"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ще кажете ли какво е станало на пожара?

# 121
Ще кажете ли какво е станало на пожара?

Зюхре, Мустафа и родителите на Фериде и Ейлюл били приятели от деца. Нея вечер Мустафа бил там и Зюхре отишла да го моли да вземе Тунч. Осман пък следял Зюхре, щото я ревнувал. Става "битов" скандал, сбиват се и пада една газова лампа. Даваха как всички се разбягват.

# 122
Бащата на Ейлюл и Фериде взе един стол за да удари Осман, който биеше Мустафа, а Зюхре пък грабна газовата лампа и я хвърли и така тръгна пожара. Т.е.Зюхре е виновната.

# 123
Как тогава ще излезне, че Налян (другата жена на бащата на Фериде и Ейлюл) е запалила пожара, не ми се мисли. Съшито всичко отвсякъде с бели конци, без никаква логика, ей така, серии да има.
Тъкмо си пишем с online:), че в 6ти сезон Бахар отново може да има дете. А уж не можеше и заради това Кемал се ожени за Инджи.
После Кемал умира, Бахар се омъжва за друг и хоп, отново може да забременее.  ooooh!
В турските коментари пишат, че Джунейт ще се маха, но админа на страницата не отговаря директно. Пише някакви глупости, че е време за нови истории и нови герои.
Погледнах в ютуб другия им сериал "Unutma Beni" ("Не ме забравяй"), ами има качена 1702 серия. А днес на "Прости ми" ще излъчат едва 1100 по СтарТв.
Осъзнавате ли в какво сме се забъркали? Joy

# 124
По мой изчисления 6 сезон, ако бъде излъчен в България ще свърши май месец другата година. Надявам се съшо така той да е последен за сериала.
П.С. Ако някой от вас е гледал Морска звезда, даваха го преди няколко години по БТВ. Той също беше към тази компания, като Прости ми - Focus film. Той също беше много дълъг. Но бтв го спряха след 1-ви сезон. Той свърши с 1287 епизод. Там също толкова много се извъртяха нещата, че главните герой даже излязоха от сериала.
Според мен лично за Прости ми, можеше да свърши спокойно с края на 5-ти сезон.

# 125
Да, и аз така мисля. Можеше да съберат Бахар и Кемал (те почти го бяха направили), а не да изпуснат главен герой и после сценаристите да пишат сценария с гъза си. Laughing

# 126
Мацки,пригответе носни кърпички,че ревлив епизод ни чака

# 127
И аз при вас. Гледам го, докато не ме ядосат с някоя постъпка. Laughing

# 128
  • София
Погледнах в ютуб другия им сериал "Unutma Beni" ("Не ме забравяй"), ами има качена 1702 серия. А днес на "Прости ми" ще излъчат едва 1100 по СтарТв.
Осъзнавате ли в какво сме се забъркали? Joy
Joy Joy Joy

В ужасТ.....  ooooh!

# 129
Не мога да свикна с новата Лейля. Голямо дърво ми се струва.
А Джесур ми харесва.  Joy Проследила съм го в Инстаграм, ама доскоро се вееше с един мустак, лошо да ти стане. Joy

# 130
  • София
Да, визията на новата Лейля никак не отговаря на образа, който изградиха на героинята... Почти ХИЧ  Joy

А пък турските мустаклии са чудо невиждано...  Joy

Да допълня за Джесур... пред това Севгито да ми е майка, предпочитам Джесур да ме мами...  Joy Joy Joy

# 131
Аааа Севги е страшен образ. Направо не знам сценаристите как са я измислили.
А и актрисата си я бива. Mr. Green
А Джесур и той е странен. Дават го дърт магарец във филма, а тепърва се влюбил.
И като ги дават двамата с Берат... не мога да взема решение кой е по-изкукуригал. Joy Joy Joy

# 132
Не знам за вас, на мен ми стана много мъчно, когато Бахар намери Кемал, а той не си я спомни, а сега чака и друго дете.  Sad

# 133

Има ли начин някоя от вас да ми пусне днешната серия. Не го следя редовно, нито изглеждам сериите от край до край, но днешната ми ще да видя един-два епизода.

# 134

Има ли начин някоя от вас да ми пусне днешната серия. Не го следя редовно, нито изглеждам сериите от край до край, но днешната ми ще да видя един-два епизода.

В Нова плей не можеш ли да гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт