Съпруги на военнослужещи - 21

• 65 182
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
dimitrova8002  Hug

Днес беше изпит номер 5 - Основи на туризма и имам 6  Simple Smile, но имам още три изпита.  Sad
Браво,честито.На мен днес ми беше номер 3- Литературознание,нооо не успях да стигна и сега ще ходя на поправка на 09.02.,а на 29 имам изпит по Физика(ЧПО) и това е последния,остават две оценки от реферати и една от портфолио

# 316
  • на правилното място, в точното време
Браво на учвнилюбивите ни момичета! Вие сте наша гордост bouquet
И при нас не се чисти до обяд. Сутринта на две места имах чувство, че си оставям част от бронята. А след цяла нощ яалеж утре идея нямам какво ще е пи улиците. Покрай училищата е кошмар, абсолютни малоумници са местните управляващи. Искам изборите да са февруари или март, а не октомври. Тогава лично с лопатата ще ходят да ринат. В 10 часа днес се движеха само таксита, коли на evn, тук там джип и аз лудата.  Мятам се в леглото, завивам легналите, другите да не закъсняват. Учещите успех Peace Лека ви!

# 317
Добро утро!

Лек и усмихнат пекъттт ...

Аз си  smile3524, след цяла нощ  smile3529 и smile3523.

# 318
Добро утрооо,вземам си от кафенцето на СГГ и  започвам да smile3529,че довечера вече ще си взема Вики от бабата и ще ми е невъзможно през деня да уча с две зверчета в къщи

# 319
  • Пловдив
Привет от бедстващ Димитровград!
Идвам да се оплача.  Ако изям още една тава с ТИРАМИСУ!  ще съм търкаляща се топка.  Тежко е! Затворили сме се вкъщи и си бедстваме кротко,  излизаме само да презаредим с уиски и бейлис и продукти за тирамисуто  Grinning  Вечер се събираме компания та поне е весело.
Фей какви коли какви улици?  Само с такси или пешком.  А управниците ни велики с едно гребло по главата  #2gunfire
Аз днес мисля да изляза вече да поработя, ноо като знам как е заринат пазара започва да ме домързява.
На бабин дом си е почивка общо взето.  Уф да ставам да се оправям и да тъпча снеговете наеън че много се разглезих нещо.   Hug Виии.

# 320
  • София
Привет сладурчета. Е много оредяха редиците. Като ни внушиха, че свършекът на света е дошъл, та вие пък да не би да повярвахте? Къде се покрихте? Я изправете глави момичета, кокичета. Я какво слънчице "напича" на вън. Поне в София е слънчево. Няма да ми остане време да меря улиците, че достатъчно работа си имам у дома, но му се радвам, като го гледам през прозореца. Повишава ми настроението и КПД-то.

Поздравявам те СГГ. Успех и на следващите три изпита. Изобщо не се съмнявам в теб Hug

ДИМИТРОВА, и теб ще те поздравим. И ти си ни геройче Hug

ЛЕЙДИ, ти да не забравиш да се прибереш в Пловдив? То на хубавото всеки бързо свиква, особено пък на бабин дом. Така преди много години щерката, зетя и внучката от летището дойдоха у нас само уж да пият кафе и после да си отиват в тяхната къща и като заседнаха, та до ден днешен все е така. У нас си седят, като дойдат Simple Smile

ФЕЙЩИЦЕ, ако това те успокоява и в столицата е така-мръсно и непочистено. Само на Московска, където е седалището на кметицата е почистено до асфалт. И тя, гледайки от прозореца на кабинета си, може би си мисли, че навсякъде е така. Абе по една по-голяма сопа за тия безхаберници #2gunfire... Хайде, остана им по-малко и от седмица Mr. Green

Споко КАТИ, превалихме среди зима. Св. Атанасий мина. Колко му е? Остава още толкова Nature Snowman Nature Snowman cold

МЪНИЧЕ, като написа, как ви е изпръскала една кола, та се сетих. Нагласила съм се, с копринен костюм-бял на ситни сини точици, обувките на ток, чантата през рамо и бодро крача към автобусната спирка. Отивах на работа. На улицата само една дупка, и тя пълна с вода. Профуча един джигит и ме направи на нищо. Върнах се, преоблякох се, а костюма не можаха да го изчистят дори в Химическото, та  замина в кофата.

ДУНДИ, ще те огрее ли отпуска или напротив?

Лунно цвете, за сега има някакъв малък резултат от диетата, ама и аз не си давам много зор. Днес според лунната диета съм цял ден на вода, чайчета и сокчета. До сега удържам фронта. Не съм нито гладна, нито злобна. До довечера ще видим. после ще ви кажа.

Гаджето ми предлага бял чай. Отивам да му правя компания. Как да му откажа? Simple Smile

ГУШКАМ ВИ  Hug Hug Hug

Губят ми се Патенцето, Шехина, Никито съвсем, Мис Дисни, Мис Ю, Сесил, Албенка. Хайде, че чайчето ми ще  изстине.

# 321
Здравейте, мацки!
Минавам за бързо. Днес петъчно очаквах повече от вас да са намерили време за форума, ама явно сте затрупани я от работа, я от сняг. Аз съм добре вече. Даже днес излизахме за малко. Сега малкия заспа и аз мисля да почета книга, тази на Джоджо Мойс, която съм започнала. Чудя се какво Да измисля за уикенда да правим. Навън в таЗи киша не е за количка, по моловете е с бацили... у нас ми омръзна, дайте някоя идейка?
Пууу тоя телефон пише каквото си иска... тази функция ми е от помощ за някои думи, че ми излизат на предложения и не се налага да ги пиша докрай, но сега нещо се мота и ми залепя думи до вече написаните. Както и да е.
СГГ, поздравления за успешно взетия иЗпит. И Димитрова ще го вземевидя, нищо че ще е на друга дата.
Тирамису не ми се приядедават сега като чета, обачено още мисля чийзкейка... не ми е останало време да си направя.

# 322
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Ние решихме да отскочим до майка ми на гости - нали утре е Бабинден Simple Smile
Хем ще напълним тяхната къща, хем ще отида, да видя и моите баби!

Фло, сега като те чета, ми е смешно, но онази сутрин хич не ми беше... Предполагам и на теб не ти е било тогава Simple Smile

Успех на учащите - малки и големи Hug Аз смятам още малко почивка да си дам, пък догодина живот и здраве, ще запиша една начална педагогика...евентуално Simple Smile Поживем увидим Simple Smile

# 323

Добро съботно утрооооо

# 324
Ммммм че апетитно! Хем съм закусвала...
В София е такава мъгла и такъв студ, че нямам настроение за нищо. Сега излязохме набързо по задачи и се прибираме. Ще готвя и то ще мине денят.
Хубав ден на всички!

# 325
  • София
Привет военни красавици.
ДИМИТРОВА, неуморно наше другарче. За всичко намираш време Simple Smile

След като вчера изкарах цял ден на сокове и чай, по лунната диета, днес ще си взема едно кафе и малко плодова салата. Чувствам се доста "олекотена" Simple Smile

МОМИЧЕТА, ДНЕС Е БАБИНДЕН - ДЕНЯТ НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ. ДА БЛАГОДАРИМ МИСЛЕНО НА АКУШЕР ГИНЕКОЛОЗИТЕ И АКУШЕРКИТЕ, КОИТО СА СЕ ГРИЖИЛИ ЗА НАС И СА ПОМОГНАЛИ НА БЕБЕТАТА НИ ДА СЕ ПОЯВЯТ ЖИВИ И ЗДРАВИ НА БЯЛ СВЯТ.

С повод и без повод ви прегръщам и нека да ви е топло, уютно, спокойно. Чувствайте се обичани Hug

# 326
Добър деннн...! 
Ехооо ...
Къде сте?  Rolling Eyes

# 327
  • София
Добър ден СГГ. Като гледам ще го играем И сам войнът е войн Wink Как пък за 24 часа никоя не надникна в блокчето ни.
Мислех да пиша, ама ще го спестя, че ти имаш да четеш за изпит, да не те разсейвам Simple Smile Остави, че няма писателки, ама и читателки май липсват.

# 328
  • Пловдив
Днес съм на линия. Взех си три дена отпуска, които оползотворихме по разни администрации, че трябва да си набавим едни документи. Оказа се, че от 2013 г. дължа на държавата данък от 1 лв. С лихвите стават 1.38 лв.  ooooh! Еми, внесох си ги. После побръмчахме малко извън града на гости на родителите на ММ. В Пловдив има сняг, в Първомай има мноооого сняг, представям си в Хасково какво чудо е. Тротоарите им са заринати от снегорините. Всеки си е изкопал по една пътечка пред входа и се моли да се постопли по-бързо, та камарите да поспаднат.

Днес не излизам никъде. Като видях сутринта колко градуса е навън и се напъхах отново под завивките. Дано утре е малко по-малко студено, че трябва да се ходи на работа. 

Приятен неделен следобед. Може да е студено, но поне е слънчево.  Simple Smile

# 329
И аз съм тук,но само надничам,че нямам много време.Физиката направо ми спря тока Shocked

Общи условия

Активация на акаунт