Бях на работа до 13ч. После докато се дотътрих до Тракия от затвореното смотано Коматевско шосе.. стана 14ч.
Хапнах, помогнах на едно комшийско дете тук с домашна по английски.. и сега съм на чайче пред телевизора..
Мислех да пътувам до мамини ама с тази кашлица не искам да ходя да предавам бацили при тях и си останах в Пловдив..
Мисля утре да офертирам Мм да ходим да гледаме на киното новия бг филм Воевода.. изчетох много положителни мнения от премиерата му.. иначе си чакам Февруари да си ходя да гледам Крисчън хаха.. да де.. 50 нюанса, знаете книгата предполагам..
Димитрова, да е жива и здрава майка ти, най-важното здрава!
Колкото до почерпката.. не отказвам сервитьорче, тихо.да не ме чуе ММ хаха, хайде оставям ви отивам да пазаруваме, довечера ще намина пак :*

. Чета ви редовно /малко по диагонал
, но все пак/, но нямам много време да пиша. Приключвам с някои неща в живота си и се опитвам да го изградя наново. Ще стане, аз съм яко куче.
. Кафе си взех, тортата пропускам, че съм се сложила на строг режим, а келнерчетата ви ги оставям на вас, ама умната все пак. Ех, милата Джули. Сега пък това ли?
Купи на котето четка за зъби, щом проявява интерес 

Сега и в групата им има - дано я прихване 
...но пък умишлено не сложих хляб
искам всички варицели да ми изпратите, аз съм на 30+ още я "чакам" да ме хване.

Нищо пропуснато не се наваксва, така че имайте го в предвид