Искам да кажа ... (101)

• 56 077
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И аз почти финиширах,но ние сме на салати повече.Месо така или иначе не се яде. LaughingА навън е егати студа,а ми свърши солта.КОга ще стане способно детето само да ходи до магазина да го маародврствам  Mr. Green

# 436
Joy Ванини, супер много ще се радвам.  Ще ходим за риба  Hug. Весело посрещане на празниците и да ги намачкаш от чичо им Даун малките.

Hug

# 437
  • някъде ... тук ...
Весело изкарване и от мен!

Моите си пожелаха преди малко Дядо Коледа да донесе сняг  Laughing
Нека е студено, а и дано от някъде се довее сняг!

# 438
  • София
Разгеле, свърших всички задачи! В мола беше приятно, нямаше много хора, улиците и те празни, няма трафик, няма задръстване - кеф. Напълних доволно една торба от ХМ - две бременни блузки и другото за децата. Имам още един ваучер, ама той другата седмица, в другия мол, че там има повече бебешко, наумила съм си да го изхарча за най-малкия шош Heart Eyes Купих дреболиите за малкия, докато той зяпаше с батко си в Пулсар-а, черпихме се по дин сладолед и се завърнахме благополучно. За йога не остана време, ама с това непланирано излизане - тъй е. И утре е ден!

След малко ще омеся питката, да е топличка, че тя содената като изстине, става на подметка. Ужасно съм гладна вече Crazy

За капак, кумата ме зарадва, че децата й са въшливи, а бяхме заедно преди два дни Joy Моите не са се оплаквали да ги сърби, но утре на светло ще ги пощя. Дано се разминем, че аз изобщо не знам с какво да се клепя сега като съм бременна. Аман от ти въшки бе!!! Ни студ ги мори, ни жега, целогодишна напаст!

# 439
Почти съм готова, само доварявам картофките за салатата, пекат се орехи и фъстъци, останалото е готово.
И меденките за утре пак правим, голяма радост за Жаки, омацала се е до ушите:)
Сармите ми, както винаги са страхотни chef
За утре приятели са поръчали от прословутата ми баница с праз и кайма, миналата година ги черпих и сега пак си искат:) Имам истински одрински кори и домашна кайма, та няма как да не ми сполучи:)

# 440
От обяд съм метнал гювеча със сарми, чушки, суджук и мръвка, на 100 гр, във фурната. До преди малко не са чули.

# 441
Жаки, баницата с праз и кайма има ли я в готварската книга?Сармите как ги правиш?
Аз омесих една содена питка, ама тя нюню, та месих втора и то двойна доза.

Момичета прекрасни, уютна вечер ви желая Heart Eyes

# 442
  • Варна
Ние тепърва сядаме на трапезата, която ще е постна само за мен, но то аз обичайно на постно налитам през цялата година. Половинката и малката обаче са твърдо месоядни и наваксват и за мен.

Аз днес последно пазарувах за коледната трапеза, но понеже минали години сърбах попарата с навалиците в Кауфланд, днес предвидливо отидох в 7.15 сутринта. Магазинът беше зареден до пръсване и блажено празен. С кеф напълних количката та се наложи после да карам мъжът ми да слиза и да мъкне торбите до вкъщи.

# 443
  • Телиш/Плевен
Жаки, баницата с праз и кайма има ли я в готварската книга?
Има я. Hug

Весели празници на всички! Бъдете щастливи! Hug

# 444
  • София
Срам ме е, но ще се пръсна Blush Един час в сладки приказки изкарахме на масата с децата, чухме се с родата, видяхме се даже, правихме наздраве Grinning Но в един момент вече ми стана невъзможно да седя на стол, та съм се опънала като древна римлянка да храносмилам Joy
Дребният каза, че покрай празниците откривал радостта от живота Joy

# 445
  • Sofia
И ние отметнахме софрата,вече  bowuu.
Получиха ми се гозбите, доволна съм от себе си...само лозовите сарми малко сухички станали, но пък бобчето и чушките с боб....ммм chef.На младежа пекох кИфтета и пържолки, и гъбки.Абеее, едно 7-8 манджи спретнах.
Меденки и аз ще пека пак в понеделник, да изпратя една кутия на моите  хора в Добрич  Heart Eyes, с малко армаганчета, че татко  е и рожденик, и именик в началото на януари. Като смятах около 250 бр. меденки съм изпекла в четвъртък, като ги залепя, остават на половина, разпределих в кутии и комай останаха десетина за утре за кафето hahaha.
Домашните се канят да си правят X Factor на Плейстейшъна, добре, че съседите излязоха  hahaha.

# 446
искам да кажа, че обичам тази тема
обичам да виждам как хората се обичат
да сте здрави и щастливи, момичета, много е уютно при вас
през последните месеци вашата тема беше приятен пристан за мен Simple Smile

# 447
  • Sofia
искам да кажа, че обичам тази тема
обичам да виждам как хората се обичат
да сте здрави и щастливи, момичета, много е уютно при вас
през последните месеци вашата тема беше приятен пристан за мен Simple Smile
Elone, добре дошла си  Hug, и да се разписваш, когато ти се ще  Peace!

# 448
  • Бургас
Искам да кажа, че днес готвих от 8 до 16. Вече си прибраха половината за другата къща, сервирах,хапнахме,пийнахме и съм вдигнала крака на бюрото блажено уморена.Утре втора серия-пълнена кокошка с кисело зеле,торта,руска и тракийска салата.
Концерта на балерината мина чудесно,явно седна съфорумка имаме дечица в балетната трупа на Марина в Бургас.Бяха големи бонбони, но като за 3 месеца занимания,добре се представиха дечицата.
Пожелавам ви весели празници ,че още доста готвене ни чака, само да сме здрави,че ние си минахме по грипната верижка, вече сме на финала.

# 449
Такааа, парата се падна у мен, дано ми е кадемлийска годината и всички да сме здрави!
Голямо ядене, ядохме, ама голямо! Аз си позволих да опитам от постните ястия, ама не много, защото бях вечеряла с неща по моя си режим и не бях гладна, не бях, ама натъпчих по една от двата вида сарми и малко ошав, и малко ашуре и сега ми е лошо. Гаранция коремът ми е по голям от Белиндиния:) И също като нея лежа на дивана и пъшкам. Жаки гледа "Малкия принц" Мария и баща и " Лошия дядо Коледа" , а аз дойдох да ви нагледам:) И да пожелая на всички мир, любов и здраве в домовете ви, да имаме все хубави поводи да се поздравяваме в темата!

Кате, има я баницата ми, много е вкусна, пробвай да видиш:)
А сармите са стандартната плънка от ориз, лук, джоджен, чубрица, морков и червен пипер плюс ситно нарязана манатарка, тя придава страхотен аромат на всяко ястие.

И да се оплача, не стига, че купих орехи за 17! Лева килото, ами и въстанахте да ги изгоря! Така да обичам печени орехи! И чаках днес да си хапна, а то...избирам по не изгорелите и ме е яд на мен си.

Много карсиви снимки показва Захирчето, искам и аз да ида някъде за Коледа, догодина може би.

Общи условия

Активация на акаунт