Съпруги на военнослужещи - 21

• 64 991
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • на правилното място, в точното време
Мирел, здрав и честит да ти е рожденника! На теб сили, мъдрост и търпение, за да му се радваш! bouquet
Тази вечер минавам рани, че ми се спи.
Стискам палци и духам ламбите!

# 286
Miriel ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да е здраво, весело и усмихнато малкото момче.  ura
sweet_maniche  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
dimitrova8002 Моя изпит за петък го отмениха в четвъртък. Бях бясна, но ми отмина. #Cussing out Ако утре отменят изпита за четвъртък отивам с  #2gunfire и #Sniper, и ще има жертвиии ...
Как е Джули?
Flo 51 Пожелавам си шарка на 30+, че с всяка изминала година все повече ме е страх, дано не е на 40+ или 50+ ...  #Crazy
ФЕЙщица Рано ми е за  smile3524, имам да smile3529 най-малко още 3 часа.

Hug

Лека нощ!
Спирам лаптопа и продължавам да се запознавам с Основи на туризма.

# 287
  • Варна
Мириел жив и здрав да е юнака,много да ви радва и слуша.Мъниче и от мен имаш палчета.Аз днес поработих,но до обяд,че трябваше да ходя до другото място да носа едни документи,но утре вече цял ден.Малката се е държала много добре каза баба и,но ще видим след още 2-3 дни как ще е.Вече мисля да ви казвам лека нощ,че може да заспя докато пиша.Хайде утре пак.

# 288
Добро утро

Мъниче,да пускаме ли палчетата
СГГ и аз имам съмнения че ще ни отложат изпита заради лошото време.Джули засега леко я кара едни пъпки излизат,други минават,но не са много да има 20+30 пъпки.Вчера й излезнаха и афти в устата,но са само 2 и не й пречат.
При нас пак е зимна приказка,вали си кротко снежец и трупа трупа.ММ не можа да изкара неговата кола днес и тръгна на работа с моята,така че с Джули ще си седиме на топличко и цял ден  smile3529 и ще играем на игри

# 289
  • Пловдив
Сняг се сипе на парцали. Това упражнение с изравянето на колата взе да ми писва, ама какво да правя, моя си е, ще си чистя. Добре че е тя, иначе хич не се виждам да идвам на работа с градски транспорт. Прехвърляне на два автобуса + ходене пеша по улица, по която не само че не е минал снегорин, а и пясък не се хвърля. Ако синоптиците познаят, утре ще сме затрупани. Ей истинска зима си е тази година.

Здрав и весел да е Тео. Да лудува на воля.  Tada на патеричка.

dimitrova8002, дано да ви отложат изпитите за след края на снеговалежа. За да се придвижите по-лесно.
Чай вече пих, но ще си взема кафе. Благодаря.

Hug и приятен ден на всички. Стойте си на топло, ако ви е възможно.

# 290

Добро утро! Знам, че имаме кафе, но и аз да добавя моето със скромна почерпка. Моето синче има имен ден. Честито, ако има и други именици в темата. Здраве и късмет.
Да е здрав и усмихнат и малкия Теодор!
Лек ден. Аз тръстича усилено comp03 comp03

# 291
  • Разпиляна във въображението
Благодаря на всички  Hug

И при нас е приказка. Ринахме малко сутринта с ММ. Оставихме Тео на яслата и стискам палци да му хареса Grinning

# 292
Miriel, с малко закъснение - честит празник на малчугана! Да е здрав и да му хареса на яслата  Party
dafinov list, честит празник на твоето момче! Тъкмо прочетох, че името означава "безценен"  Heart Eyes
dundi73, отказа ли се да питаш за отпуска или пита, но те отсвириха?
Ейй трябва да спирам компютъра, малкия ме надуши  Crazy аз още съм болна, у нас си стоим и никъде не мърдаме. Бай

# 293
  • Пловдив
Една позната сподели във фейса тази снимка от Цар Симеоновата градина в Пловдив от тази сутрин

Miriel, нали знаеш, първият ден не знаят къде отиват. Проблемът се появява на втория ден.  Hug за Тео.

Seti Beti, ако се спре поне за 10 мин в офиса, може и да питам. Т
Скрит текст:
ой се е качил на една въртележка от известно време, развежда се след 20+ години брак не по негова вина. На всичкото отгоре трябва да си зареже апартамента от 100 квадрата в центъра на Пловдив и да си търси квартира.  ooooh!
А и в този сняг хич не виждам как ще свършим това, което имаме да се прави.

dafinov list, честит ти именик. Да е здрав и разумен. Да ти е подкрепа.

# 294
Дафинов лист,честит празник на момчето ти Hug
Аз продължавам с Физиката,но имам чувство че чета на Китайски-нищо не ми влиза в главата,а и на Джули вече й омръзна в къщи и само мрънка,иска внимание детето,иска да си вземаме вече Вики,а още й излизат пъпки и ме е страх да ги събера

# 295
  • София
Привет военни красавици!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БЕЗЦЕННОТО МОМЧЕ НА ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ИМА КЪСМЕТ И УСПЕХИ, ДА СРЕЩНЕ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ, ДА ИМА ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ. ДА БЪДЕ НА МАМА ДРУГАР И ОПОРА!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, да прочетеш на Антон нашите пожелания и да му предадеш моите поздрави. С прекрасен син те е дарил Господ! Hug

МЪНИЧЕеее, хайде свири отбой, че от вчера нищо не правя. Седя и стискам палци. Wink

МИС Ю как спа нощес? ТАКА sleepuu, или така 1countingsheep?

СЕТИ_БЕТИ, хайде вече оздравявай. И пиши по-често, че хем се радвам на написаното, хем на аватара ти Simple Smile

ДУНДИ, оставете го на мира шефа. Не му е лесно сега. Ето още едно потвърждение, че никой не е имунизиран и застрахован. На всеки може да се случи. Стари хора казват-Всяко зло за добро. Господ си знае работата. Може пък да му е приготвил по-добър вариант да си живее живота занапред. Бяла тишина е в Симеоновата градина. Там някъде похапнахме гинкобилоба есента с бабите, та още ни държи hahaha Joy

МИРИЕЛ, сподели как е минал първият яслен ден на юнак Тео.  spoko По половин ден ли ще седи там в началото?

ДИМИТРОВА и СГГ, за вас знам, че няма прегради. Ще  прегазите поредните изпити. Късмет момичета Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

ДЖУЛИ и ти като малък Тео на Мириел постепенно ще свикваш Wink

ФЕЙЩИЦЕ, супер си newsm10

Момичета, днес не се работи. Забранено е да се плете, шие и т.н. Ако нарушите разпоредбите, казват, че цяла година ще има болести. Почивайте си, глезете се. От утре пак на тръстиката и в КПП-то.
Аз днес няма да плета, но се стягам, че утре ще имаме три приятелски семейства на гости. Ей така, без повод. Впрочем повода да се видим е това, че заедно ни е много хубаво. След обяд съм на тръстиката.

Колкото снежинки от небето, толкова парички в портмонето... Това пък от къде ми дойде на ум newsm78

Имаме дълбоко замразени момичета... Или заспали зимен сън. Къде сте, ей. Обадете се, да не ви изпращам куче търсач. Simple Smile

Път на младите. Димитрова, моля. С физика и математика никога не съм била на " ти " Wink

# 296
  • Разпиляна във въображението
В момента гледам Розмари Де Мео в Преди обед и съм омаяна. Говори толкова добре, написала е книга, която за съжаление е с изчерпан тираж. Сега ще търся по книжарниците "Стопанката на Господ". Не е художествена, за българските обичаи е, доколкото разбирам.

Ха, точно сега казва, че книгата й се разпространява не от големите книжарници и издателства. Само от сайт Grinning

Някой да се е сблъскал с книгата Thinking

# 297
  • Ямбол
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички именници, да са живи и здрави!
Какъв сняг , какво чудо, тук вали гаден студен дъжд и е ужасно хлъзгаво. И да искаш не може да стоиш прав в нормална поза. Кошмар и естествено не посмях да изкарам колата и пак ще се мъча с градския транспорт. То в такава мокра поледица наистина ме е страх да карам....
И сега след като хапнах за обяд трябва да продължа да творя учебни материали, а как ми се доспаааааа...Май ще си правя кафенце, отново. Какво е това моето недоспиване не знам, вечер не мога да заспя, сутрин не мога да стана....до кога ще я карам така...?
Отивам за кафе а после да тръстича, че срокове ме гонят...
 Hug Hug

# 298
Благодаря на всички за поздравите bouquet
Фло, имаш специални благодарности от Тони Hug Hug Hug

# 299
Честит имен ден на момчето на Дафиново листенце! Нека бъде щастлив, успешен, влюбен! Нека майка му винаги да се гордее с успехите му! Дафинов лист, а щом те заведе и на екскурзия, много ти е добро момчето! След години и една добра снаха ти пожелавам! Но нека да учи сега!

Общи условия

Активация на акаунт