Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 966
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 ФЕЙЩИЦАТА обеща да намине, ама като гледам пак отвити ще си останем Mr. Green. Хайде бегом по креватите, да ви завия и да отивам при гаджето. Wink ФЕЙ, ти си умница, ама по въпросите за шума или тишината в спалните не сме на едно мнение. Никакви будилничета, никакви главоболия не признавам. Тъй де Wink

Матрос ДЖУЛИ, добър старт ти пожелавам утре и дано по-скоро се преместиш на новата работа. Кой ще гледа чаветата?

МИС Ю, отидете  да гледате Войводата, Синът и снахата казаха, че са доволни.

Сега ще съм по кратката процедура. Сутринта съм се отчела с Война и мир. Завихте ли се? Чакаме ли някого? Гася електриката. Лека нощ Hug

# 271
Завита съм, заповедите на Фло са изпълнени, хаха, е така де, нали затова са заповеди да се изпълняват.. хаха
Ама сън не ме лови.. не знам защо.. утре пак ще започна понеделнишки много сънена, ама.. какво да правя, въртя се, ту ми топло, ту студено.. нещо съм сe повредила казвам ви хаха
Добре, измрънках си, ще ме извините, сега ви прегръщам и лека и спокойна нощ и от мен.. :*

# 272
  • на правилното място, в точното време
Оооо,Фло, много почна да ми се месиш. Аз съм по завиването. Ти много рано ги приспа. Аз ги чакам да свършат цуни гуни, пък тогава ги завивам, че са морни, запотени. Ахам! Laughing
Айде вече тихо, гася! Завити сте!
Успешен ден утре! bouquet

# 273
Добро утро,гасенето на лампите снощи съм го пропуснала,че откапах по-рано,нооо за събуждане сервирам кафето
да ви е сладко
Успешна седмица на всички

# 274
  • Пловдив
dimitrova8002, благодаря за кафето. Взимам си с удоволствие.
моята баба казваше, че баба шарка иска топличко и сладичко, та да заделиш от бонбоните за Джули.
Моята мома изкара шарката много леко. Зарази се веднага в градината. Имаше карантина във всички групи, аз я пуснах в първата, в която карантината падна, и съответно се разболя. Децата я изкарват доста по-леко от възрастните. Само да не си разчесват пъпките. Една приятелка я кара на 25 години някъде и видя голям зор.

дзверът днес отиде на училище след 4 седмици лежане вкъщи. Хич не й с тръгваше, но няма начин.
А за съм на тръстиката, където няма нищо съществено за вършене. Как ще убивам времето да 16и30, не знам.  ooooh!

juli0976, леко, плавно и приятно завръщане на работа. И дано скоро акостираш на новото местенце.  Peace

Flo 51, как е диетата? Виж сега какво, не се мъчи. Не искам да чувам, че ходиш гладна и злобна.  Laughing

Откъм книги не мога да се включа. Не ми остава много време. На работата мога да чета, но само на компютъра, а тогава очите ми се изморяват страшно много. Виж девойката чете и то много, ама нейните там измислени романи за тийнове. Наредила ги е "Ангел с часовников механизъм", "Принцеса с часовников механизъм", "Принц с часовников механизъм". Онзи ден зърнах и нещо друго, но явно я е взела от някоя дружка и вече е прочетена и върната, но не се сещам за заглавието. От нейните странности прочетох само "Градът на сънуващите книги". Евала на преводача, дето се казва.  Laughing

Приятен ден на всички и дано прогнозите за много сняг не се сбъднат.

# 275
Оф май ще се сбъднат прогнозите-при нас вече вали,ама дано не стане като предишното"бедствие",че в Четвъртък съм на изпит и не ми се иска да уча уча,а да го пропусна заради снега.
Миналата седмица единият професор просто не дошъл от Пловдив заради снега и отложили изпита другия курс за по-нататък

# 276
  • Ямбол
Здравейте,
Взиамам си кафенце (ще ми е второ, но имам нужда) Снощи уж много ми се спеше , а като легнах сън не ме хвана, не знам защо. Тази сутрин, страшна поледица , а сега вече вали сняг. Явно ще познаят този път и пак ще стане трудно за шофиране.
Относно варицелата, моето гоялмото зверче я изкара и то много леко , но малкот още не е, а ми се иска докато е малък да я изкара, че ще е по леко.
Сега ще изчезвам, умирам от глад, и аз като Фло трябва да мина на по лек режим на хранене че нещо съм качила някое и друго килце. Ама пусти апетит, и тестяно и сладичко много обичам. Ох, хайде , лек и безавариен ден!!!

# 277
  • Пловдив
Фло, нали знаеш, че от хубавите хора трябва да има по много Hug Пък и гаджето като те види, трябва да му се иска, да те схруска, не да те нахрани hahaha
Зарежи ги тез диети и си хапвай каквото ти е сладко Hug

Мис Ю, сипвам си сутинта кафето и докато дойде новата смяна, ровя из телефона... Така ми се прияде нещо сладикоооо Heart Eyes Ти си виновна, да знаеш Hug Минах през сладкарницата и си взех една тортичка hahaha Довечера и децата ще се облажат Joy

Джули, успех ти пожелавам  bouquet 

Данити, на теб - приятен апетит Whistling

Момичета, довечера ще имам нужда от палчета... Надявам се на нещо, да видим ще излезе ли Praynig Ако стане както съм го замислила - ще черпя скоро Simple Smile

# 278
За съжаление прогнозата се сбъдва и си вали в Пловдив, едва стана нормално за ходене и.. пак наново..аз снощи нали до късно и сутринта учудващо още в 6 с ММ че той днес е наряд.. нещо не знам какво ми става..
Фло, подкрепям Мъничето, сигурно щото аз съм точно така ама на ММ не знам какво му идва хаха
Мъниче, не ми се сърди много, да ти е сладкоо.. :*
ох, хайде довечера повече, че обедната е на привършване :*
лек ден от мен

# 279
Мъниче имаш силно стиснати палчета

# 280
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета! Искам да ви почерпя скромно за втория рожден ден на сина ми Теодор Simple Smile

# 281
Мириел,жив и здрав да ти е Теодор,да има много щастливо детство и да слушка много мама и тати.Много целувки на рожденника

# 282
Мириел,да е жив и здрав Теодор! Голямо богатство е да имаш три деца! Много се радвам, че има млади хора като вас! Бъдете щастливи!
В тази връзка ще ви разкажа една случка с моя клас. Преди Коледа реших да ги почерпя с питка с късметчета, разменяхме си подаръци и всеки чете късметчето си. Идва и моят ред - падна ми се бебе! Joy И децата с усмивка ме питат: "Госпожо, не сте ли вече стара да имате бебе" Joy Joy Joy
И аз трябваше да обяснявам, че човек и на моята възраст може да роди! Но колкото и да не се засягам на тема възраст, децата имат най-точна преценка за своите учители.  Wink

# 283
  • София

МИРИЕЛ, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК! ДА Е ЗДРАВО И ПАЛАВО МАЛКОТО ЮНАЧЕ. МНОГО ДА ВИ РАДВА.

А сега,здравейте красавици! Я да си поговоря с вас. Това ще ми е наградата след днешния усилен трудов ден.
От сутринта запретнахме ръкави с гаджето и подреждахме, изхвърляхме, чистихме. Благоустроихме семейното гнездо.

ФЕЙЩИЦЕ, започвам с теб Mr. GreenДобре, няма да ти се бъркам в задълженията, ама ми е жал за момичетата да спят отвити...Обещаваш ли да си несменяем дневален?

ДИМИТРОВА, и мен ме изкуши с тези сладости ( а при бабите мекички), ама само ги изгледах презрително, взех си кафе и отминах Simple Smile

ДУНДИ, права си. Не мъчение, ами направо си е инквизиция Mr. Green, ама като си помисля, че сарафанът ще се спука по шевовете, а аз искам да си го взема за Русия, затварям очи, стискам зъби и отминавам Joy

МЪНИЧЕ, и ти ли? Мислех си, че ще ме подкрепите, а вие заставате на страната на моя враг, наречен апетит.
За сега удържам положението, за понататък, ще видим. И от мен яко стиснати палци и пожелание, това, което искаш, да стане.  Hug

ДАНИТИ, за какви няколко килца говориш? Може би 2, 3? И моите са толкова, ама с една нула отзад Mr. Green

МИС Ю, на теб тази вечер ще ти изпея приспивна песничка. spoko

Сверчок е щурче, а неугамоннъй сверчок е неуморно щурче. Колъйбельная песня е люлчена песен

ЛУННО ЦВЕТЕ, разсмяха ме твоите ученици. Всеки гледа от своята камбанария. Едно време, като кажеха за някой, че е отслужил войник, или е завършил Университета и си мислех, че вече е много стар. А на хлапетата им обясни, че след няколко години ще се сбъдне пожеланието от питката с късмети. Ще си имаш бебе внуче.

Хайде, стига ми почивка. Имам още малко работа, а после плетка и музика Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 17:43 от Flo 51

# 284
Мириел, честито, да ти е живо и здраво малкото човече и много да ви слушка.. Wink
Мъниче, стискааме здраво... :*
Фло, мерсиии, ще си я пусна след малко да видим дали ще ми подейства, мисля че днес ще станат нещата :*
Пожелавам ви сладки сънища и  ви прегръщам! Лека нощ! :*

Общи условия

Активация на акаунт