Съпруги на военнослужещи - 21

• 65 065
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Добър деееен! Не съм ви забравила, мили мои! Аз нали съм като маймуните-три секунди помня, та почетох, почетох назад и сега да видим какво запомних.
На патеричка ЧРД на момченцето на Мириел! Да ти е живо и здраво съкровището, много да те радва и много щастие и късмет да има! Как е в яслата, харесва ли му?
За днес-честит имен ден на момчето на Дафиновото листче! И аз си спомням за прекрасната екскурзия, на която те заведе. Толкова грижовен син имаш, да ти е жив и здрав! А на теб-силно стиснати палци. Прочетох за промени, които ти предстоят. Дано всичко да се нареди по най-добрия за теб начин и да си щастлива!
СГГ, има хора, които така и не се заразяват с шарка, дано да си от тях. Че на зряла възраст наистина е лошо. Успех на изпита!
Димитрова, успех и на теб и бързо оздравяване на Джули! Искрено ти съчувствам за физиката. И аз като ученичка в часовете по физика и химия гледах като натровена. А представи си, тъй като учих в Езикова гимназия, едната година учихме химия на немски  #Crazy
Фло, що се мориш с диети? Ако все пак твърдо си решила, да ти дам един акъл . Според фън шуй вратата на хладилника трябва да е обърната с лице към стената. Смятам да пробвам.  hahaha
Мъниче, да стискаме ли още палци? Чакам да се похвалиш.
Сети, оздравявай!
Дунди, успех в питането за отпуск! Аз си изкрънках една седмица и заминаваме за Боровец в неделя  newsm44
Сигурно пропускам доста хора. Благородно завиждам на Фло за уникалната памет да помни толкова неща за всички нас! Спирам и скачам в тръстиката, че се замотах. Топъл и усмихнат ден на всички!  Hug Hug Hug

# 301
  • Пловдив
Приспах и последния член от домочадието и понеже аз съм си нощна птица - ето ме пи вас Simple Smile

Благодаря ви момичета, за палчетата  bouquet  Суеверна съм и за сега ще си замълча, защото начинанието е едва в началото, но си надявам искрено, вече съм края на следващата седмица, да мога да споделя радостта си...

Мириел, на патерици, но да е жив и здрав Тео! Много здраве, щастливо детство и верни другари в белите!
Относно "Стопанката на Господ" - ще има нов тираж Simple Smile Заплюла съм си я и аз. В книжарниците няма да я намериш или ако я има, то ще е в някоя малка квартална такава. Авторката не е съгласна с извиването на ръце от големите вериги - имаше обръщение във Фейсбук.

Дафиново листче и твоето момче да е живо и здраво! ...то вече на патерици станало Embarassed

Честит имен ден и на празнуващите днес!

Запалих се по един сериал - Викингите. 2 дни съм залепена за монитора Whistling Утре мисля отново да мързелувам с третия сезон Mr. Green
Не знам, да ви се оплача или да се радвам... Отмениха състезанието, което трябваше да им събота... Организаторите са писали, че поради обилния снеговалеж трасето е неизползваемо, някои от препятствията са затрупани, а на други не може да се гарантира безопасността Sad
За съжаление няма дата, за което е отложено и ако не мога да отида, ще ме е много яд Crossing Arms

Още 100 неща исках да кажа, ама нямам паметта на Фло, пък съм през телефона и не мога да ползвам "пищови" hahaha

Прегръщам ви всички, завивам отвитите и гася ламБите  Hug

# 302
dimitrova8002 Каква физика във втори-трети клас?  Shocked #Crazy Какво учиш? /Предучилищна и начална педагогика?/
dafinov list ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да е здрав, щастлив, влюбен и усмихнат ... За мама ...  bouquet
Miriel Как е "ученикът"?  Hug

Hug

Скачам при  smile3524, че тази сутрин си легнах в три и половина.

sweet_maniche Дали е това, което си мисля?  newsm78   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

АТАНАСОВДЕН Е!
В народните вярвания св. Атанас е властелин на снеговете и ледовете, но и на зимното слънце. На своя ден той захвърля кожуха и облича копринена риза, отива в планината на бял кон и се провиква: "Иди си, зимо, идвай, лято!". Затова и празникът е известен и като Среди зима.

Flo 51  wavey
Честит празник! 3г. в КГБ.  cook newsm38 party041 По-добре три торти с по една свещ, отколкото една торта с три свещи.  smile3521  smile3525 Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 01:17 от СГГ

# 303

Добро утроооо,ние сме затрупани,май няма да мога да отида утре на изпит,имаме около 40 см.сняг и продължава да вали и затова и кафето днес е снежно
СГГ предучилищна педагогика уча,нооо професора каза,че макар и да не ни е нужна за работата физиката е хубаво от обща култура да си знаем,само незнам защо трябва да имаме изпит smile3516
Мъниче с нетърпение чакаме да споделиш,дали е това което си мисля?
Фло,как върви ученето,проговори ли вече Английски?
Приятен снежен ден ви желая и дано вече свърши тая зима Hug

# 304
Добро утро, банда (в стил СетиБети)! Забравихте ли ме Laughing, не съм се вясвала тук от Ивановден  Embarassed. Пак съм пропуснала рождени и именни дни. На патерица да е жив и здрав малкият - голям Тео на Мириел; със здраве да си носи името и синът на Дафинов лист! Димитрова да можех и аз като Садуоман да отида на планина и да си пия кафето на заснежена тераса. Е, не че моята не е заснежена, но гледката не е същата. Виждам любимия си Дунав, заснежен и в лед, но и доста блокове и къщи ми развалят пейзажа. Навън вали, вали, пухкав бял снежец и е много красиво и бяло, но по радиото все съобщават за усложнена зимна обстановка. Нали си имам пътуващо семейство, все съм на тръни.  sweet_maniche аз нищо не предполагам, но ще чакам да ни пишеш, ако искаш, когато ти се е сбъднало желанието. Фло успешно спазване на диетата, все пак стимулът - отиване при руските ти приятели е голям! Някой бе писал за книгите на Исабел Алиенде (май Дафинов лист), аз също съм челя няколко романа от тази авторка и много ми допадат. Като ви чета за шарката, чак ви завиждам, защото за разлика от вашите деца, моето изкара тази проклетница много тежко. Страх ме е да си помислям, че и малката ще я хване, а в ДГ има (но тя си е в къщи до края на месеца). Голямата имаше огромно количество пъпки, навсякъде, дори в устата и на други, неподходящи места. Три дни бе с много висока температура, бе лято. Стояла е права, а ние с баща и й веем по тялото, защото адски я сърбеше, а личицето и бе като нарешетено. Колкото и да я пазехме и да се опитвахме да облекчим сърбежа има разчесани пъпки по лицето и един вдлъбнат белег и остана (слава богу не е голям). Отидохме на море, известно време след като оздавя, тялото и почерня, но местата където бе имало пъпки останаха бели - приличаше на петниста хиена Sad.  От шарка се разболяха и две наши приятелски семейства, заразени от децата си - никак не им бе лесно - висока температура, пъпки, постилаха си чаршафи на местата, където лягаха и седяха, защото всяка материя им дразнеше.
Честит имен ден на празнуващите! Наистина за този празник казват среди зима, но в моето семейство винаги се е празнувал в края на месеца (дядовците ми бяха именници, бог да ги прости).
Олеле изписала съм цял роман Rolling Eyes.

# 305
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Благодаря за пожеланията Hug

Вчера Тео отиде с желание, където го заведохме! Съблякохме, прегледаха го и... госпожата го взе. Рев, тръшкане. Свали го на земята, той заби крака и едвам го вкараха. Рева около пет минути след това се успокои. Тръгнахме си. На обед ни дадоха отчет - не е искал да закусва, не е искал да следва указания, гледал си неговите неща и интереси. Но му било интересно хорцето за март месец и от днес ще го включват. Гладът е по-силен и на обяд изял двойна порция. Взехме го и в наша чест направи голямата работа точно, когато слушахме отчета Simple Smile
Днес излезе отново с удоволствие, добре беше в съблекалнята, госпожата го взе и рева точно до завоя към голямата игрална. Не знам дали си е поел два пъти дъх с рев Simple Smile

Относно "Стопанката на Господ" - ще има нов тираж Simple Smile Заплюла съм си я и аз. В книжарниците няма да я намериш или ако я има, то ще е в някоя малка квартална такава. Авторката не е съгласна с извиването на ръце от големите вериги - имаше обръщение във Фейсбук.

Веднага я намерих във фейса. Прочетох обръщението й и наистина е жалко това за авторите. Адреса за книгата ми е на лентата и ще си я поръчам. Авторката говореше много хубаво, ще се чете.

# 306
  • София
Привет момичета. Как сте? Имаме ли Атанасовци в блокчето? И да имаме, и да нямаме, я да почетем Св. Атанасий и заедно с него да извикаме: Иди си зимо, ела лято. Не ви съветвам да си обличате копринените блузи и да викате. Викайте колкото сили имате, но по-топло облечени Simple Smile

Сутринта по тъмно - в 7.30, кацнах в кабинета. Яко потръстичих до обяд и бързо, бързо се прибрах, за да приготвя основното ястие за довечера. А то е пържолки с майонеза и горчица, и още нещо Simple Smile
Гаджето наряза мезетата-реже ги по-добре от машина, почистил е рибката, така че, менюто е на етап полуфабрикат. Сега лягам за два часа, после довършвам и съм готова. Simple Smile Е, обичам да посрещам гости. След тези планирам едни роднини на ММ да поканим, а след тях бабите, защото по здравословни и метеорологични причини, няма да можем да отбележим Бабинден на 21.01. И така, програмата за януари е тази, свободни дати нЕма.

СГГ, да вчера имах рожден ден в КГБ. Само като си спомня колко неука бях в началото Embarassed, как се учех в движение, сега съм доста напред с материала, но в никакъв случай не съм пред вас Simple Smile Хареса ми това, че по-добре три торти с по една свещичка, отколкото една торта с три свещички hahaha smile3510 ( картинка за догодина, да сме живи и здрави)

САД УОМАН, по твоя препоръка, съобразена с фън шуй, направихме размествания в кухнята. Сега гледам гърба на хладилника Wink

МИРИЕЛ, ще помрънка, ще се поинати, пък ще тръгне. ММ не забравя да ми напомни следното: както ние ги водехме на градина, така те един ден да ни заведат в старчески дом. Заслужено ще бъде. Ще видим...

АЛБЕНКА, вече си мислех да те пусна за издирване Wink какъв си ни домоправител на блокчето, като никаква те няма? Не се надявай да те разжалваме. Ти си Simple Smile

МЪНИЧЕ, аз съм отговорна другарка и продължавам да стискам палци. Здраво съм се запънала и никакво пускане. Mr. Green

ДИМИТРОВА, дано не се провали изпитната сесия заради снеговете.

ЛУННО ЦВЕТА, как е бъдещият защитник на Родината?

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, кога да стискаме палци на Тони за изпитите?

КАТИВИТА, а твоя студент от кога е в сесия? Ей това време е малко кофти при студентите, когато са в сесиа. През другото време си е пей сърце newsm68 newsm44 newsm68

ДАНИТИ, как се чувства свеки у вас? А ти? Mr. Green Закачам се, както се досещаш hahaha Joy

Хайде за сега стига. За малко вместо вадени яйца, да направя печени. Сложила съм да се варят яйца в една тенджерка, ама не съм сипала вода. Добре, че съм на една ръка разстояние от печката, та се коригирах. Старост нерадост smile3538 newsm27 smile3537

# 307
  • на правилното място, в точното време
Самопорицавам се, снощи заспах рано, рано. Дано сте били завити, да не се разболее някой и после да ми тежите на съвестта. Embarassed
Докладвам за книгата"Последното писмо от любимия" на Джоджо Мойс: СТРАХОТНА! Както "Аз преди теб".  Heart Eyes По средата някъде ми стана леко еднообразно, ноооо краят е ВЗРИВЯВАЩ! Утре отивам да търся " След теб". Дано са я върнали. Praynig Ще търся и тази, която Сети беше написала. Оставям ви, ще преживявам книгата. Ако има Атанасовци и производни , да са честити! bouquet

# 308
Здравейте! Днес празнува братовчед ми, да ми е жив и здрав! Дядо ми, Бог да го прости, също беше Атанас! Така че си го тачим Атанасовден!
Мисля си колко оптимистично според народната традиция, свети Атанас сваля зимния си кожух и слага бялата риза. В разгара на зимата народът ни е мислил за лятото, с надежда за ново начало и края на тежката зима. Затова трябва да продължим да обогатяване тези хубави традиции или поне да не ги забравяме!
Нашият курсант е в сесия и не си е идвал. Но нали затова сме го пратили там! Да учи!
Дано да е успешна изпитната сесия на всички студенти в групата ни - и редовни, и задочни, и дистанциони!
Фло, ако е успешна диетата, ще споделиш като приятел. Само не искам да гладувам!  Wink
Момичета, гушкам ви!

# 309
Добро утро!  Simple Smile

# 310
  • Пловдив
Добро утро от кален, кишав и мръсен Пловдив #2gunfire
Сервирам кафето в унисон с настроението ми...

Заведох децата на градина (пеш, защото татито ни е с едната кола на работа, а другата аз не смея да я карам в сухото, какво остава сега Crazy)... Та, водейки децата, пресичам 6 лентов булевард с тех и един малоумник (хич и не се извинявам за думата), мина покрай нас с поне 70-80км... Улиците не са почистени изобщо и комбинацията от кишата и прелитащата кола е...мокри до кости #Cussing out Добре, че децата бяха с космонавтите, та дрешките им отдолу опстанаха сухи #2gunfire
Бясна съм...

На всичкото отгоре, в 10:30 имам среща на центъра до ПУ-то и не мисля да ходя с колата, че там паркирането е трудно, предполагам, че заради МТО-то - в момента невъзможно... Ужасен ден...

Относно палчетата, които ми стискате  Hug Благодаря ви! Искрено се надявам, да има резултат Praynig
(да кажа само, че няма нищо общо с основната тема на форума, че вече няколко ме питахте hahaha)

Отивам да си изпия кафенцето и следобед по някое време ще намина пак, за да ви видя Hug

# 311
Здравейте и от мен,аз така и не успях да стигна до изпита Cry,сутринта ММ не можа да изкара неговата кола,тръгнахме с моята-улиците ужасни,неизчистени и сняг вали вали,отидох на автогарата,идеята ми беше да отида с автобуса,ноооо се оказа че в 9 автобуса няма да пътува-шофьора не посмя да тръгне,защото автобуса от Кърджали не бил пристигнал и несе знаело какви са пътищата,изчакахме следващия който е в 9,40,но той не дойде и пристихна автобуса от Кърджали,който пътувал час и половина,разстоянието е 50км.,щофьора каза че ще тръгне в 10,но до 11 няма да стигне,а изпита беше от 11 ииии ние решихме че не ни е късмет днес да пътуваме.Пихме по кафенце с колежката и се прибрахме,сега чакаме дата за поправка

# 312
Ааааа, вече много ми писна тази зима ...Каква среда, какъв край...Тъкмо се поочовечиха температурите и сега пък валежи... Аз днес не знам как ще се прибера..Трупа, трупа и не спира ....И от два дни София сутрин не се чисти...
И жеги не понасям и студ мразя, но жегата поне е от11 до 19 ч., а студ и сняг денонощно...
 Иначе е при мен обичайните битовизми, разнообразени от първата сесия на младежа, която почти преполови...
Хубави идеи за книги набелязах, остава и време да намеря...
За шарката- и двамата я караха на една и съща възраст-6 години. Заразяват се в София,командировам ги за лятна ваканция при майка и там се изриват. Баткото изкара и бронхит след това. Не бях при него , но малкия -отвратителен обрив на отвратителна жега...чак не смеех да го прегърна...Ама това май е била болестта , която като се  е случила не съм се шашкала, а даже се радвах , че я карат в подходяща възраст..Виж обаче за скарлатината много се молех да ни пропусне, особено предната година когато половината клас я изкара....

Спирам , че ми трябва много време да се екипирам...

# 313
Нашата шарка вече отминава,лекарката каза вече че утре мога да ги събера двете деца.Леко я минахме,20-30 пъпки и 3 афти в устата,без температура и други симптоми.Сега се надявам бебка да сме я спасили да не се разболее,но до 2 февруари сме под карантина

# 314
dimitrova8002  Hug

Днес беше изпит номер 5 - Основи на туризма и имам 6  Simple Smile, но имам още три изпита.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт