И ние открихме сезона на дългите разходки, само че не знам вече как ще смогвам с пазаруване и готвене + втори part time job от другата седмица (уж за около 2 часа на ден, но може да са и повече).
От няколко дни Борис ходи вече не само странично по мебелите, но и хванат за ръчичка си прави доста стабилно крачки напред. Тренира усилено и вече се придвижва почти изцяло прав из къщата, като където има пролуки и няма къде да се подпре още лази, но ако му дам ръчичка я хваща и си върви така доста време. Навън също редовно се разхождаме за ръчичка тези дни - малки разходки в парка, после обратно в раницата. Отвреме навреме се пуска и с изненада установява, че може да стои известно време прав без опора. Чудя се води ли се проходил вече или ще бъде като направи няколко крачки съвсем сам, без опора.
Тя до сега е била леля в детска градина и Коки ще е първото детенце, което гледа, а и е свикнала с малко по-големи дечица. От понеделник започва на пълен ден, направо не знам как ще ме свърта да излязат на разходка без мен. Изперквам явно, нормално ли е да се притеснявам?

Дано ни вдига повече Т и се успокои милия.
Той отдавна си правеше по 2-3 крачки, но днес си проходи истински. С баща му си го разменяхме през целия хол, без да се подпира и без да пада. Толкова се измори милото от ходене, че не успя да си изяде обяда, заспиваше на столчето. Напълни ми душата, толкова се радвам че проходи преди да започна работа. Другата събота май ще правим прощапулник
Като не съм залепена до Бобо да ме надушва и без да го смущаваме постоянно с движението, дишането, съществуването си и не дай си боже ходенето до тоалетна (подът скърца), го оставяме да си спи на спокойствие. Просто е вариант, който може да пробвате преди отбиване - ако през деня си суче на поискване (при нас вече стана за добро утро, лека нощ и преди и след следобедния сън, иначе почти не се сеща), не би трябвало да се буди вечер. Ако имате късмет - 14 часа