Прекрасни момичета, благодаря за прекрасните картички и милите пожелания!!! Много ме зарадвахте, а каката ни подскачаше от радост при всеки един получен плик! Цитат: Ехааа мамо, много са готини твоите приятелки от мамата!"

Тя милата имаше огромно желание да направи картичките и даже ги започнахме, но пусти вирус я тръшна много лошо, та отлагаме за следващия повод! Малкия и той милия с тази температура беше като локумче! Наядоха се с АБ, витамини, сиропи всякакви и въпреки всичко след 8 дни все още не бяха се оправили... Та много добре ви разбирам милички! На неоправилите се бързо да оздравявате, че наистина някой беше писал че сме станали като военна болница!

Колкото до снега, наистина много красиво блещукаше сутринта и е като приказка, но ако утре се стопи изцяло и стане топло никак няма да се разсърдя....
Тази сутрин ММ тръгна командировка, как са се качили до обекта не знам. Пътували са с УРАЛ и пак е имало преход пеша - голям сняг голямо чудо! Въпреки че телевизиите го изкараха голям апокалипсис смятам че това е напълно нормално за сезона. В родния ми край, където съм израснала (Видин) тези зими си бяха напълно нормално нещо. Даже снега днес е нищо! Зимата на село като излизах от къщата, баща ми минаваше пред мен с лопата и правеше тунел, после трупахме на камара и ставаше пързалка за чудо и приказ. Ех, спомени.....
Та така, оздравявайте бързо и целувки на всички!!!!

и ако е в рими още по добре...хах 
ММ е дежурен и ще вземе колата , ще ме доведе сутринта ама как ще се прибера. Малката кола не смея да я извадя от гаража....ще се наложи да се възползвам от градския транспорт, което ще е доста неприятно преживяване, тъй като не е редовен в това време. Стискайте палци да не се изгубя в преспите, че каквато съм дребничка....

Момичета, вижте нашата Кати колко голям пост е написала! Чудо
Кати вече да не се измъкваш с по 2-3 изречения. 
на сладечкото няма да простя, пък после в залата ще се трудя повече
Според съвременните течения са брутални, но и аз, и сестра ми, и братовчедите, даже вуйчо ми и майка ми са израснали с тях и уж нищо ни няма
Видях те вчера по потниче. Супер изглеждаш!!!