Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 956
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Ето ме и мен..
Бях на работа до 13ч. После докато се дотътрих до Тракия от затвореното смотано Коматевско шосе.. стана 14ч.
Хапнах, помогнах на едно комшийско дете тук с домашна по английски.. и сега съм на чайче пред телевизора..
Мислех да пътувам до мамини ама с тази кашлица не искам да ходя да предавам бацили при тях и си останах в Пловдив..
Мисля утре да офертирам Мм да ходим да гледаме на киното новия бг филм Воевода.. изчетох много положителни мнения от премиерата му.. иначе си чакам Февруари да си ходя да гледам Крисчън хаха.. да де.. 50 нюанса, знаете книгата предполагам..
Димитрова, да е жива и здрава майка ти, най-важното здрава!
Колкото до почерпката.. не отказвам сервитьорче, тихо.да не ме чуе ММ хаха, хайде оставям ви отивам да пазаруваме, довечера ще намина пак :*

# 256
Благодаря ви за пожеланията,ще й ги предам с удоволствие Hug
Ние пак я втасахме,Джули е с варицела,та пратихме Вики при баба и дядо да си копунясват за рожденния ден,а ние сега 5-6 дни с Джули ще си откараме без да се срещаме с никой,е аз ще се срещам с колежките нали имам изпит на 19-ти и ако другата баба дойде да гледа Джули ще отида.
Добре че я  бяхме пратили на село,че няма много контакти с Вики и може тя да не се зарази(дано) и днес бабата като се обади веднага командировахме Вики и си взехме Джули
Сега ви оставям и отивам да правя едни обещани палачинки,еей като наследство си търси обещаното бе,опасно дете Laughing

# 257

Привет сладурки Hug. Днес ми е мързеливо. Въпреки това сутринта бях като Пепеляшка и приключих до 13,00 ч. При нас беше страшно, надявам се да няма повече такива студове и снегове Nature Snowman. Чета ви редовно /малко по диагонал Blush, но все пак/, но нямам много време да пиша. Приключвам с някои неща в живота си и се опитвам да го изградя наново. Ще стане, аз съм яко куче.
Честито на майката на Димитрова, жива и здрава да е. Жалко за болестите, но така се расте. Ще се оправите Hug
Кой питаше за книги, Фей, ти ли беше? Аз съм страшна "читанка" и не признавам много съвременните технологии. Книжката си я обичам от хартия. Някой ден може да ми се наложи да чета електронно, но засега го избягвам. Съвет за конкретни книги няма да давам. Ще препоръчам автори. Преди години открих Исабел Алиенде и до ден днешен съм влюбена в нейните книги. Друг автор, който открих наскоро е Маргарет Мацантини. Харесвам много Айн Ранд. Като леки криминални четива препоръчвам книгите на Александра Маринина. Пише много увлекателно и някак си е близка до нас - нали е рускиня. Харесвам и произведенията на Джоан Харис. Ами мисля, че това стига. И забележете - изброих само жени. Имам и любими автори, но за тях друг път. Желая ви усмихнат и спокоен съботен ден. На всички много  Hug Hug Hug

# 258
  • София
Привет красавици.
И при мен нищо особено. Спокоен съботен ден. Гаджето се развлича с руски сериали, а аз с плетката в ръце и припявам руски песни. Само дето на руски не сме започнали да си говорим Joy

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ Hug, все се сещам за твоята приказка, че си направена от як материал. Вярвам ти! И на твоята улица знам, ще изгрее слънце spoko

ДИМИТРОВА, поздрави и най-добри пожелания за рожденничката bouquet. Кафе си взех, тортата пропускам, че съм се сложила на строг режим, а келнерчетата ви ги оставям на вас, ама умната все пак. Ех, милата Джули. Сега пък това ли?

МИС Ю и моите деца утре ще ходят да гледат Войводата, та ние пък ще се сдобием с внучета.

МЪНИЧЕ, издържа ли на изкушението да довършиш тавата с бутерките Mr. Green

ЛЕЙДИ, и Софийските улици са като Димитровградските. Киша и бабуни. Ще ги видим, ако утре замръзне.

ДУНДИ, не се насилвай. Виждаш, че в блокчето се е настанил мързела. Ами от време навреме е полезно Wink Купи на котето четка за зъби, щом проявява интерес Joy

ФЕЙЩИЦЕ- морското момиче е ДЖУЛИ, пловдивското момиче, дето живее до Лейди е МИС ДИСНИ. Взимай тефтер и записвай. Ще те изпитвам, тъй да знаеш Naughty

ДАНИТИ, значи до напролет си се обзавела със съкровище Mr. Green Едва ли ще се отстранят пораженията докато е студено.

Е, с тези дето са писали днес и вчера си поговорих. Другите ако искат да си говорим да се покажат, но не на плаца, а в блокчето.  Simple Smile

Хайде пак отивам да слушам руска музика newsm68

# 259
  • Пловдив
Пак минавам през плаца, но няма никой... Извинени сте, защото вали Heart Eyes

Димитрова, прати Наречената към къщи, моля! Малката я събирам от 18 месечна с контактни деца и няма и няма Sad Сега и в групата им има - дано я прихване Peace
Баткото я изкара още в яслите и мина супер леко - Т не е вдигал и се размина с всичко но всичко петнайсетина пъпчици.
Дано и при вас мине така леко!

Аз днес го обърнах на кулинарен ден - след бутерките, направих и един ориз с диви гъбки - обожаааавам ги Simple Smile Изпробвани са няколко пъти вече, така че спокойно Simple Smile
Фло, не им удържах... Направих си и сосче, да си ги топя... Embarassed И аз ще сменям гардероба Mr. Green
Врътнах и две салатки - айсберг с броколи, авокадо и чери доматки за мен и млечна за благоверния. Естествено, децата облажиха и от двете Simple Smile

Стегнах си и яденето за утре, че пак ми дойде реда, за да ви пазя Simple Smile Този път няма да съм само на салатка hahaha ...но пък умишлено не сложих хляб Twisted Evil

Сега ще приготвям дрешките и раниците за понеделник на децата, ще гладя камуфлажа на половинката и смятам да си върна Зеленият път - давали го по Фокс тази вечер. Книгата е една от любимите ми, а филма е от малкото по книга, които ми харесват.

Няма да гася ламБите още, че може да има някой прибиращ се по нощите - все пак е събота вечер Simple Smile

# 260
Здравейте!
Димитрова, да е жива и здрава майка ти! А Джули бързо да оздравява!
Ние сме у нас вече втора седмица, изперквам. Миналата седмица малкия беше болен, тази седмица студено, а от вчера и аз съм болна. Тази нощ даже не можах да спя от болки в гърлото. Сега ще ходя да си взема горещ душ и лягам. Нямам условия да чета книга в леглото, но ще си запиша предложените от Дафинов лист автори. Само от Ал. Маринина съм чела, от другите - не. Сега съм започнала на Дж. Мойс Корабът с булките, но съм съвсем в началото и не мога да изкажа мнение.
Лека и спокойна нощ!

# 261
 smile3514 искам всички варицели да ми изпратите, аз съм на 30+ още я "чакам" да ме хване.
dimitrova8002 Честит празник! Да е здрава и щастлива майка ти. Имам изпит и аз в четвъртък. Успех!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Чета през пост, през два, но нямам време за повече.
Лека нощ и сладки сънища!

dafinov list  Hug

# 262
  • на правилното място, в точното време
Димитрова, жива и здрава да е мама! Да й се радваш дълги години! bouquet Далу и аз да се поканя за прихващането с варицела,но май сме дъртички вече всички за нея.
Сети, оздравявай по бързо. Тази книга на Дж.Мойс не съм я чувала. Като я свършиш, може и на лични да споделиш на две на три.
Дафиново листенце, Hug много сили и прегръдки ти изпращам! Ако има нужда от помощ, насреща съм! Благодаря за авторите! Ранд ще я пропусна, другите ще ги проуча. И аз обичам книги на хартия да чета. Любимият ми се смее, че когато чета на телефона, си близвам пръста, когато отгръщам страницата... Mr. Green навик, това е.
Мъниче, удряш всички ни в земята с твоето готвене. За колко човека готвиш? newsm78
Фло, няма шанс да запомня,ти да си жива Hug шапка ти свалям!
Сега, по леглата и да мирувате! Гася и лека!

# 263
  • Пловдив
Добро утро от кален и мръсен Пловдив Sad
През тел съм, за това ще помоля някой друг да се погрижи за кафето Simple Smile

Фей,ние с кухнята и най-вече печката сме в много обтегнати отношения - говорим си на Вие hahaha Но пък като ме тресне нещо (случва се много рядко, все пак), приготвям каквото се сетя (и за каквото има продукти все пак)  Joy А иначе готвя за мен, мм и двете зверчета Simple Smile

Ох, поне е сравнително топличко тази сутрин... Изнизват се на пръсти сега, че все пак е неделя сутрин и се предполага, че нормалните хора спят  Mr. Green После ще намина пак, по някое време

# 264

Кафето е сервирано.
И едно послание към него /не е мое Wink/
"Гледай на всичко с позитивизъм! Дори да те пратят на "майната ти", чувствай се като важен посланик...
Желая ви приятен ден!!!"
Благодаря за милите думи, момичета!
И аз ви прегръщам Hug Hug Hug

# 265
Добро утро и от мен,вземам си от кафенцето на дафинов лист и засядам с лекциите
 Hug и приятна Неделя от мен

# 266
  • София
Привет прекрасни мои. Нали щъкам насам натам та мога да си избирам къде и с кого да си изпия кафето. Simple Smile
Станах преди малко ( така е, след като нощес си легнах в малките часове) ще си взема от кафето с панделка на Дафиновото листенце Simple Smile. При бабите предлагат кафе, но с пържени филийки, а аз от една седмица съм се подложила на хранителен режим и тези вкусища са ми противопоказани. Не, че ще им простя, ако седна, ноооо имам сериозна мотивация и до сега за 6 дни не съм нарушила и с мисъл дори. Ще видим кой ще излезе победител-желанието ми да си похапвам, или аз. Арбитър ще е кантара. Нали сме си едно семейство, та да си кажа кое ме мотивира. Руските ни приятели много настоятелно ни канят да отидем при тях. Мацката е много директна и направо заяви: Ако искате да ни видите все още живи и горе долу добре, елате, че не се знае, знае ли се и кой до кога ще го бъде. За сега планираме през май да се разходим до там, пък да видим. Зависи и аз колко ще отслабна, че иначе ще трябва да плащам свръхбагаж по самолетите Wink Та затова съм се подложила на глад и молитва. Е, не гладувам съвсем, ама нали знаете, че това, дето е полезно не е вкусно, а това дето е вкусно, не е полезно. Е що така бееее? Питам аз, а хладилникът съзаклятнически ми намига Wink

Не минава ден в който да не си мисля за вас. Понякога ми е весело, друг път ми е тъжно. Едно ще ви кажа. Каквото и да ви се случи в тоя живот-сватби и разводи ( никоя от нас не е имунизирана и не е застрахована. Дори и аз, с 40 годишния си стаж на омъжена жена.), срещи и раздели, загуби и разочарования, запазете си нервите, запазете си вярата в хората, знайте, че в повечето случаи доброто побеждава. Колкото и да е трудно в даден момент-е няма да е все така!!! Ще мине. Стига човек да търси доброто. Просто трябва време...Обичам ви милички Hug

МЪНИЧЕ, е днес ще сме спокойни, щом наш човек ни охранява Wink

ФЕЙЩИЦЕ, какви са тия заповеди??? newsm78 " По леглата и да мирувате" Момичета, бъдете немирни Wink. Ще мирувате, когато момчетата ви са наряд, в командировка, на учение. Или като станете на 100. До тогава-вие си знаете  luvbed Нищо пропуснато не се наваксва, така че имайте го в предвид Mr. Green
Отменям заповедта! Казах.

СГГ, не я викай много варицелата, че започва да е кофти вариант срещата с нея. Моя пациентка на 40 + я изкара и беше доста тежко. Внимавайте какво си пожелавате Simple Smile

СЕТИ_БЕТИ, как си днес? Дано успееш да овладееш положението. Твоето момче да влиза с маска при теб.

ДИМИТРОВА, спорен ден smile3523 smile3529

Брей, днес все съвети давам. Дано не съм ви досадила. Българинът нали се е доказал, че има няма друго какво, но има за износ сиво вещество Joy

Хубав ден прекрасни мои.  Hug

# 267
Добър ден и от мен.. днес спане до късно, закуско-обед последва след това, после готвене, чистене, пране, общо взето все неделни "забавления" Grinning
Имах едни изостанали ябълки и реших едно нещо между щрудел и баница да пекна, ще видим после какво е станало.. дали ще става за ядене Grinning
Така и до киното не стигнах, днес, но ще видим може би някоя вечер след работа ще отидем..
Сега ви оставям, да отивам да цъкна някоя козметична процедура, че утре пак на бачкане.. само дано да не вали пак много тоз сняг, дето го прогнозират..
Лека вечер от мен и успешна седмица от утре.. :*

# 268
  • на правилното място, в точното време
Ама,Фло, няма да се разберем с такива противоречиви команди. Naughty Ми, виж кое време е, да поспят момичетата, че имат малки съкровища будилничета. Ти я кажи каква е точно дестинацията? Дай повече подробности, може и на лс, тел, където искаш. Нали знаеш и ние се оглеждаме в тази посока, освен Виенската  Heart Eyes.
Лакирана съм и съм безпомощна. Спокойна вечер. По късно ще ви завия.

# 269
  • Варна
Ехооо здравейте,не сте ме забравили нали.Аз малко ви позарязах ама оправях документи и още куп други работи,а днес бяхме на рожден ден с баткото и до преди малко си оправях багажа за утре,че нали ставам работна булка  hahahaПожелавам на всички една лека и успешна седмица.Ако имам време утре ще пиша пак.Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт