"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 594
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • тук, на мястото си
Защо чак в понеделник, тя нали отиде на строежа, цяла серия ли ще стои там? newsm78

# 106
Май на строежа ще и доведат друг Кемал-нали под това име го търсеше ,а те го знаят като Денис.
Сега ще потърся сериите,Мерси Жирафче !

# 107
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Айде, бе Фериденце,айде бе , джанъм!Отвори си очите и стига с това ''Джунейт ще открие истината!''. Свали си капаците и иди при Осман и питай!
Чорапът се разплете....Остава само малко от петичката....  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! 
Освен случайно споменаване, че ''търси сестра си'', никакви по-енергични действия в тази посока не сме видели!!!!! Naughty
Мерлуза!!!!!!!!!!!! Пфу!!!!!!!! #2gunfire

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 22:36 от susy

# 108
Вчера включих накрая. Фериде разправяше на Ейлюл, че Джунейт винаги е обичал нея..малко с половин уста. Какво си казаха двете сестри?
Бахар как се докопа до тоя строеж?
И аз гледах, когато Бахар намира Кемал на пътя и той тръгва с нея. Тя припада пред къщата и случайно наоколо се въртят Умут, Севги и Назире. И Умут се засилва в гръб към Кемал, с юмрук, а когато той се обърна всички бяха ей така.  Shocked
Ще се появи и онзи Саит, който Ейлюл нае, за да убие Осман. Не знам обаче какво ще си кажат с Джунейт и се надявам да успея да гледам.
Ето малко инфо, но нещо не ми се връзва историята с Кемал.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 08:12 от JonyBonboni

# 109
Ето малко инфо, но нещо не ми се връзва историята с Кемал.

Прехвърлих напред сериите, така е, както са написали, макар че го гледах като ням филм.

# 110
  • тук, на мястото си
JonyBonboni, Ейлюл пак за пожара говореше, против Осман, против Джунейт, едно и също. Умут и Севги отидоха в къщата на Джесур, Бахар беше там, Джесур и помогна да избяга от лудницата.  Бахар хукна да бяга от майка си и брат си, стигна до един път, едно такси мина покрай нея, видя вътре Кемал и хукна подир таксито. После от шофьора разбра къде е слязъл Кемал и така стигна до строежа.

Колко време стана Бахар детето си не погледна, като се срещнат в понеделник с Кемал, до края на седмицата ще има "Оооо, Юсуф! Оооо, мамина рожба!" Ще има пак да го "търличкат" това дете. Laughing

Гледах няколко серии напред, ама те много приказват.

# 111
  • София
Колко време стана Бахар детето си не погледна, като се срещнат в понеделник с Кемал, до края на седмицата ще има "Оооо, Юсуф! Оооо, мамина рожба!"
Joy

Ама, разбира се... Бахар трябва сама да търси мъжа си /за когото вярва, че е жив и което е самата истина, всъщност!/, а Севги и Кадер не стига че не и помагат, не стига че не и вярват, не стига че и пречат по всякакъв начин да го открие, че и в лудница я вкараха,  ooooh! ами на всичко отгоре трябваше да оставят Бахар и за детето всеотдайно да се грижи... точно в този момент !?  
Че те двете се претрепаха от работа, горките  Joy Joy

Ама тва е щото Бахар е лоша майка! Не е добра майка като Зюхре, която бързо-бързо забрави как вярваше, че сънът и е жив, преживя го и се отдаде на това безсрамно да лъже и маже за пожара... И тя е баба на Юсуф, който е единственото останало и от Кемал, но хич не и дреме!

Не харесвам Бахар, много често ме дразни, но в момента и съчувствам и не заради мъката и по Кемал, а защото няма нищо сериозно, което и се е случило в живота и майка, баща, сестра или брат да са били до нея... чак детето и искаха да затрият... побъркаха я...  ooooh!  При такива роднини, даже е много с ума си!
Всъщност най-доброто, което в този момент Бахар може да направи за сина си е точно да намери баща му, отколкото да го дундурка! Не е ли така!?  Wink

# 112
Аххх,Османчооо оплеска нещата с тия нареждания.
Умут и той все физиономии размазва. Joy

# 113
Осман е прикривал Зюхре ...и двамата яко се осраха

# 114
  • София
Аххх,Османчооо оплеска нещата с тия нареждания.
Умут и той все физиономии размазва. Joy
Така си е!  Joy
Ами Зюхрето!? Готова беше още един човек да умре... но да не признае вината си! Едва след като Джунейт можеше да стане убиец реагира! Безсрамна жена, ейй...  Rolling Eyes

# 115
И Осман и Зюхре правят всичко да 'предпазят децата' и собствените си интереси,и през трупове да минат не им дреме...
Ама то стана не мармалад,ами манджа с грозде с признанията на Зюхре Simple Smile

# 116
  • тук, на мястото си

Всъщност най-доброто, което в този момент Бахар може да направи за сина си е точно да намери баща му, отколкото да го дундурка! Не е ли така!?  Wink

Да бе, то затова е сапунка!!!!!

И Осман и Зюхре правят всичко да 'предпазят децата' и собствените си интереси,и през трупове да минат не им дреме...
Ама то стана не мармалад,ами манджа с грозде с признанията на Зюхре Simple Smile

Ама хубава серия беше, за разлика от други.

# 117
  • София
И какво излезе сега... Зюхре и Осман въобще не са невинни, както в темата непрекъснато месеци биваха оневинявани!? И Ейлюл съвсем резонно и справедливо си им отмъщаваше! Ейй, много обичам да съм права...  Embarassed Joy

И дори след като разбраха всичко:

Джунейт: "Ейлюл, престани, стига!"  ooooh!
Йълдъз /ръгачката/: "Стига, Ейлюл, ти искаше да убиеш баща ми и наръга Джунейт!"  ooooh!
Ферман: "Разбра всичко, вече ги остави на мира!"  ooooh!
Тунч /като достоен син на майка си!/: "Какво си мислиш, че правиш?"  Sick
Назире: "Г-н Осман, всички хора са грешни и ние също... " Пък не спря да приглася на Козанови за "вещицата Ейлюл"...  Sick

Непрекъснато вкупом търчаха до полицията /беше им станала като частна фирма/ непрекъснато заплашваха и предаваха всеки, който им навреди, а сега на "почтения" Джунейт дори не му минава мисълта, че може да съобщи там за родителите си и си трае, гОркия... "Ние сме честни хора!"...  Joy

# 118
  • София
Чаках аз, чаках днес най- после да се срещнат Кемал и Бахар, а то нищо. Много бавно се влачат тия бе, ужас!

# 119
Момичета,много,много съжалявам,че ви подведох Sad  Бахар и Кемал ще се видят в сряда,грешно съм изчислила техните серии с нашите Sad  утре ще има малко боза от Козанови и Севгиеви Simple Smile драми и сълзи-не ме грабна утрешния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт