Тук е мн студено и снежно. Два дни не сме излизали, но запознах малкия със снега и беше доволен.

, дай някое заглавие. Днес ходих в св.светих./така наричам библиотеката/, взех си 4 книжки,дано да съм направила добър избор. Кати, взех на Джоджо Мойс друга книга "Последното писмо от любимия". Като я прочета, ще коментирам. " След теб" не беше върната, но ще си я търся. Набелязах си една книжка "Всичко започна в книжарничката на Хюго", нооо нито онлайн, нито в библиотеката. Ще си правя подарък, то се е видяло. 

може, хем да го видя аз ТМ дали те слуша. Като му правиш вкусотии, бивало и да не слуша.
, дай някое заглавие.
Книга ме чака, еййй, не се моткайте. Който ще има такива занимания
, моля тихо, не будете другарчетата в блока.
Беше страхотно време, тихо и валеше сняг. И да ви кажа много добре ми дойде разходката след като цял ден стоя в офиса. Може би трябва по често да го правя, че с тази кола много се измързеливих...
Не помня откога не бях виждала! Колко му трябва на човек да е доволен...И аз съм в клуба на необичащите зимата, ама кой ме пита...Придвижвам се с градски транспорт и на собствен ход и това понякога е голямо приключение, особено по неразчистените тротоари. Упражнявам танца на пингвина с елементи на фигурно пързаляне. Ако почувствате земетресение, да знаете-паднала съм 

Препоръчани теми