Януарчета 2016-8

• 43 018
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Иначе аз друго си мисля, ако едно дете за да може да понесе ваксина, а му се налага да прибягва до лекарства, то не е ли по-добре просто да не получи тази ваксина, или вместо 5, 6, 3 валентна да я получи на няколко пъти като моно ваксини?
В нашия календар преди години ваксините са били моновалентни и с по-малко реакции май? Сега избор нямаме как да се промени календара спрямо конкретното дете и неговите специфики, защото нали те децата не са еднакви.

Но пък това май някой го мислят бюджетно, а не като най-доброто за децата.

# 601
  • Бургас
Ето ни и нас след консултацията. Марти тежи 10 560 г. и е висок 81 си. Разбрах защо не мога да го нося вече и ме боли кръста вечер. Снощи след банята го сложих в раницата на гръб и така оправяхме, иначе ревеше в кошарата.
Дадоха ни направления за кръв и урина. Сложиха му Синфлорикс. Следващият път ще сложим другата ваксина, ако е здрав разбира се, и да приключваме с тях.
Туя е хомеопатичен продукт, помага за смекчаване реакциите от ваксина. Обаче педито на мен ми каза 3 пъти по 3 гранули  newsm78
Аз превантивно давам Панадол след ваксина, веднъж не дадох и съжалих, така че вече не рискувам.
Глезльо рева, преди и след като го боцнаха. Изпишка се на кантара, голям срам брах.   Embarassed
Добре, че с педито се знаем отдавна, че го обърнахме на майтап, не че не бърсах след него. Даже и предложих да взема да изпера подложката на кантара, но ми отказа.  Маймунчо, какво да го правиш  Joy

# 602
Браво, на юнакът, Танче!
Милото, допишкало му се е, като сте го съблякли.
Ние сме утре-живот и здраве. Давам си и аз туята, поне да съм спокойна, и така. Да, тя е хомеопатия. И мен ме е страх от остра реакция и то точно на тази МПР-ваксина. С другите бях по-смела.
Колко време да избягваме контакт с други деца, след боцкането?

# 603
  • София
Frozy, purpletka хубаво си дискутирате  Simple Smile. Сега съвсем се видях в чуденка ...  Wink Нашето педи нищо не каза да давам, ама ако до конкултацията му спре сопола ще й звънна да я питам за мнение.  
Танче, браво за мерките. И Сами няколко пъти почти веднага при свалянето на памперса се изпишква. Единия път беше на спалнята, та сменях чаршафи, а другия път беше прав във банята и много се зачуди какво става. Даже се чудех дали да не го уча да пишка на канала прав (като кученцата).  Laughing

# 604
Добро утро мами!
Някой наскоро беше питал за породени деца в темата ни, ееее ние се добихме с вълнуваща и напълно неочаквана изненада малко след Св.Валентин.  Shocked Shocked Нашата прекрасна Моника ще става кака. Laughing Така както си ми закъсняваше вече пети ден и се чудих каква ли може да е медицинската причина понеже и предния месец малко ми закъсня.... и по настояване на една приятелка направих теста вечерта и хоп веднага лъснаха двете чертички. Shocked Само като си спомня колко дълго време се борехме и чакахме Моника, това ми се струва невъзможно направо и при наличието, че не сме и го планирали толкова скоро. Знам само, че ще ни е ужасно трудно без баби и помощници, пък и почнах новата работа от вкъщи, но ще бъдем най-щастливите родители на света.

Другата седмица и ние сме за поставяне на въпросната жива ваксина, а и имам час да видим нашата малка точка. Heart Eyes

# 605
  • София
Ани честито!  bouquet Леко бременеене и прекрасна новина!

# 606
  • София
Честито!
Аз питах за породените, защото ми се иска, но още не съм се навила, май  Mr. Green
Да дам отчет и за ваксината за шарките - при нас мина без никакви странични ефекти  Peace вече 10 дни и нищо, много съм щастлива, защото точно за тази се бях притеснила....
Поздрави от нас  Hug

# 607
  • София
    Ани, честита новина. Радвай се на    каката, заедно очаквайте бебето - пък нещата се нареждат.
   И аз като забременях със Зори се чудих как ще се оправяме. Тъкмо бях започнала нова работа. Но ето, Зори порастна и тя. Сега вечер се борят с кака си на спалнята, а ние сме най-щастливите хора на света.

# 608
Ани, честито!  bouquet леко бременеене и здраво бебече на финала Simple Smile

# 609
  • USA
Ани, страхотна новина! Лека бременност и нещата ще се подредят после !

# 610
Леле Ани!!! Честито!!! Страхотна новина! Развълнувах се и аз с теб! Желая ти супер леко и приятно бременеене и раждане! Ще трепнем вкичке с теб!  Heart Eyes

# 611
Ани, Честито и от нас!
Много се радваме, много. Лека, успешна и прекрасна бременност ти желаем! И скоро да докладваш. Айде направете темата по-пълничка!

Мина нашата ваксина, предупредиха ни за вероятен обрив около 10-15 ден. Но не се случвало, често. И нямало проблем да общува с неваксинирани. Демек не сме заразни. Но аз ще си се притеснявам докато не мине месец.
Джиндж, браво на вас! Поздрави!

# 612
  • Бургас
Ехааа, Ани, честито!
Много, много се радвам за вас! Толкова е хубаво  Heart Eyes
Ще се вълнуваме заедно с теб за бременността, да знаеш  Hug

# 613
Момичета, благодаря ви за милите пожелания!  HugСтрахотни сте, както винаги!
С мм още свикваме с мисълта, то направо не си е за вярване Simple Smile Надявам се само да имам спокойна бременност като първата, и за сега така вървят нещата...пу- пу, само където много ми се спи по цял ден, а гледам и кафето да ограничавам до минимум.

Лолр, Джинжър радвам се,че така безпроблемно е минала ваксината, че нещо и аз я мисля от сега. Нашата ЛЛ нищо не каза като препоръка преди поставянето и. Аз рядко давам панадол, предпочитам да видя как ще реагира организмът без да замаскирвам страничните действия.

# 614
  • София
Не съм влизала един ден в темата и какво страхотна новина прочетох! Grinning Party
Ани, лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче да ви радва всички.

Вчера официално открихме сезона на градинките.  Simple Smile Обядва на вън, люля се на люлка, пързаля се и досаждаше на един четири годишен батко.

Общи условия

Активация на акаунт