Искам да кажа ... (101)

• 56 083
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Белинда, може би трябваше да уточня "на всяка цена".
Беше написано по повод честото отхвърляне на осиновените деца от обществото. И това злорадство с което всички съседи и др. Се стремят да засегнат осиновеното дете.

# 586
  • София
Аха, сега разбрах какво имаш предвид. Аз искрено вярвам, че това са отживелици. Но пък аз съм като цяло с доста завишени очаквания към обществото и често се разочаровам от него. Вярвах например, че като човечество ще надмогнем религиозните междуособици посредством наука и образование. Събитията от последните няколко години последователно ме опровергават. Така че вече не знам и аз какво да очаквам от хората Rolling Eyes

# 587
  • Sofia
Врътнах къмто 200 меденки днес,пак  chef Shocked. Залепих една част с портокалово сладко, шипков мармалад и сливов мармалад. Остава ми да ги нашоколадя и да ги поръся с шарении. Лудост!
Обещавам си през следващата година да не се заричам,че няма да правя....еди-си-какво  Crazy.
Утре ще спретна едно колетче за моите хора  Heart Eyes.
Вчера младежът ни извъртя номер, пуйчи се и се сърди цял следобяд, което по надвечер хем ме вбеси, хем ме разстрои... Та,минахме през всякакви състояния,настроения и обяснения  Crazy.
Нали съм добра душа, вчера придружих таткото да гледаме Star wars, след като младежът се запъна. Че да вземе и да ми хареса тоя филм  Shocked.Постоянно се изненадвам от себе си, кога приятно,кога-не толкова  hahaha.

# 588
Гена, аз пък изненадах ММ, като приех покана от други лица за вечерно спа в едни минерални гьолове. ММ бил твърдо убеден, че няма да приема предизвикателството. Ама го изненадах. Е, не отидохме, защото си беше бая студено, но покана остава в сила.
И искам да кажа, че все още нямаме планове за Новогодишната нощ.

# 589
Ванини, не завиждай Simple Smile. Днес пак стана студено, даже валя и сега мръзна, а и не спах изобщо тази нощ.

Кучката се разлая в 2 часа, заради съседите, но аз се напрегнах нещо и не можах да заспя до 6 часа, когато тя, вече наспана започна да ме тормози да ставам  Sad. Сега съм като препикано мушкато (никога не съм виждала препикано мушкато, трябва да помоля детето да препикае някое  Laughing) и днес нищо няма да върша, освен една-две саксии да оправя и да прибера прането.

Белинда, хората по принцип сме доста ирационални на моменти, дори и без да го съзнаваме дори и за дребни неща Simple Smile.

Жаки, ако бившият ти мъж има желание може да намери произхода си. Трябва му адвокат и достъп до съдебното дело. От там е по-лесно. Аз нямам емоционална необходимост да търся, а и не бих искала да предизвикам шок. До колкото знам биологичната ми майка е била още ученичка тогава и няма нужда да причинявам стрес, но знам, че има хора, които наистина изпитват необходимост да открият биологичните си родители, в повечето случаи майката.

# 590
Жаки, ако бившият ти мъж има желание може да намери произхода си. Трябва му адвокат и достъп до съдебното дело. От там е по-лесно. Аз нямам емоционална необходимост да търся, а и не бих искала да предизвикам шок. До колкото знам биологичната ми майка е била още ученичка тогава и няма нужда да причинявам стрес, но знам, че има хора, които наистина изпитват необходимост да открият биологичните си родители, в повечето случаи майката.
В общината, където е издаден акта за раждане по лесно може да се достигне до тази информация, но и връзки си трябват.В ЕСГРАОН-а се отразяват промените.

# 591
Така е Вася, но е незаконно. Няма нужда да се прави при положение, че със зор приеха някакво изменение.

Може да стане неприятно ако биологичните подадат жалба за нарушаване на анонимността им, която им е гарантирана, освен при определени обстоятелства.

# 592
Ходил е при адвокат, за сега няма законен начин. Мисля че има номер на дело, но не може да види документите. Знае от къде е майката, знае къде е роден и първото и име. Ще ми се да не се забърква изобщо в не съвсем чисти методи на търсене. Дано ме послуша. А и не мисля, че намирането ще му донесе нещо добро. Той ще реши, ние сме казали мнението си.

Събудих се със зверско главоболие, днес ще почивам, нещо ми дойдоха в повече социалните контакти, никой не искам да виждам.

Ванини ли ме попита за пушенето на дубаеца? Като дойде мъжът ми му каза, че вътре не се пуши, че Жаки е с астма и цигарения дим я задушава. Човекът прие фактите, но прекара доста време на терасата.
Чудно ми е как лети до тук 4 часа без да пафка. Чак такава любов към цигарите не съм виждала.
Стаята в хотела е непродаваема, днес ще перат всичко възможно, ще проветряват до 30, когато е резервирана и вероятно пак ще мирише.

# 593
Добро утро и честит Рождество Христово! Да сте здрави вие и семействата ви!
Лаленце, честито предложение Simple Smile Честит Рожден ден на Лина.
Празниците минаха, събрахме се с всичките ни близки, хубаво беше, весело. Виковете от радост на децата не могат да се заменят с нищо.
Днес съм на работа, а ми се иска да почивам.

# 594
  • Пловдив
Хора, ще се мре ви казвам. Искам да легна и да умра! ВСИЧКО МЕ БОЛИ! Тия деца..... 4- ти ден днес ще карам ски от 6 до 8 часа на ден. Не ща ска да видя, искам диван и телевизор. Обаче НЯМА! Малкия се научи да кара на рало, да се качва на влека и да прережда опашката. А е толкова малък и глупав, че не мога да го оставя сам, след него съм като залепена. Пък то няма 20 кила, ама прелива от енергия и има перка отзад.

# 595
Добро утро!

Пия кафе още и след малко ще се занеса до офиса за малко. Приготвям си магическия чай против кашлица на баба. Всичко ми беше нагласила в една торбичка и сега ще видим какво ще излезе... Мисля, че бацила умира от захарна болест  Joy Обаче е факт, че след един ден прием вече не кашлям...

Жаки, сложете купички с оцет в стаята, да обере миризмата  Peace

# 596
  • Ямбол
Добро утро.
Успях да се сдобия с хрема - очите и носът текат като чешма и много кихам. Засега е само това, но смятам да се подготвя с нещо силно, че в петък ще пътуваме. Днес май ще пропусна един именник.
Толкова се пазих... сега ще пазя леглото.

# 597
Добро утро и от мен.
Алечка, бацила си отива от теб, но се лепна на мен. Гърлото зверски ме боли, въпреки че спах с хапче за гърло в устата през цялата вечер. Сега кисна краката във вряла вода, пия чай от бъз и след малко съм на работа- естествено пак над 11 часа.  Mr. Green
Ха, Лиляна, сварка!

# 598
Добро утро!

Пия кафе още и след малко ще се занеса до офиса за малко. Приготвям си магическия чай против кашлица на баба. Всичко ми беше нагласила в една торбичка и сега ще видим какво ще излезе... Мисля, че бацила умира от захарна болест  Joy Обаче е факт, че след един ден прием вече не кашлям...

Жаки, сложете купички с оцет в стаята, да обере миризмата  Peace

Здравей,
може ли да питаш за съставките на магическия чай за кашлица?

# 599
  • Варна
Лиляна, на мен при последната зверска хрема на детето една приятелка ми даде странна рецепта - капки Виброцил, капки Тобрадекс и една ампула адреналин. Всичко това се смесва и се капе в носа, но главата се килва леко напред за да не отиват към гърлото, трябвало да седят в носа. Гарантира, че стопира хремата бързо. Аз така и не събрах смелост да го пробвам, но понякога човек като е отчаян взима отчаяни мерки. Особено по празници е много гадно да си болен, при планирани мероприятия.

Общи условия

Активация на акаунт