Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 952
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Сутринта излязох при -18 градуса, следобяд термометърът показваше -2. Rolling Eyes
Явно синоптиците са дали прогноза за нашия квартал.
Дръжте се, по магазините вече продават мартеници, което означава, че и Баба Марта идва насам.
Моите деца се отказаха сами от нощното хранене, когато бяха на 2 месеца. Знаеха, че няма кой да ги кърми и през нощта. Макар че все още съжалявам, че не можах да ги кърмя много. Но тогава нямаше сайтове за консултации при проблеми с кърмата, аз започнах да ги дохранвам с биберон, за да не са слабички Joy И те не искаха да сучат естествено.. А и досега са слаби. Laughing
Пожелавам ви слънчев петък и след това лежерен уикенд.

# 241
На 16 ставаме на 9 месеца,отначало и тя спеше по цяла вечер от към 3 месец,после започна по веднъж да си поисква мляко,а сега и по 2 пъти,хем слагам бисквитки-вместо да се подобрява като пораства положението се влошава.Каката на тази възраст вече спеше по цяла нощ
И при нас днес слънчице,добре се разходихме с децата и колата пораздвижих че горката се беше схванала вече Laughing,сега оставих каката при баба си и аз ще се пробвам да уча като заспи бебка че на 19-ти имам изпит,а нищо не съм научила още

# 242
  • Разпиляна във въображението
Теодор се отказа да настоява. Гушках го няколко пъти без да му давам и той схвана намека Simple Smile За съжаление все още не е схванал намека, че гърдите ми не са вече за пипане. Подлудява ме, минаха месеци. То бива, то може.

# 243
  • на правилното място, в точното време
Ммм, показа се слънчо и на нашата улица. Днес беше страхотно време. С любимият си говорихме, че все едно сме на Боровец: от снега е искрящо бяло, тихо, всеки е с книжка, одеалце и чаша с чай. Само дето у нас ни е удобно. Съвършена почивка. Heart Eyes За първи път нямам нищо против снега.
Димитрова, за храненията нощем и аз съм на мнение като момичетата- период е, ще мине. Това поне учиш и знаеш, че е част от порастването им. Тежи, знам, особено недоспиването, но ще ти е по-лесно да не я насилваш, а да се опитваш да следваш режима й. Йо се будеше между 3и 5 през нощта, за около час. Не за да яде, а просто между фазите на съня. Какво ли не опитвах, не заспиваше, докато не минеше един час. После от раз заспиваше. Бях я затрупала с книжки. Към 3 се събуждаше, сядаше, примъкваше книжките/ бяха на немски, с картинки/ и почваше да ги разлиства и си говори. Умирала съм от хилеж с нея.   Laughing Като стана по-голяма,по сред нощите правехме плодова салата, изяждахме я и си лягахме. Голяма забава, но го бях приела и аз самата й мислех занимания за този един час. Не помня кога свърши, но за мен си остана един забавен период от порастването й.
Отивам да си стопля чайчето. По късно може да ви наобиколя и да ви завия.   HugHug

# 244
  • София
Привет военни красавици! Като гледам, отвити сме спали... Wink

За сутрешно кафе е късно, за следобедно е рано. Я един музикален поздрав да сложа. newsm68

Умната момичета, петък 13-и е... Гледайте черна котка да не ви мине път.

Аз ща не ща ще трябва да се поразходя из софийските непочистени улици.

На всички хубав ден-впрочем, кой какъвто си го направи. Не забравяйте да се усмихвате newsm47

# 245
  • Пловдив
Flo 51, черна не знам, ама една сива всяка сутрин ми се вре в краката с риск да бъде настъпана.  Laughing
Тази сутрин гледаше с любопитство как си мия зъбите, беше се покатерила на мивката в банята.  Mr. Green

И днес има слънце, но май не е така позатоплено като вчера по това време.
А прогнозите са за още сняг утре и другата седмица.
Ще взема да си пусна една снежна отпуска и да си дремя вкъщи. Ама още не съм питала шефа какво мисли по въпроса. Може да се пробвам. То не е срамно да питаш, срамно е да ти откажат.  Laughing

Отивам да видя какво има за обяд, че то от скука човек само за хапване мисли.
 Hug за всички

# 246
  • Пловдив
Привет от мен Simple Smile

Времето вън е страхотно - даже мога да кажа "топличко" Simple Smile Досега бяхме пред входа със съседките, да пообелим някоя приказка, децата да поиграят (техните де, нашите са на градина Mr. Green). Тъкмо се прибирам с 3 пакета сурови ядки - днес това ще ми е обяда...след мааазната баница за закуска Embarassed

Димитрова, не знам какво да ти кажа за нощния сън... Баткото спря да се бъди нощем на около месец. Полсе явно го натиснаха зъбките и от към 5-6 си месец, докато не избиха кучешките си поцокваше по 3-4-5 пъти на нощ. Спря да се буди от раз, без каквато и да е моя намеса, някъде около 18 си месец.
Дребното зверче от болницата още си показа овенските рога - по цяла нощ огласяше етажа, освен ако не и беше запушена устата Whistling ...мислех и без биберон да я гледам нея hahaha
На седмия ден ни изписаха, на десетия не издържах и и набутах един нов останал от баткото биберон Joy Ама тя иначе не заспиваше - само с гърда в устата Crazy
Кошарата и беше долепена до нашата спалня, та даже и не разбирах колко пъти е яла през нощта... Около годинката и, я изместихме в детската при баткото - будеше се по десетиона пъти на нощ и не веднъж се е случвало, да се събудя в детската на сутринта и да нямам никакъв спомен как и кога съм се озовала там hahaha И тя се отказа сама от нощното хранене, без моя намеса - преди втория и рожден ден със сигурност, но кога точно вече не помня Rolling Eyes

Взимам и аз книжката и ядките и си лягам, пък ако заспя, довечера ще мина по нощите, за да ви завия Hug

# 247
  • Ямбол
Здравейте и от мен,
Къде сте се скрили днес???
При мен нищо ново, с черна котка,без черна котка, като всеки петък е супер откачено. Уж слънце, пък сякаш студено, да не говорим че откакто изболедувах по нова година още не мога да си оправя противната дразнеща хрема. Постоянно кихам, носът ме сърби, че чак и ранички имам вътре и няма минаване и това е. Иначе съм ок, нищо друго ми няма...какво беше това моето сополивене, не знам.  newsm78 #Crazy
Моят ММ днес реши да заведе свекървата у тях, и както я заведе така я е върнал. Оказа се че от студа е замръзнала водата по тръбите и няма как една чаша да си налееш даже, да не говорим че в кухнята тя има една Юнга за топла вода, и познайте, спукали се тръбите и чак Юнгата паднала в мивката и натрошена....Какъв е тоя студ, какъв е тоя замръз не знам. И така сега е спряна водата от главния кран , че не се знае като се поразмрази още къде ще има пробив и ще зашурти вода. И сега пак си имам свеки вкъщи Wink
Но пък мисля да гледам от хубавата страна. Днес е петък и е последен работен ден за седмицата...събота и неделя почивчицааааааа. Мисля и аз да се порадвам с децата на снега с шейната утре.
Желая на всички хубави почивни дни!!!!!!!!!!!! moresmile

# 248
  • Пловдив
Начеее омръзна ми!  Петък 13 ли е пълнолуние ли е незнам обаче ще полудея.
От вчера сме по цял ден на ръце #Crazy И то права! Ако седна започва да пищи,  не признава друг освен мен супер много ме болят ръцете, явно зъбите го мъчат човека  дори не иска да яде #2gunfire Поне вече няма температура и е по добре.  И аз вече съм в час.
Димитрова сега разбирам че Вики е по-голяма от Ивайло с 5 дни 😁 И аз мисля че е период и си е до дете,  ще мине само търпение да имаш.
За книгите ми е болна тема.  До преди да ми се развали хубавия телефоно-телевизор много четях. Последно на морето прочетох на Халед Хосейни -  Ловецът на хвърчила и съм до там. Sad  Иначе такива тиин-драма-вампиро-демонични книжлета ги чета много.  50 нюанса сиво!  Кросфайър!  Ииии Милениум трилогията ви препоръчвам много добри книги!

# 249
  • на правилното място, в точното време
Вечерна проверкааа! Личния състав е налице. Зъбите и краката умити!По леглата! Завивам ви и гася ламбите! До 7 сутринта да няма мърдане! Предайте на малчовците;Димитрова,Лейди,Сети Бети, Пате, Мъниче, морското ни момиче....оф и другите ми се губят. Фло спиии и не помага. Имаше едно майче,съседка на Лейди, абе на всички бебоци здрав сън и почивка за мама.  Лека Hug

# 250
Добро утро

Днес кафето е гарнирано с тортичка.Моята майка има рожден ден,почерпете се за нейно здраве
и сервитьорите ни са на ниво  Laughing

# 251
  • Пловдив
Уф, Димитрова, това не е човешко, значи. На тортата се развълнувах, а сервитьорите ще ме довършат. Имай милост.  Joy
Да е жива и здрава майка ти! Специални поздрави от военното блокче да й предадеш.
Взимам кафе и да видим какви ще ги къдрим днес, че нещо ми е мързеливо.

# 252
  • Пловдив
Жива и здрава да ти е майчицата, Димитрова  bouquet

И на мен ми е едно мързеливо днес... Мислехме да караме децата на Хижа Здравец, но са се заиграли с Легото и не искат да излизат Shocked ...мен пък ме мързи, та не настоявам много hahaha

След час има Бебешко кафе, ако успея да преборя себе си, може да отида да видя дали ще дойде някой Simple Smile

# 253
  • Пловдив
Аа мойто чаве явно не е разбрало заповедта и се събуди за манджа в 3. Ама така е който си ляга гладен.
Димитрова да ти е жива и здрава мама  bouquet Аз торта не искам!  Нооо серверчетата не бих ги върнала!  Mr. Green
Мъниче какво туй Бебешко кафе я да разясниш.
Много ми е мързеливо днес, мисля да опаковам човека и да излезем малко на терасата. Не му взех каляската но и като гледам Димитровградските улици и да я бях взела все тая.

# 254
  • Пловдив
Бебешкото кафе са срещи на бременни и майки с подкрепата на ЛЛЛ. В Пловдив се организира 2 пъти месечно - в съботите в средата и края на месеца. Аз не стигнах до там Embarassed Ходих, пазарувах и досега се въртях из кухнята, че дребните искаха бутерки да им направя. Тъкмо се чудех какво да готвя, че утре съм наряд, та взех 3 пакета и досега въртях тавите hahaha
Татко им пък заведе тях на могилата в Тракия и се прибраха щастливи, гладни и премръзнали Joy Омотаха тава и половина с кана чай и летяха да спят Whistling
Аз се чудя все още - да последвам примера им или да си взема книжката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт