Искам да кажа ... (101)

• 56 151
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Честито и от мен, Даун! Удовлетворение, хармония с младежа /и гаджето  Wink/ и само приятни емоции  Heart Eyes

Тия забравени сладки, все си мислех, че се казват така от една тема за старите, позабравени сладки. Те пък се "забравяли" във фурната  Laughing, много вкусно звучат, непременно ще пробвам и аз.

Яна ме изкуши да се пробвам и аз да украсявам с айсинг, спринцовка си купих, сега остана да намеря сполучлива рецепта и указания

# 286
Down Under, честит празник! Щастлива, усмихната!

# 287
Яна ме изкуши да се пробвам и аз да украсявам с айсинг, спринцовка си купих, сега остана да намеря сполучлива рецепта и указания
Жива и здрава да си, Рая! Хич не се бях сетила, че със спринцовка ще свърша работа с украсата, ми се измъчих с една писалка за украса!  bouquet

# 288
Честито и от мен, Даун! Удовлетворение, хармония с младежа /и гаджето  Wink/ и само приятни емоции  Heart Eyes

Тия забравени сладки, все си мислех, че се казват така от една тема за старите, позабравени сладки. Те пък се "забравяли" във фурната  Laughing, много вкусно звучат, непременно ще пробвам и аз.

Рая, хармония с пубер е кауза пердута, но ако не се караме ежедневно ще съм доволна Simple Smile.

Мира, благодаря, но аз само на снимки изглеждам миловидна, на живо съм като теб на онази снимка  Grinning.

# 289
  • София
Жива и здрава да си, Рая! Хич не се бях сетила, че със спринцовка ще свърша работа с украсата, ми се измъчих с една писалка за украса!  bouquet

Ужас, аз пък с клечки от шишчета  Laughing ooooh!

# 290

Ха ха, тя моята е специална бе, от Джъмбо, сигурно като твоята,  хич не се бях сетила за обикновена  Mr. Green

# 291
Аааа, същата от Джъмбо, не я искам повече. Две дози сладки украсих, ама имах повече шоколад по себе си, отколкото по сладките.

# 292
  • Sofia
Таман щях да питам спринцовка от аптеката ли?  newsm78 А айсинг е белтъчната глазура,нали? Мислех и аз с такава да украся меденките...че инак разтопявам черен шоколад, топя ги и поръсвам с цветни пръчици  Crazy. Всъщност не хартисаха много за украсяване  hahaha,дето се кахърих  Whistling. Едната кутия  я скривам, да подсладя родата в неделя, че не  ми се правят пак  Naughty.

# 293
Сега, след като Рая каза спринцовка, мисля да пробвам със съвсем обикновена Simple Smile Определено ще ми е по-стабилна.

# 294
Вие сте луди! Къде е сватята да говорим за съществени неща, а не за айсинг Simple Smile.

В интерес на истината и аз съм вапцала собственоръчно направени меденки и продават в тубички, което улеснява декорирането.

# 295
Сега, след като Рая каза спринцовка, мисля да пробвам със съвсем обикновена Simple Smile Определено ще ми е по-стабилна.

Ще чакам да споделиш   Peace Хич няма да си я цапам тогава моята  Mr. Green

# 296
Веднъж правих айсинг и украсявах с него, нещо не ми се получи. После като изсъхна стана на балончета и хич не беше гладко, както съм гледала по снимки и клипчета.
Вероятно е от калпавата пудра захар .

# 297

Ще чакам да споделиш   Peace Хич няма да си я цапам тогава моята  Mr. Green

Довечера ще правя питка за колегите, че утре имаме коледен обяд и не съм сигурна, че ще стигна до нова доза меденки и украса Simple Smile Ако успея, утре ще докладвам. Каквото правила днес, правила, утре събирам багажа, ако не ни мине котка път.

# 298
  • В Космоса
И аз тръгнах да правя "айсинг" ( с мама го наричахме сняг), но не ми се получи. Sad И го ползвах за лепило да ги украсим с цветни звездички. Иначе са във формата на горски животни - еленчета, мечки, лисици, таралежчета, охлюви и катерички. И няколко в стандартна форма с орехчета по средата. Много пипкава работа.

# 299
Честит рожден ден, Даун! Пожелавам ти много здраве, любов и успехи! bouquet Аз меденки още не съм направила, но приготвих линцери и си изчерпах търпението за 2 дни напред  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт