Да са живи и здрави всички именици в темата и техните семейства.
специално
за Йо, Калоянчо на патето и другите малки и големи деца - именици в темата. Да си носят със здраве името.
Днес и тук е студено. Трябваше да отида да взема една блуза от Еконт и до магазина, ами то си е приключение. Не за друго, ама всичко е обледенено. Тротоарите, разбира се, не са почистени. Иначе, ако си добре облечен, не е чак толкова страшно. Но тук вятърът не е много силен. В Еконт казаха на едно момиче пред мен, че не знаят кога ще доставят пратка до Провадия, понеже от и до Варна не пътуват в момента.
ММ е наряд. А там на къра е още по-студено.

Болничките как са? Lady_, в Пловдив ли сте? Ако проблемите продължават, го води в детска клиника на В. Априлов или в Пълмед, там имат детско отделение. Да го види лекар, че е мъничък твоят Ивчо.
Дано тоя студ избие вирусите. Но отсега мисля как в понеделник сутрин дзверът ще се допързаля до училище. Еми не е човешко да са там в 7.20.
Отивам да я ръчкам да хване някой учебник, че има и домашни, а се прави на чук и ми пили нервите.
Каките ще почиват до 11 януари и имам чувството, че са във ваканция с месеци 
пиша, чета, пиша реферат ...
искам да се
.

Добре че е ММ вчера изчисти, сготви, изми чиниите и ни гледа и двамата,милия сам си събра багажа за границата и днес сутринта тръгна а снощи заради мойта температура не е спал.