За тези, които четат любовни романи №26

• 88 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, аз май ще съм единствената, на която не е харесала "Въздухът, който той диша"Sad Много тежка книга, няколко пъти ме разплаква, а по принцип избягвам да чета подобни истории. Драмата беше голяма, и то не в живота на единия, а и на двамата герои! А и по толкова неправилна причина се събраха. Няма значение, че всичко прерасна в любов и поуката за вторият шанс в живота е налице! Не ми хареса  Peace

# 211
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Понеже се чудите за плана на Егмонт и реших да покажа отговора им отпреди няколко часа.
Егмонт, Книги за любов Извиняваме се много за грешката - имаме предвид месец януари, не април. Ще има книги от издателската линия КНИГИ ЗА ЛЮБОВ още в края на този месец
Иначе миналата седмица казаха, че до края на тази седмица щял да им излезе плана.

# 212
Момичета, примъквам се при вас за препоръки. Чете ми се нещо ала Нора Робъртс - четивно, увлекателно, не много розово, малко градче с описана хубаво атмосфера, злодей.. Идеи?

# 213
Момичета, примъквам се при вас за препоръки. Чете ми се нещо ала Нора Робъртс - четивно, увлекателно, не много розово, малко градче с описана хубаво атмосфера, злодей.. Идеи?

Веднага се сещам за "Влюбен до безумие" на Рейчъл Билсен и от Линда Хауърд "Онази нощ" и "Перфектният мъж"  Heart Eyes Но до това, което търсиш за малко градче с атмосфера най се доближава първата според мен!  Peace
Иначе най много подобни книги има самата Нора Робъртс!  Wink

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 12:00 от hrisi04

# 214

Веднага се сещам за "Влюбен до безумие" на Рейчъл Билсен и от Линда Хауърд "Онази нощ" и "Перфектният мъж"  Heart Eyes Но до това, което търсиш за малко градче с атмосфера най се доближава първата според мен!  Peace
Иначе най много подобни книги има самата Нора Робъртс!  Wink

Охххх Влюбен до безумие...уникална книга една от любимите ми.

# 215
Момичета, аз май ще съм единствената, на която не е харесала "Въздухът, който той диша"Sad Много тежка книга, няколко пъти ме разплаква, а по принцип избягвам да чета подобни истории. Драмата беше голяма, и то не в живота на единия, а и на двамата герои! А и по толкова неправилна причина се събраха. Няма значение, че всичко прерасна в любов и поуката за вторият шанс в живота е налице! Не ми хареса  Peace

Заинтригува ме.
Можете ли да ми я пратите, че не я откривам  Praynig

# 216

Заинтригува ме.
Можете ли да ми я пратите, че не я откривам  Praynig

Прати ми мейла си на лични!  Peace

krissity И на мен ми е любима!  Heart Eyes Една от малкото книги, заради които съм се лишила от сън за да я завърша! Joy

# 217
  • варненка от София
Ооо да, "Влюбен до безумие" ми е любима и на мен. Препоръчвам.

# 218
Ооо да, "Влюбен до безумие" ми е любима и на мен. Препоръчвам.

http://dox.bg/files/dw?a=575bee174e     Рейчъл Гибсън - Влюбен до безумие
 http://dox.bg/files/dw?a=b942841e25     Рейчъл Гибсън - Истински признания

# 219
Здравейте, дами!
Щастлива и успешна Нова година, много положителни емоции и хубави книги, с които да подслаждаме свободните си мигове  bouquet

Благодаря на всички за споделените интересни заглавия, но най-вече на момичетата, които ни радват със своите преводи!  Hug Hug Hug

Последното заглавие, с което се сборих през почивните дни, е "Любов на колела" на Джули Ан Уокър. Бивши военни, мощни мотори, пирати.... Ехе!!! Чудесна книга, много ми хареса и ще очаквам с нетърпение превода на следващата част от поредицата.

# 220
Прочетох "Въздухът, който той диша" снощи. Първите страници те стискат за гушата, после става поносима. Хареса ми.

Препоръчайте ми нещо със старомоден герой  Laughing Нещо като книгата за фотографката и учителя, от сватбената агенция на Нора Робъртс.

# 221
  • София
Скрит текст:

Дочело ми се е и нещо с войници, Navy Seals, Army  и т.н. Яяя си спомнете, книга от поредица за братя . Единия брат беше някакъв пилот на военни самолети, изпитател, залюби се с  някаква блондинка, отвлякоха ги от базата, някаква секретна информация май имаше намесена..

Мисията на Макензи?
https://chitanka.info/book/3995-misijata-na-makenzi

Точно това е, мерси!

Ако четеш на английски препоръчвам трилогията Broken. https://www.goodreads.com/book/show/25059548-broken?ac=1&from_search=true

Аз моля за още подобни на това. Стигнала съм до около 60% от първата и много ми харесва – има всичко, което очаквам от романтичен съспенс.

# 222
  • ВАРНА
Четох Ваканция в Тоскана на СЕФ,ами... бива.Нищо съществено,дори леко скучна на моменти.Доближава се до представата ми за Нора Робърдс с малки градчета,нали някой питаше,само дето  е италианско градче  Mr. Green После на Лора Лей някакъв разказ за Коледа - кратък и лесно забравим...Сега се мъча с Ако върнеш времето назад на Александра Потър,но не харесвам стила на авторката,мразя хипохондрички и като цяло главната героиня адски ме дразни  Rolling Eyes Сигурно защото и Кари Брадшоу ми изглежда като 40год жена с манталитет на тийн,но това си е лично мнение и не ангажирам никого с него  Mr. Green От единия инат ще дочета книгата,най вече защото и аз,гледайки стари снимки съм изпадала в потрес какво съм носила (грешки на младостта и модата) ,та така... После се надявам да подхава някой заплетен трилър на Карън Робърдс или "Въздухът, който той диша" - там явно драмата ще е по-реална,а не измислена в резултат на истерия  Peace

Между другото какво ще кажете за Джоджо Мойс - Последното писмо от любимия - преди време я започнах,но някак не ме грабна и минах на друго,всички останали книги много са ми харесали,не съм чета и Корабът с булките...

# 223
  • Разпиляна във въображението
Приключих с това. Всичките шест части

Три звездички и то защото си казах да не започвам песимистично годината. Главният герой май мислеше с долната глава, основно. Разбрах, че е СТРАХОТЕН адвокат, но май все пак през огромен процент от прочетените страници мислеше с другата глава. Главната не беше лоша, макар на няколко пъти да исках да я хвана за раменете и да я разтърся здраво. Ама и тя има едно място, а главният е... нали знаете в тези книги - много, ама много-много добър в леглото... Имаше и хубави моменти, финалът бе готин. А и харесвам кориците.

# 224
Четох Ваканция в Тоскана на СЕФ,ами... бива.Нищо съществено,дори леко скучна на моменти.Доближава се до представата ми за Нора Робърдс с малки градчета,нали някой питаше,само дето  е италианско градче  Mr. Green После на Лора Лей някакъв разказ за Коледа - кратък и лесно забравим...Сега се мъча с Ако върнеш времето назад на Александра Потър,но не харесвам стила на авторката,мразя хипохондрички и като цяло главната героиня адски ме дразни  Rolling Eyes Сигурно защото и Кари Брадшоу ми изглежда като 40год жена с манталитет на тийн,но това си е лично мнение и не ангажирам никого с него  Mr. Green От единия инат ще дочета книгата,най вече защото и аз,гледайки стари снимки съм изпадала в потрес какво съм носила (грешки на младостта и модата) ,та така... После се надявам да подхава някой заплетен трилър на Карън Робърдс или "Въздухът, който той диша" - там явно драмата ще е по-реална,а не измислена в резултат на истерия  Peace

Между другото какво ще кажете за Джоджо Мойс - Последното писмо от любимия - преди време я започнах,но някак не ме грабна и минах на друго,всички останали книги много са ми харесали,не съм чета и Корабът с булките...
Грешка си направила че си я спряла. Много ми харесва стила и на писане. Мога да ти кажа само подхващай я пак, няма да сбъркаш. Края й е уникален. Peace

Общи условия

Активация на акаунт