ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА, МИЛИ МОМИЧЕТА! ВИЕ И ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
Тази година пожелавам и на вас, и на себе си повече срещи. 
на вас не мога да сервирам, но младежта ще се включи скоро. Браво, момичета, за това че поддържате топлия, ароматен дух на кафето!
Хубави празници ви пожелавам и да откриете мечтаните подаръци под елхата и около нея
А и слама не си донесох от село. Постлах масата с битова покривка, наредих писани, шарени троянски чинии, преброих ястията много внимателно, сгряхме си ракийка с мед, на масата светеше свещичка, а от кандилцето се разнасяше мирис на тамян. И уютно, и задушевно...Децата ни се обадиха, разказаха ни те как празнуват-по тези географски ширини нямат Бъднивечер. Празнуват направо Коледа. Менюто е задължително риба. Сватята се е постарала да покаже техните традиции. Рибата е с някакво вкусно сосче. А за салатата се посмях
Традиционна австрийска салата. Какво мислите? Домати и краставици и това е
Най-малкото ни внуче не беше много приказливо, защото бързаше да ловят с мама Покемони

Привечер ще ни дойде на гости момчето на братчето ми. Голяма дружба сме. Утре пак тримата ще се разходим до село. Та такива работи.
. Ти си голяма!

с като ми каже "не" и аз го пращам все да проверява хахах, очаквам си ги с нетърпение.. че нашият пощенски клон явно нещо почиват от преди празниците

за всички