Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 878
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
От мен виртуална почерпка и днес. Имаме си и ние Калоян /синът на ММ/.

Да са живи и здрави всички именици в темата и техните семейства.
специално  Hug за Йо, Калоянчо на патето и другите малки и големи деца - именици в темата.
Да си носят със здраве името.   

Днес и тук е студено. Трябваше да отида да взема една блуза от Еконт и до магазина, ами то си е приключение. Не за друго, ама всичко е обледенено. Тротоарите, разбира се, не са почистени. Иначе, ако си добре облечен, не е чак толкова страшно. Но тук вятърът не е много силен. В Еконт казаха на едно момиче пред мен, че не знаят кога ще доставят пратка до Провадия, понеже от и до Варна не пътуват в момента.
ММ е наряд. А там на къра е още по-студено.  cold
Болничките как са? Lady_, в Пловдив ли сте? Ако проблемите продължават, го води в детска клиника на В. Априлов или в Пълмед, там имат детско отделение. Да го види лекар, че е мъничък твоят Ивчо.
Дано тоя студ избие вирусите. Но отсега мисля как в понеделник сутрин дзверът ще се допързаля до училище. Еми не е човешко да са там в 7.20.

Отивам да я ръчкам да хване някой учебник, че има и домашни, а се прави на чук и ми пили нервите.   Tired

# 181
Охоо, колко много празнуващи тук, от сърце желая на всички да са живи и здрави и много успехи, да си носят имената с гордост..
За изминалия Йордановден също на патерици да поздравя имениците, Дунди, Дзвера да ти е жива и здрава..
Ние в Пловдивското у нас нямаме именик, но в родното у нас имаме 4-5, брат ми, дядо ми, вуйчо ми, леля ми и един от братовчедите, да са ни живи и здрави и те..
От телефона съм и не знам как да сложа почерпка, но здраве да е..
Пожелавам приятен празничен ден на всички вас и вашите семейства :*
Редактирам се, защото последното пожелание на Лунно цвете много ми хареса, приемам го лично и благодаря, дай Боже :*

# 182
  • Разпиляна във въображението
Честито на празнуващите и на техните семейства!

Иначе за нас.
Тръгнах на работа близо три месеца преди края на отпуска по майчинство. Направих услуга на колега. На работа се чувствам добре, въпреки че малчо ми липсва. Мама, от своя страна, го гледа чудесно. На 16-ти прави две годинки и след купона, на 17-ти тръгва на ясла. Майка ми и баща ми са против, малък бил, студено било, но... те са свикнали повече с Тео, отколкото когато каките бяха малки. Тогава те работеха, а сега са по цял ден с него и затова някак им се вижда неправилно Laughing Тео, от друга стара, е инатливо малко козироче, което не иска да говори, да се "учи" на правилните неща. "Глезльо" - според нашия тати, и май има нещо такова. Оставихме го да ни действа като най-малък и не настояваме да прави каквото "трябва" да прави. Надявам се сред децата на неговата възраст, и с известната дисциплина да влезе в крак. Ще видим след около две седмици Confused

Тук снегът е много, и красив, и бял и подходящ за снежни човеци. Тео го вардим, защото до вчера бе на АБ, гаден вирус Crossing Arms Каките ще почиват до 11 януари и имам чувството, че са във ваканция с месеци Laughing Сега са на купон по случай Нова година от волейболния им клуб.

Това от мен. Надявам се всички да са здрави, а и снегът и ниските температури да потушат тези болести.

# 183
Честит имен ден на всички, още един голям празник в нашето блокче. Да са ни мн здрави и щастливи имениците. Благодаря на всички за хубавите пожелания за моето мъниче
 Hug

# 184
  • Варна
Привет от бедстваща Варна.Честит имен ден на всички празнуващи днес в нашето блокче,а и на празнуващите вчера със закъснение.Живи и здрави да са всички и с гордост да си носят имената.При нас продължава да си вали ситно,но поне вятъра от вчера понамаля.Нашите ученици им отпуснаха още един ден засега,пък в понеделник ще видим дали няма да удължат.Аз другия понеделник съм вече на работа,но все още на старата.Приятен празник на всички и лека вечер от мен.

# 185
  • София
Момичета, елате да пием чай. На вън като е студено, нека в домовете и душите ни да е топло.

Снощи изкарахме много хубаво. Домакините се бяха приготвили подобаващо, а ние се постарахме да развеселим обстановката. Прибрахме се с кола, но аз се понамръзнах, та се наложи да пия чайче с аспирин, да се понапаря в банята. Абе мъжко време е на вън. По улиците само снежни човеци и бели мечки. Съветват ни да ходим като пингвини, та да не падаме.  Бабите веднага сложиха клип-инструкция как точно да става това. Ами аз като ги гледам, как ходят участниците в клипа, очаквам всеки момент да се изтъркалят в снега. Няма страшно, ще оцелеем. newsm10

Отивам да редя пъзел с Радичка сладичка и естествено да освободя компа, че внукът нетърпеливо поглежда към мен.  Simple Smile

# 186
Да са здрави, усмихнати и успешни именниците от Йордановден и Ивановден.

Flo 51 На 3-та чаша /400 мл./ или по-скоро кофа чай съм.

smile3529 smile3523 atwork пиша, чета, пиша реферат ...  Weary искам да се  #2gunfire.

Hug Дано всички вече са здрави.

# 187
С малко закъснение - честит имен ден - здрави, здрави и още по-здрави да са празнуващите на ивановден от нашата тема! И при нас - студ и сняг, (нали това исках), ама нещо не ми се получава снежният човек, разпада се снегът от студ Laughing. Духа вятър и прави преспи, а ММ пътува в момента към Шумен стискам палци да стигне  без проблем). Чакам да се обади като пристигне в квартирата си, да каже бели мечки ли снежковци ли, какво вирее там. Къде е СадУоман, да не си била по родните места и да те е затрупал снега. Дафинов лист как си, оздравя ли, че и при вас обстановката не беше за подценяване?  Hug на всички!

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 19:28 от albena30

# 188
albena30 В Шумен ли е вече М?

# 189
Добър вечер и от мен,и аз се боря с едни теми по Литературознание,ама хич не ми върви-много безинтересно.
Иначе вируса май вече го преборихме-днес Джули вече не повръща,започна да си похапва по малко и да си пийва без да е насила,дъхът й вече не е ацетонов.
И ние пробвахме да правим снежен човек,нооо не става снега се разпада и се отказахме
Сега ви  Hug,завивам че много студено,гася и се отправям към леглото

# 190
Щях да коментирам паметта на Фло - моля те, кажи как го правиш?! Да знаеш и да не пропускаш всеки? Това специално за празнуващите на Ивановден.
Моля ви утре да стиснете по едни палчета, че имам притеснения покрай малкото. Ще пиша повече друг път, че сега не съм в кондиция.
Лека! Дано да преборим вече болестите и снега Wink

# 191
Seti Beti Имаш палчета.  Hug

Лека нощ и сладки сънища ...

# 192
  • Пловдив

Добро Утро, слагам кафето и започвам да мрънкам Sad
Малкия вече е по добре от вчера не е вдигал температура, бяхме и в спешното на В.Априлов нормално било, вирус било щяло да мине.
Да обаче от вчера и аз цъфнах и вързах гърлото ме боли втриса ме много яко.  Sick Добре че е ММ вчера изчисти, сготви, изми чиниите и ни гледа и двамата,милия сам си събра багажа за границата и днес сутринта тръгна а снощи заради мойта температура не е спал.
И сега съществената част - Искам мамааааааа!!!! Sad Много ми е гадно като настъпана катерица съм и чакам днес да дойде да ме вземе да обиколим докторите и да си се прибера в Димитровград да си ме гледа. Ейййй човек и на 9 месеца и на 90 години да е при мама си е най-добре.
Сети стискам палчета всичко да е наред с малкия  Hug

# 193
Дръж се Лейди,всичко минава-бавно но минава Hug Hug Hug Hug,отивай мама да помага
Моята кола днес ми отказа-мислех да отида при мама да гледа децата,а аз да уча,нооо не ще да пали,ММ се опита да излезне с другата,но и той не успя,защото гумите му не са хубави и сега той отиде пеш на работа,а аз ще правя още опити да запаля като се поотпусне времето,ако ли не ще уча цяла вечер
Сети имаш сиииилно стиснати палчета и от мен

# 194
  • София
Добро утро. Преди малко се измуших от топличките завивки, сега пием кафе с гаджето. Днес вече няма на къде, ще ходя на работа. Колата не мисля да я пипам, метрото ме устройва.

СЕТИ_БЕТИ, стискам яко палци. Всичко, което те тревожи, да отлети яко дим и на душичката ти да бъде спокойно. Както казват стари хора: Реченото от мен да стане!

ДИМИТРОВА, не може ли мама да дойде при вас и да се занимава с децата, а ти да се усамотиш някъде и да четеш.

ЛЕЙДИиии, как можа сега пък ти да се тръшнеш. Командвам: Бързо се оправяй и никакви такива повече. Нали си военно момиче? Слушай и изпълнявай  Wink А при мама си е много добре. Бягай на запасния аеродром Simple Smile

СГГ, върви ли ти четенето? Не се и съмнявам в теб! Аз вчера изобщо не съм учила. Имахме си внучета на гости, редихме пъзел, четохме приказки, правих им палачинки, после дойдоха и "големите" деца, та разтегнахме една дъъъълга вечеря. Накрая им приготвих "хранителна торбичка"-от всичко в кутии и ги изпратихме. Докато приведа къщата в ред и дойде време за спане.

ДЖУЛИ, как сте в бедстваща Варна? Дано не спира тока, че тогава става страшно cold

ПАТЕНЦЕ, твоето мъниче как е? Натри ли му бузките със снежец?

МИРИЕЛ, като имаш възможност защо не дадеш Тео на баба и дядо? Зор ли е в това свирепо  време да го мъкнете на ясла? Изчакай поне да се запролети-най доброто време за привикване към новите условия. Строявайте го това козирогче, че много бързо свикват да са командири Simple Smile. Децата харесват, като има правила, а вие не отстъпвайте и ги спазвайте.  Малки са, но  разбират много добре, къде ще им минат номерата. Лелеее, каква досадна баба съм Simple Smile. Не ме слушай Hug

СЕСИЛ, как си мила? Все си мисля да те питам, от както тръгна на работа остава ли ти време да ходиш на народни танци? Как са дечицата?

ДУНДИ, чакам нещо от теб, но ти се бавиш. Хайде, че нямам търпение knit

I MISS YOU, как си миличка?

САД УОМАН, губиш ми се напоследък. Липсват ми напоителните ти постове и култовото " скачам в тръстиката "

МЪНИЧЕ, за теб и малките мъничета, днес е торбата с многото прегръдки Hug Hug Hug

Като съм подкарала Пловдивския гарнизон, та да привикам на отчет и МИС ДИСНИ. Къде си момиче?

Хайде да намина и малко на югозапад. РАДИНКАааааааа? Слушам от сутринта, че при вас вали. Как я карате?

Хайде сега по диагонала на нашата Родина. АЛБЕНКА, стигнаха ли живи, здрави твоите хора? ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, как си миличка?

ДАНИТИ, ти да не мислиш пак да ни лишиш от присъствието си? Пиши момиче. Не усещаш ли, че ти се радвам Hug

ФЕЙщице, никаква те няма. Кой да ни завива, кой да гаси ламБите. Аааа, изпълнявай се задълженията Wink

Как ли е стигнала КАТИВИТА до местоработата? ЛУННО ЦВЕТЕ се уреди с още малко ваканция. Стой на топло и бродирай. НИКИТО и тя се покри, но да се надявам, че и при нея всичко е ОК. ШЕХИНА поне я виждам в клюкарника ФБ Simple Smile

ROSE RED, обаждай се по-честичко.

ВИВИАНКА затъна някъде из преспите. Сигурно на пролет ще се покажа Simple Smile

Отлитам момичета. Поговорих си с вас, неспоменатите ще ги гушна Hug Подхващам английския smile3523

Общи условия

Активация на акаунт