На патеричка ЧРД на момченцето на Мириел! Да ти е живо и здраво съкровището, много да те радва и много щастие и късмет да има! Как е в яслата, харесва ли му?
За днес-честит имен ден на момчето на Дафиновото листче! И аз си спомням за прекрасната екскурзия, на която те заведе. Толкова грижовен син имаш, да ти е жив и здрав! А на теб-силно стиснати палци. Прочетох за промени, които ти предстоят. Дано всичко да се нареди по най-добрия за теб начин и да си щастлива!
СГГ, има хора, които така и не се заразяват с шарка, дано да си от тях. Че на зряла възраст наистина е лошо. Успех на изпита!
Димитрова, успех и на теб и бързо оздравяване на Джули! Искрено ти съчувствам за физиката. И аз като ученичка в часовете по физика и химия гледах като натровена. А представи си, тъй като учих в Езикова гимназия, едната година учихме химия на немски

Фло, що се мориш с диети? Ако все пак твърдо си решила, да ти дам един акъл . Според фън шуй вратата на хладилника трябва да е обърната с лице към стената. Смятам да пробвам.
Мъниче, да стискаме ли още палци? Чакам да се похвалиш.
Сети, оздравявай!
Дунди, успех в питането за отпуск! Аз си изкрънках една седмица и заминаваме за Боровец в неделя

Сигурно пропускам доста хора. Благородно завиждам на Фло за уникалната памет да помни толкова неща за всички нас! Спирам и скачам в тръстиката, че се замотах. Топъл и усмихнат ден на всички!

Суеверна съм и за сега ще си замълча, защото начинанието е едва в началото, но си надявам искрено, вече съм края на следващата седмица, да мога да споделя радостта си...
Утре мисля отново да мързелувам с третия сезон 

, че тази сутрин си легнах в три и половина.

По-добре три торти с по една свещ, отколкото една торта с три свещи.

( картинка за догодина, да сме живи и здрави)

По средата някъде ми стана леко еднообразно, ноооо краят е ВЗРИВЯВАЩ! Утре отивам да търся " След теб". Дано са я върнали.
Ще търся и тази, която Сети беше написала. Оставям ви, ще преживявам книгата. Ако има Атанасовци и производни , да са честити!

)... Та, водейки децата, пресичам 6 лентов булевард с тех и един малоумник (хич и не се извинявам за думата), мина покрай нас с поне 70-80км... Улиците не са почистени изобщо и комбинацията от кишата и прелитащата кола е...мокри до кости
Добре, че децата бяха с космонавтите, та дрешките им отдолу опстанаха сухи
,сутринта ММ не можа да изкара неговата кола,тръгнахме с моята-улиците ужасни,неизчистени и сняг вали вали,отидох на автогарата,идеята ми беше да отида с автобуса,ноооо се оказа че в 9 автобуса няма да пътува-шофьора не посмя да тръгне,защото автобуса от Кърджали не бил пристигнал и несе знаело какви са пътищата,изчакахме следващия който е в 9,40,но той не дойде и пристихна автобуса от Кърджали,който пътувал час и половина,разстоянието е 50км.,щофьора каза че ще тръгне в 10,но до 11 няма да стигне,а изпита беше от 11 ииии ние решихме че не ни е късмет днес да пътуваме.Пихме по кафенце с колежката и се прибрахме,сега чакаме дата за поправка