Аз от вчера взех по малко да пробутвам водата с обикновената биба, просто само и само да пропие. Ще продължавам да давам през деня и обикновената чашка, че да се учи. Чашката с неразливащ накрайник на Томи Типи, не я уважаваме, за сега. Писала съм и преди.
Вечерта не му дадох АМ, изпи 50 мл топла водичка и заспа. Беше вечерял преди това супа със сухарче. Спа до около 8.00 часа с едно-две пробуждания. Сутринта му дадох обичайната доза АМ(и нея може би ще я намаля малко) и по-късно закуси папарата. Не зная дали съм права, но ми се струва неправилно дето два пъти на ден му изливах АМ и през другото време никаква вода. Имам предвид, че той може и да си взима необходимото количество течност, но не е разпределена добре. Както и, че чрез продуктите вложени в приготвянето на детската кухня получава също не малко количество мляко- сиренето, прясното и кисело мляко, извара, кашкавал. Сутрин също масло и сирене в закуската. Така, че едва ли ще го лиша. Просто ми се струва, че преяждаше, така. Взе много да ака-ту запек, ту по-рядко. Може би и от новите неща, които до скоро не беше ял.
Чудя се дали вечер да му додавам малко кисело мляко със супата. Вие коя марка определихте, като най-добра?
А, да давам ли допълнително яйце, като пак се съдържа в яденетата му?