Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 855
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на всички, които днес им е празник, и специално на щерката на Дунди!

Началото на апокалипсиса ми се струва добро- температурата сутринта навън беше -2, булеварди изчистени, редовен градски транспорт...И много е красиво....А и предстоят почивни дни..Само ме напряга факта, че температурите от -20 се изместиха чак до другата сряда, а уж беше само за уикенда...

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 18:37 от kativita

# 166
Честит Йордановден! Светле, нека ти е жива и здрава красивата дъщеря. Да бъде упорита и сериозна като теб!
А навън е красиво и приказно. Отидох сутринта на черква, след това се опитахме с дъщеря ми да направим снежен човек, но снегът е много мек.Ех, детство мое...
Дъщеря ми страда, че не може да кара ски. Ще трябва да проверя как стоят нещата на Витоша.В Банско общината предоставя безплатни карти на всички деца до 18 години.Иначе цената за един ден е около 50 лева.
Весел празник на всички, които имат празник!

# 167
Честит празник на именниците,да сте живи и здрави и много щастливи
И при нас има сняяяяг,ние голяма борба със снега от сутринта-ринахме,чистихме,после буксувахме,бутахме,абе веселба
Още се борим с гадния грип и с повръщането на Джули,днес се оказа че има ацетон в урината и ни слагаха система,много се надявам вече системата да я стегне макар че пак повърна преди малко,но поне не спи цял ден-дори ни противоречи и изнервя.Не иска да яде нищо,не иска да пие нищо и много ме притеснява че скоро ще ви пиша от болницата Cry
Сега ви оставям и започвам пак борбата с нея
Хубав ден на всички.
АА и аз имам картичка от мис дисни-благодаря ти,малко ме разведри

# 168
dimitrova8002  дано скоро оздравее твоята принцеса. Опитвай я да поема течности, аз при повръщане храна не давам, само ако сами искат. Знам за чай от шипка и сок от компот от кайсии, че помагат за спиране на повръщането. Дунди жива и здрава да е щерка ти, и много успех да има в живота! Лунно цвете тези безплатни ски карти само за бански деца ли са? Много хубаво прави общината Ви. Моята голямата също обича да кара ски, но отдавна не го е правила, защото сме далеч от планините и с нашия разпокъсан на няколко места живот (семейство), вече не ни остават време и пари, най-вече. ЛБаща й планува да я заведе през февруарската ваканция, но  има доста време до тогава, дано котка не им мине път.

# 169
Ето ни и нас в новата година. Честито на гаджето именници и на всички именици със закъснение. Нека са здрави и мн щастливи. Тук е зимна приказка, не по смях да пътувам, но мисля да изведа дребосъка с раничката за да го запозная със снега.  Дано като се събуди да не духа толкова за да излезем поне за 10 мин.

# 170
Albena, ски картите се издават поименно и са само за деца, които учат или живеят в Банско. Ние си запазихме постоянния адрес там и затова можем да се възползваме. Иначе ските са скъп спорт. Но влезе ли ти снегът в д-то
/както казваше един мой колега, ски-учител/, няма връщане назад. Аз така и не се научих да карам, но пък децата са на ските от малки.

# 171
  • Пловдив
Влизам само, за да честитя имения ден на празнуващите!
Дунди, жив и здрав да е дзвера bouquet

# 172
  • София
Привет! Ето ме и мен. Лаптопа ми е окупиран. Отпуснати са ми само 5 мин. от внуците. Толкова, колкото да поздравя прекрасната дъщеричка на ДУНДИ.

МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, МЕЧТАЙ И СБЪДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ.

На гаджето никак не му е до зимни приказки. На летището е бъркотия, самолетите закъсняват, пътниците нервничат, голяма дандания.

Изчезвам, не дават повече Wink

# 173
  • на правилното място, в точното време
Дунди,живо и здраво да ти е момичето! Безброй прекрасни мигове с нея ти пожелавам! bouquet
Не мога през тел да наредя масата, но си представете почерпката за мойта прекрасница! Много ми е скъп тоз Ивановден. От малка у нас го празнуваме - по нов и по стар стил. Тати се казваше Иван и за това.
Честит имен ден на празнуващи и любими хора! Сега е момента да им се радвате! Леденото кралство при нас вече е факт, без Елза и Ана, ако не броим мургавелите с жилетки и лопати. Иначе е почистено, опесъчено на повечето места. Ние сме се заредили с храна. Йо ме "тормози" всеки ден да правим нещо/мъфини,брауни-за трети път/ и прави клипове. Готварски блог смята да си прави. Иначе с любимият се редуваме из кухнята, аз съм се заредила с едни книги по психология и  психологически ще боря студа и снега. 
Хубав празник ви пожелавам! Джули да оздравява по бързо и да не тревожи мама! За Т може да давате малини/замразени,на компот/.
Пате, да нагушкаш именника!  Hug
Момичта,прегръдки за всички! Hug

# 174
  • София
Къде сте, ей, затрупаните. Я кое време стана, а никоя не е сложила кафето  ku-ku Е, добре де, хайде, аз съм дежурна. Ето, приготвила съм кафе за всеки вкус. Поднасям ви го с усмивка Simple Smile

Ето ви и песен за настроение...

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МНОГОБРОЙНАТА АРМИЯ НА ИВАНОВЦИТЕ. В НАШЕТО БЛОКЧЕ ДА ПОЗДРАВИМ ДИМИТРОВА, МОМЧЕТАТА НА ЛЕЙДИ, СИНА НА ЛУННО ЦВЕТЕ, СЛАДУРЧЕТО НА ПАТЕНЦЕТО, ЩЕРКАТА НА ФЕЙЩИЦАТА, МОМЧЕТО НА САД-УОМАН, СЪПРУГА НА СЕТИ БЕТИ, ИМЕНЯЧКИТЕ НА ВИВИАНКА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СА КЪСМЕТЛИИ И ПАРАЛИИ. АКО ИМА ОЩЕ ИМЕНЯЦИ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ДА ПОЧЕРПЯТ!

Хубав ден момичета! Hug Hug Hug

Сбутахме се на портала с Фейщицата. Публикувам, взимам си кафето и ще си го пия в нейната компания Simple Smile

# 175
  • Пловдив

Минавам набързо да почерпя за моите двама именници.
Да е жив и здрав и най-малкия именник на блокчето ни. Пате много да слушаш Калоянчо Wink
Честито и на всички които празнуват днес, Фло ви е изброила Simple Smile
Снощи беше кошмар Sad Малкия цяла вечер не спа температура вдига, игра, яде. Сега пак е с 38,5  Sick Чуден празник ще е.

# 176
Здравейте, момичета! На днешния хубав празник искам да пожелая на всички именници здраве, сбъднати мечти, любов и истински приятели! 🍻🍾🌻🍀💐🌷
Вчера, гледайки мъжкото хоро в Калофер, се развълнувах много! Хубави традиции имаме! Този януарски цикъл от именни дни е много хубав! Сякаш да ни напомни, че сме със силни корени и здрави традиции!
А в Банско по повод Ивановден, казват: Който си няма Иван, да си отима.🤗😉🤗 Така че ви пожелавам същото!😘

# 177
Честит Иванов ден!
Копирам списъка на Фло с празнуващите в нашия блок и на всички тях желая здраве и весело изкарване на днешния ден!
В нашия род само най - големият ми  братовчед е Иван, но като се омъжих добавих свекър ,зет и племенник...та този ден стана като национален празник. И ние като Фей на 20.01 пак го отбелязваме ,защото бащата на ММ така си е свикнал....
 При нас доста студено, ама пече и сме вкъщи та се не усеща мразовитото време. ...

# 178
Честит празник на всички именници,весело да си изкарате празника Hug

# 179
  • Ямбол
Здравейте момичета!
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!
Най накрая се добрах до темичката. Пиша от телефона и малко ми е трудно, но нищо. Искам да благодаря на най страхотната Фло. Получих картичка от нея въпреки че този път не се включих в новогодишния списък. Ех, Фло, как се сещаш за всички. Много ме зарадва, почувствах се страхотно! И ето тук съм, пиша...
Празниците бяха толкова щури за мен. В рамките на 10 дни прекосих България от единия край до другия. За Коледа в София, за НОва година в Добрич. Страшно празнуване беше, а и този сняг..
Сега си почивам и си мисля колко е хубаво у дома. Сега ще прочета назад да видя как сте всички. Дано сте добре. Има ли болни? Оздравявайте...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт