкни бе Янтро. По-далече е, но аз и пожарникари и полицаи предлагам  Crossing Arms.

# 130
Плувците развиват много хубави тела. Познавам няколко, всичките са "Уауууу". Когато се запознавах с треньора на сина ми преди десетина години, се почувствах като идиот - задава са той отдалече по коридора - едни рамене, една талия, едно дупе, мммм, че и походка... С наближаването, усмивката ми започна да намалява все повече и повече, докато застане пред мен бях каменно лице. Не че нещо, обаче тялото изглежда на около 25-30, а лицето и врата - на реалните си 50 години (тогава, вече е на около 60)... След това през годините съм имала възможност много пъти да видя сходна реакция - например, как го гледат хората (майките  Laughing ) в гръб, и как - като се обърне.

# 131
  • Пловдив
Ще ми тренират футбол моите........ така лиииииии....... ще се преориентирам към плуване!

От мен да знаете - винтът, забит с чук, държи по-здраво от пирон, завит с отвертка! И си окачих картината сама!

# 132
Жаки, може ли на лични координатите на астроложката  Praynig

# 133
Нашия няма 30, и майките и по големите момичета го гледат в захлас. Аз се правя че чета книга  Simple Smile

# 134
Жаки, и аз същото ще помоля, любопитна съм.

Ще взема да натисна вече сериозно щерката да се запише на плуване. Ако не тя - аз. Simple Smile Но ако скоча в басейна, половината ще го изплискам.

Общи условия

Активация на акаунт