"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
След 2-3 епизода ще стане мармалад.Ще доведат изнудвача(забравих му името) и Осман и Зюхре ще разкажат всичко.Успоредно с това Бахар намира Кемал.

# 91
Здравейте! Simple Smile И аз гледам филма,много им се ядосвам колко са тъпи и разпъват сериала като локум. А водата им лечебна явно,каквото да стане все вода носят. Laughing

# 92
  • София
И одеколон...  Joy Joy Joy

ЖирафчеHug

# 93
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Кемал два пъти мина квартала на кръст....Как пък една от дежурните клюкарки не го мерна....Иначе знаят всичко преди да се случило, дет' се вика.... Whistling  Mr. Green

# 94
Извинете, че нахлувам в разговора. От скоро гледам сериала и много харесвам Тунч и ... хубавата сестра, че и забравих името. При тях ще има ли развитие, няма ли да се вземат?

# 95
От форума разбрах,че се сгодяват. Но Тунч умира ,мисля че го застрелваха.
Ейлюл претърпява инцидент(кола май я блъскаше) и се парализира,но рехабилитатор помага да се оправи и тя се 'взема' с него.
Ако има неточности ,моля поправете ме.

# 96
Първо на новите, добре дошли!
Този филм, въпреки че стават много бавно нещата, в някой моненти се случват няколко големи неща и те развиват сюжета.

# 97
  • София
Колко ли епизода ще минат, докато семейството на Севги научи/види, че Кемал е жив...  Joy

Защо Джунейт каза на Фериде, че не си спомня, че Ейлюл му е казала още в началото, че търси сестра си, след като вчера, когато тя му го каза, той си спомни разговора!?  newsm78  Пак я лъже ли, какво?  newsm78

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 15:25 от art deco

# 98
Чакай!Нека се разминат поне още няколко пъти Simple Smile
Иначе по написаното от Жирафче,реших че в епизодите другата седмица ще го намерят
Осман пък се опитал да помогне за пожара -леле-мале Simple Smile
Джунейт ли имаш в предвид?Поне от даденото в предишната серия ,изглеждаше че си спомня...

# 99
  • София
Чакай!Нека се разминат поне още няколко пъти Simple Smile
Иначе по написаното от Жирафче,реших че в епизодите другата седмица ще го намерят
Осман пък се опитал да помогне за пожара -леле-мале Simple Smile
Джунейт ли имаш в предвид?Поне от даденото в предишната серия ,изглеждаше че си спомня...
Абсолютно...  Joy Сега ще го радактитам!  Peace

Да, спомни си го... дадоха го в неговите спомени!
А сега пак лъжи... нали току-що обеща на Фериде, че повече нищо няма да крие от нея?  Wink

# 100
  • София
Тва Фериде напълно си заслужава всичко, което и причини Ейлюл, докато не знаеше, че са сестри...  Naughty
А тя вече е сигурна, но вместо да и благодари, че макар още да е била самата тя дете и е спасила живота и е жива благодарение на нея и че я е търсила цял живот... още и търси сметка за това, което после и направи!
И въпреки, че чу записа още я заплашва,  че Джунейт щял да разкрие истината за пожара...  ooooh!
Пък и като гледам, нищо не може да я трогне, дори спомените за семейството и...  Rolling Eyes

# 101
 art deco,не те е срам hahaha-току що развенча ореола на светица на Фериде Mr. Green

# 102
  • София
Не си права Лейди... Peace   не ми е по силите...  Embarassed
Фериде, Джунейт и всички Козанови всъщност, каквото и да извършат са чисти и неопетнени!
Спомни си мантрата на Джунейт: "Ние сме честни хора"...  Mr. Green

# 103
Хахаха, е почти успя Laughing
Кръвта на вода не става!Много бързо си забравят кирливите ризи ooooh!Ама и Феридето вече е 'Козан'-нормално да ги защитава...
Хванаха Йълчън  (как се пише?),дано утре да признае,нямам търпение Sunglasses

# 104
Утре Зюхре признава,че тя има вина за пожара(поне така раЗбрах) а в понеделник Бахар намира Кемал...мисля,че още в понеделник семейство Севги разбират за него(кадер припада,като вижда) в ютюб може да хвърлите едно око на 630 до 634 епизод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт