Януарчета 2016-8

• 43 015
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Ани, честито, много приятна изненада, лека бременност и прекрасно, здраво бебче на финала! Simple Smile

И ние открихме сезона на дългите разходки, само че не знам вече как ще смогвам с пазаруване и готвене + втори part time job от другата седмица (уж за около 2 часа на ден, но може да са и повече).

От няколко дни Борис ходи вече не само странично по мебелите, но и хванат за ръчичка си прави доста стабилно крачки напред. Тренира усилено и вече се придвижва почти изцяло прав из къщата, като където има пролуки и няма къде да се подпре още лази, но ако му дам ръчичка я хваща и си върви така доста време. Навън също редовно се разхождаме за ръчичка тези дни - малки разходки в парка, после обратно в раницата. Отвреме навреме се пуска и с изненада установява, че може да стои известно време прав без опора. Чудя се води ли се проходил вече или ще бъде като направи няколко крачки съвсем сам, без опора.

# 616
  • Бургас
Ние открихме сезона на вятъра. Тук като излезеш и си търсиш сополите в другия край на града  Mr. Green

Марти вчера беше с 37,8. Днес пак вдига температура. И е крив като ... Мразя ги тия ваксини #Cussing out

# 617
Честито, Ани, много се радвам, дано да ти е лека и безпроблемна бремеността.

# 618
Аурора, Коко като си играе с нещо си седи прав доста без да се подпира, даже подскача леко като танцуване и от време на време кляка. Също и крачки прави сам без да се държи, но не го броя за проходил. За мен трябва да ходи без да се държи на общо основание и като го оставя на по-голямо разстояние от дивана да върви до там, а не да кляка и да пълзи.
Ние два дни бяхме до обяд с детегледачката. Много му се радва, даже го гушка и целува. Държи го за ръчичка да върви, пази го да не се удари или падне, преоблича го, дава му обяда, играе си с него, показва му по книжките, ритат топка. Пу-пу! Надявам се всичко да е наред и да се разбират двамата и да няма инциденти  Praynig Тя до сега е била леля в детска градина и Коки ще е първото детенце, което гледа, а и е свикнала с малко по-големи дечица. От понеделник започва на пълен ден, направо не знам как ще ме свърта да излязат на разходка без мен. Изперквам явно, нормално ли е да се притеснявам?

# 619
  • Бургас
Нормално е да се притесняваш. Все пак е чужд човек. То и свой да е, няма как да не те човърка отвътре. Аз още я мисля Жасмина добре ли е като е при баща си или баба си. Свиквай , цял живот ще ги мислим   Crazy

# 620
Танче  Hug
Ще седя залепена на прозореца явно  baby_neutral

# 621
  • Бургас
Аааааа, не така. Никакъв прозорец. Марш на телефона, да уговаряш приятелка да те води на кафе.  Naughty

# 622
  • София
purpletka, дано се разбират и гледат спокойно. Няма начин да не се притесняваш - нормално е. Wink
Танче, разсмя ме с тези сополи  Joy Дано ни вдига повече Т и се успокои милия.
Аурора, още малко увереност и стабилност и ще се пуска да ходи сам. Тога вече ще е проходил.

# 623
Момичета, влизам набързо само да споделя, че и Коки е вече в групата на ходещите крачета  Heart Eyes Той отдавна си правеше по 2-3 крачки, но днес си проходи истински. С баща му си го разменяхме през целия хол, без да се подпира и без да пада. Толкова се измори милото от ходене, че не успя да си изяде обяда, заспиваше на столчето. Напълни ми душата, толкова се радвам че проходи преди да започна работа. Другата събота май ще правим прощапулник  bowuu

# 624
  • Бургас
Честити ходещи крачета на Коко! Ех, че хубава новина.

Аз не съм много религиозна, но понеже днес е ден за прошка и ми станахте близки, искам да ви кажа: ако с нещо съм ви обидила или огорчила, моля за извинение, не е било умишлено или с лоши чувства.  Hug

# 625
Танче, и аз не съм от религиозните. Но все пак - простено, прости!  Hug

# 626
  • Пловдив
Простено да Ви е, простете, предстоят големи празници всички да сме живи и здрави да ги посрешнем.

# 627
  • София
Здравейте, момичета!
Ходихме сутринта да боцнат Сами за кръвните изследвания и за моя радост не се разплака. Беше се загледал в часовника на баткото, който го боцна и не разбра какво става. Урина взех много бързо, след като станахме се изпишка направо в едно контейнерче.
Снощи беше дълга нощ ... Заспа към 21ч. и си мислех, че ще спи като път, защото бяхме на гости и остана само със сутрешния сън. Събуди се към 23:30 посука и заспа, после се размрънка към 1:00 и реших, че няма да му дам да суче и го гушнах (когато е легнал не дава да го гушкаш или милваш, иска само да суче) и поносих малко и заспа. После се събуди към 2 и нещо и до 4 го носих ... Бях се заинатила, че ще заспи без да суче. Е, наистина заспа, след друскане, посене, пеене и пиене на вода ... ама не съм сигурна колко нощи бих издържала така ... Мами, които сте махнали нощното кърмене как беше при вас?

# 628
Гери, аз като махнах нощното кърмене бях решила че ще го отбивам Коко. Първо, той беше започнал хич да не се кефи на нощното кърмене, или може би не сучеше вече много, по-скоро дъвчеше и си беше готов за отбиване.
Махнахме нощното кърмене точно между Коледа и Нова година, когато мъжа ми беше в отпуск, за да ми помага. Беше както при теб, разнасяхме го докато не си продължи да спи спокойно в кошарата. И вода му давах, но той още от лятото си пие вода и нощем. После като му замених и кърменето за лека нощ с АМ и със сигурност започна да изпива достатъчно мляко приди лягане, започна и да си спи по цяла нощ без да го разнасяме. Докато не влезе в последната криза на растежа и изкарахме десетина кошмарни нощи с разнасяне пак. Сега от три-четири нощи пак спим, въпреки че му избиват предкътници.
Общо взето видях как нощното кърмене започна да му пречи на съня и започна да се дразни от това че се събужда и реших да действам. Виждах го и как не суче толкова, колкото дъвче и започна да пие мляко от шише и ми стана ясно че човечето се е отбило.

# 629
При нас не се наложи отбиване за спиране на нощното кърмене, просто оставихме детето първо в самостоятелно легълце да спи, после като бях болна напуснах стаята, мъжът ми се присъедини Grinning Като не съм залепена до Бобо да ме надушва и без да го смущаваме постоянно с движението, дишането, съществуването си и не дай си  боже ходенето до тоалетна (подът скърца), го оставяме да си спи на спокойствие. Просто е вариант, който може да пробвате преди отбиване - ако през деня си суче на поискване (при нас вече стана за добро утро, лека нощ и преди и след следобедния сън, иначе почти не се сеща), не би трябвало да се буди вечер. Ако имате късмет - 14 часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт