"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
Ами  напоследък фабулата стана толкова обиждаща зрителя, интелекта му, че реших да се вторача (ама, че глагол!) в детайлите.....Навици, обичаи, облекло, интериор,екстериор...Това ми е интересно....и го споделям....А кой крив, прав, седнал, легнал.....Кой добър, лош, личен, безличен, тъп, остър..... Whistling Whistling Whistling Hug
И като потвърждение за казаното до тук
Не мога разбера и аз,как така Джесур ,не е виждал Кемал-нали го отвлякоха и измъчваха.
Аз реших,че се престори нарочно.
Бахарката ,пък да  подаде жалба за това,че брат и я заключи за няколко часа,ама за изнасилването от Берат -мълчи още като риба.Много е смотана.  

Когато го отвлякоха му покриха лицето с един черен чувал и Джесур не му видя лицето.

Отвличаш някого, ама не си го виждал.... Mr. Green Щото имал чувал, дето ти си му го сложил.....
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  
Данилина... Hug

Чувала не го сложи Джесур а онзи, който бяха наели.

# 76
  • София
Преди много време някой написа, че Козан всъщност не са виновни за пожара....Може би са били подведени и им е вменена вина....от вражески сили  newsm78 Thinking  Money 33uu
В случая няма никакво значение дали са виновни или не! Аз имах предвид морала им! Те знаят/мислят, че са виновни, но въпреки това Осман иска да ликвидира човек, който е искал да го убие, демек той може, но друг не!

Вкарал е сестра си в лудница и е ограбил имуществото и, но когато Ейлюл и Тунч отнеха тяхното, то не можаха да го преживеят и я тормозиха докато не си го върнаха!  Thinking

Точно както Йълдъз знае, че е наръгала някого, но не спира да изтъква, как Ейлюл е наръгала Джунейт! А и в нито един момент, дори и насаме със себе си, съвестта и не заговори... забрави, милата... все едно не се е случило...  ooooh!

Това семейство наистина живее с чувството, че всички са им длъжни и само и единствено те могат да убиват и грабят и тяхното е само тяхно!  
Наистина е въпрос на морал!   Naughty

Joy И колко подходящо колие са избрали за Йълдъз, прилича точно на змия около врата и, нейно подобие...   Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:26 от art deco

# 77
Хахаха !Много точно -змия си е Йелдъз Simple Smile
Ама какво се прави и на ударена ,че не знае коя е Ейлюл и само пригласяше да си признае

# 78
  • София
 Joy Лейди, отговорът на въпроса ти е в първото ти изречение и в колието!  Mr. Green  Joy

И ето пак семейният морал на Козан... Джунейт иска сметка на Фериде, защото е скрила от него и едновременно крие от нея записа и съдържанието му...  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:59 от art deco

# 79
Вярно,права си,няма защо да се очудвам.
Ама и Джунейт мълчи като женчо-и Ферман и той-нали чуха записа,мислех че поне те ще кажат истината,ама явно всички Козан са един дол дренки!

# 80
Джунейт нищо не крие, но не иска да пусне записа на Фериде. А Фериде щеше да му каже, но той я отреза и каза после и после не дадоха...
Иначе нали учат да не тръгваме с непознати, но това момиче тръгна с Кемал до другия край на града. А иначе аз мисля че Джесур знае, че това е Кемал. Утре ще е най-интересно.

# 81
  • София
Джунейт нищо не крие, но не иска да пусне записа на Фериде. А Фериде щеше да му каже, но той я отреза и каза после и после не дадоха...
Shocked Shocked Shocked
Ако не иска да го пусне на Фериде и тя да чуе баща му, какви ги приказва... ти как му казваш на това!?  newsm78

# 82
Еййй, някой има ли време да драсне едно резюме, че спах?
Излизам в сесия и не мога да ги гледам тия
 Mr. Green
И според мен Джесур се прави на луд.

# 83
Ами Джесур остана да яде при  Инджи и Кемал  -Инджи го излъга,че бил неин съученик ,но наскоро му помогнала в инцидент и оттогава са заедно. Излъга и ,че щял да започва бизнес с някакво кафене.Джесур питаше кога.ще се женят,даже нарича Кемал зетко-той  му каза ,че ще изчакат засега.Накрая нарече сестра си Инджи,Кемал се очуди.но тя ,че това било второто и име.
Този,който нападна Бахар преди,я причака и щеше да я заколи,но брат и и майка и дойдоха и я спасиха.Умут пак я заключи,тя подпали леглото.Той извика двама доктори от психиатрията да я приберат,Бахар счупи една чаша,заплаши че ще си среже вените и избяга.Брат и тръгна след нея да я гони,накрая се спъна и той я хвана.
Преди това забравих за спомена ,че тя беше оттеглила жалбата срещу него.
При Козан мисля разбра какво стана-Фериде дойде ,каза ,че Ейлюл и е сестра,разказаха всичко,а онези наглите само заплашваха,отричаха и я обиждаха.Джунейт мълчи за касетата.Така свърши.

# 84
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Вече написах, че ''особеностите на характера'' на героите в ''Прости ми'' не са ми интересни....Твърде са примитивни и не заслужават кой знае какъв анализ...Цитирах мнение на форумка, че '' Козан всъщност не са виновни за пожара.'', от любопитство, чисто ''технически'' как са замислили сценария?....Далеч съм от мисълта да ръкопляскам на  Козан, богаташът, който си мисли, че може всичко....Но не съм и на страната на Назире, която крие сина си изнасилвач....
Така че този филм е сбирщина от лъжи и аморалност....та затова им гледам само чаршафите, чорапите, прическите, тоалетите, манджите и глупостта и аматьорщината на сценариститИ...... Peace

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 19:33 от susy

# 85
  • тук, на мястото си
Бахар от голяма любов към Кемал, като нищо ще легне с Джесур. И това дете до оня ден всеки го дърпаше, днеска никой не го поглежда, особено майка му.
Джесур много добре знае, че това е Кемал - нали го следи преди да го отвлече, така даже откри че неговата въображаема Дулцинея, забравих името, всъщност е Бахар.
Като почнат да се лъжат като тригодишни деца, направо се вбесявам! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 86
  • ГО
Мен Джесур ме кефи  Blush
Бахарката не го заслужава  Naughty Тя и Кемал не заслужава  Naughty
Заслужава един як пердах, ама и след него няма да й дойде акъла в главата. Тяхното семейство са шампиони по простотия и "акъл".

# 87
Казах, че Джунейт казва на Фериде, че нищо не крие от нея, а в същото време не пуска записа.

# 88
Пусна го най-накрая Simple Smile
Ама записа нищо не доказвал...

# 89
  • София
Йълдъз: "Ейлюл ненаказана ли ще остане?"...  ooooh!
А Джунейт е по-безсрамен и от Осман... "Ние сме честни хора"...  Joy при положение, че знае за всички комбинации на семейството... И продължава да заплашва Ейлюл, че щял да я смаже... много почтен човек...  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми няма такива изроди... няма...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт