Искам да кажа ... (101)

• 56 139
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Ох, Жаки, като прочетох за малкото Жаки, чак ми се напълниха очите със сълзи.
А като даде разяснения за Мария и баща й (всъщност и на мен вчера ми направи впечатление, но не посмях да попитам) ми се издигна още повече в очите. Така трябва да са семейните отношения.

Защо пък да не посмееш да коментираш  нещо което те е впечатлило? Аз, наистина, искрено се възхищавам на такива отношения и трябваше да го кажа, щот съм си такава  Wink Децата също се чувстват по-добре в такава ситуация и сякаш забравят за разводи, раздели.... Много ми харесва тук отношението към децата от предишни връзки. Приемат ги в семейството съвсем нормално и веднага се сдобиват с нови баба и дядо а бабата и дядото с нови внуци Laughing Няма го това вторачване : "Кръв ли ми е сега това или не" ooooh! Thinking

# 526
И кръщелникът ми е Радослав, да е жив и здрав, много хубаво, здраво дете. От всички подаръци, най го впечатли полицейската кола, светеща, пееща, блъскаща се и  завиваща, насам, натам, хох. Голяма фога е.Взех му и детския комплект прибори за хранене от Еко, на Fontignac, мамата много го хареса.

# 527
  • София
Няма го това вторачване : "Кръв ли ми е сега това или не" ooooh! Thinking

А, баш! Ей това никога не съм го разбирала, както и шепненето едно време "той/тя е осиновен/а", а, уу, все едно чудо голямо станало...

# 528
  • Телиш/Плевен
Много благодаря на всички! Hug

Лина, бъди здрава и много щастлива! newsm59

Марипоса, да ти е жив и здрав мъжът! baloni

Жаки и Белинда, отгледали сте прекрасни деца! Heart Eyes

Сесили, за пореден път ще кажа, че имаш много красиви деца (за имената не знам дали съм казвала, но и те ми харесват много)! Heart Eyes

Мина гостуването у свекърите. И аз вече се търкалям и от утре се спирам с безразборното ядене, че колкото и да не ги мисля някои неща, не е хубаво чак така да му отпускам края. Laughing

# 529
Добър вечер!

Много хубави Борис и Калина!

Жаки и Белинда да нацелуват добрите деца!

И ние се прибрахме и след малко припадам, не мога повече. Падна ми се паричката от питката, доволна съм, къща имам да правя   Laughing

# 530
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Няма го това вторачване : "Кръв ли ми е сега това или не" ooooh! Thinking

А, баш! Ей това никога не съм го разбирала, както и шепненето едно време "той/тя е осиновен/а", а, уу, все едно чудо голямо станало...
А то действително си е едно голямо и истинско чудо, но не за клюкарско шепнене, а за истинска радост. И за детето, и за осиновителите. Едно добро.

Лаленце, много ме развълнува с твоята брачно-годежна история, много романтична. А пръстенът много красив!
И дечицата на Жаки и Белинда, дето не били сигурни, че ще имат подаръци - боже, не бях се замисляла, че е възможно дете дори да си помисли, че за него няма да има подарък под елхата... Сърцето ми се сви.

Аз съм добре, нищо ми няма, не ме мислете. Коляното ме боли, само като го натисна, иначе не. Аз често си падам, сапетничава съм си от малка, все с ожулени колена ходех. Кръстосвах цяла Варна на ролкънки и от кънките не падах, обаче без тях все се спъвах в нещо и айде - ожулени колене. И като ме види, майка ми се кара, вместо да ми съчувства.
 Да ви кажа за парата от питката: моята най-любима приятелка винаги на Бъдни вечер празнуват у дъщеря й трите семейства - тя и мъжа й, синът със семейството си и дъщерята, естествено. Всеки си носел от вкъщи питка и всяко от трите семейства си яде своята питка, докато не се намери парата -после вече можело да си разменят парчета от питките Joy Joy Да не би късметът да отиде у друг. Joy Замислих се аз, че като слагам в питката една пара за цялата фамилия всъщност лишавам 3/4 от нея от шанса да им се падне парата. И затова тази година направих така - сложих 4 парички, с идеята, че макар и една фамилия, всъщност сме 4 домакинства и всяко домакинство да има своя шанс.
Та беше много весело, като  почнаха да валят парички. Joy Но не се получи равномерно - едната паричка отиде у едното младо семейство, а другите три - в другото.

Даунче, и тази година ще имаш парче от нашата баница, но ние я ядем на 1.01. - ще трябва да почакаш още малко. Joy

Марипозка, получи ли се бобът?

Пропуснала съм рожденичката - Честита да си, Лина, жива и здрава, а и всичко останало да ти е наред!

# 531
  • София
Ама какъв е този зор за паричката - който я изтегли, означава, че той ще храни семейството идната година Joy То голям късмет, няма що Joy У нас се падна на дребчо, той - голяма радост, че предишните две години все у батко му отиваше. Пък не са ме хранили тия дни, да ви кажа hahaha

# 532
Светалчо, трябвало е всяко семейство да си получи питката и да се оправя с "изхранването" Simple Smile Така няма да има разминаване, всеки в семейството ще има шанс да му се падне парата.

# 533
Аз с бившия ми мъж не случих на нормални отношения, но пък с близките на сегашния ми партньор уцелих бинго.Като се имаше предвид, че аз бях разведена с дете, а той ерген, приеха мен сърдечно, а детето ми като още едно внуче Grinning Аз обаче, засега поне не желая да се обвързвам с брак, мъж ми също.Ами не виждам смисъл просто.Но това е моето усещане, нищо чудно след време да си променя мнението.Както се казва- акъл се мени.

# 534
Аз с бившия ми мъж не случих на нормални отношения, но пък с близките на сегашния ми партньор уцелих бинго.Като се имаше предвид, че аз бях разведена с дете, а той ерген, приеха мен сърдечно, а детето ми като още едно внуче Grinning Аз обаче, засега поне не желая да се обвързвам с брак, мъж ми също.Ами не виждам смисъл просто.Но това е моето усещане, нищо чудно след време да си променя мнението.Както се казва- акъл се мени.

И така е редно! Децата нямат вина, че някой е решил да даде рестарт и да намери щастието си при друг!

# 535
Ние питка не правим, щото и двамата не месим с жената. Баница правим. Сложих три пари. Двете се паднаха на малката и жената. Третата, на някой от гостите, на които сложихме парчета. Само едно остана в къщи, отивам да го ровя Joy

# 536

И така е редно! Децата нямат вина, че някой е решил да даде рестарт и да намери щастието си при друг!
Редно е, но когато отсреща има само тесногръдие и злоба, не може да се направи много.

# 537
Ох, Жаки, като прочетох за малкото Жаки, чак ми се напълниха очите със сълзи.
А като даде разяснения за Мария и баща й (всъщност и на мен вчера ми направи впечатление, но не посмях да попитам) ми се издигна още повече в очите. Така трябва да са семейните отношения.

Защо пък да не посмееш да коментираш  нещо което те е впечатлило?
Не питах, за да не навлизам в личното пространство на Жаки. Иначе и баща ми има втори брак, и такива отношения отдавна смятам за повече от нормални.

# 538
Лаленце, прекрасна новина, а и много романтично и точно на Коледа. Измислил го е мъжът ти. Бъдете много щастливи.

Лина, да си жива и здрава. Ти, по-зле и от мен. Аз само мрънках, че ми е много близо до Коледа рождения ден пък и посред зима  Grinning.

Светалчо, тегли късмета на нова година. Аз май пак ще съм сама, но ще си направя баница, половината с праз и кайма, по Жаки, другата с яйца и сирене. Късмети няма да слагам, че ще е смешно.

Вася, защо да се мие киселото мляко? Аз винаги го оставям да изсъхне и после само избърсвам содата. Благодаря за предложението за ракия, но чакам приятелка, която със сигурност ще донесе. Луканка и суджук искам аз, ама не може да се внася. Тя като дойде, може и да направим, че сама не мога да се справя с пълненето и връзването.

На мен ми е много тъпо, че мъжът ми се фръцка като пубертет. Не виждам причина да не поддържаме нормални отношения и да зарадваме детето по празниците. Така то се разкъсва и му е мъчно за единия или другия. Той няма партньорка и аз нямам, та не е и това проблем, но се е наборсучил. Предполагам с времето ще му мине. Аз бих приела децата на евентуален партньор като мои. Много е гадно това делене, а с осиновяването съм го живяла на свой гръб. Част от родата така и не ме прие, но пък останалата част много ме обичаха. Едната ми баба имаше 5 внука, 4 от тях "кръвни", но аз и бях любимата, вярно че бях и изтърсака де Simple Smile. С най-големия ми братовчед имаме 20 години разлика. Бракът между майка ми и баща ми е бил втори и за двамата, но нямат други деца за съжаление. Имала съм проблеми и в квартала, докато бях малка. Имало е случаи на родители, които са казвали на децата си да не си играят с мен, защото съм осиновена Simple Smile. Добре че съм с чепат характер и никога не ми е пукало, слагах ги на място дори без да занимавам родителите си. Но е добре, че постепенно тези нагласи се променят, не само към осиновяване, но и към дечица с увреждания. Голяма част от изоставените дечица бяха изоставяни именно поради стигмата, която обществото налагаше.

Честито и на именниците. Имаме си една, ама тя ако иска да си признае Simple Smile.

Сега и да се похваля. От две-три седмици плувам редовно и първо се постегнах и второ, гърбът ме боли по-малко.

А сега и да се оплача, забравих да си изключа алармата и съм на крак пак от 6  ooooh!.

не че малко писах, но да се допиша  Laughing. Събират ни "разделния боклук", разбирайте стъкла и хартия. По свука обаче, никВа хартия няма. Такова дрънчане на бутилки се чува, че смятам че Австралийската икономика ще си е ок само и на производсво на вино и бира Simple Smile.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 06:14 от Down Under

# 539
  Честито на Лале, много романтична история!

Общи условия

Активация на акаунт