За тези, които четат любовни романи №26

• 88 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пък малко разнообразих с "Умницата и хубавицата" на Клеър Лазебник, от колекцията на Космополитан. В духа на колекцията книгата си е чиклит, но има и романтична линия/линии.

Хареса ми, май най-вече заради занижените ми очаквания към книга с такова заглавие и от такава поредица.

Накратко - две сестри с коренно различни характери, но със силна връзка помежду им се срещат със свои противоположности. Уж краят може да се приеме за предизвестен, но през цялото време очаквах смяна на местата. Най-забавните ми моменти бяха диалозите с майката на момичетата. Малко странно ми беше повествованието да се води от трето лице, явно съм поотвикнала. Като цяло, приятна книга.

# 226
  • варненка от София
И аз така с Последното писмо до любимия на Джоджо Мойс - започнах го, не ме грабна и я зарязах. 1+1 четох преди това и ми хареса, явно ще дам втори шанс на Писмото...

# 227
  • София
Скрит текст:

Дочело ми се е и нещо с войници, Navy Seals, Army  и т.н. Яяя си спомнете, книга от поредица за братя . Единия брат беше някакъв пилот на военни самолети, изпитател, залюби се с  някаква блондинка, отвлякоха ги от базата, някаква секретна информация май имаше намесена..

Мисията на Макензи?
https://chitanka.info/book/3995-misijata-na-makenzi

Точно това е, мерси!

Ако четеш на английски препоръчвам трилогията Broken. https://www.goodreads.com/book/show/25059548-broken?ac=1&from_search=true

Аз моля за още подобни на това. Стигнала съм до около 60% от първата и много ми харесва – има всичко, което очаквам от романтичен съспенс.

Леле, краят на първата беше...

Скрит текст:
В крайна сметка, той жив ли е? Има ли хепи енд накрая?

# 228

Между другото какво ще кажете за Джоджо Мойс - Последното писмо от любимия - преди време я започнах,но някак не ме грабна и минах на друго,всички останали книги много са ми харесали,не съм чета и Корабът с булките...
И аз не съм чела Корабът, но всички други на Джоджо ми харесаха.
Последното писмо беше интересна и различна от тези които четем тук. Който търсеше старомодни герои преди няколко дни може да я погледне.
Четох я на английски обаче, не знам как е превода на БГ.

# 229
Скрит текст:

Дочело ми се е и нещо с войници, Navy Seals, Army  и т.н. Яяя си спомнете, книга от поредица за братя . Единия брат беше някакъв пилот на военни самолети, изпитател, залюби се с  някаква блондинка, отвлякоха ги от базата, някаква секретна информация май имаше намесена..

Мисията на Макензи?
https://chitanka.info/book/3995-misijata-na-makenzi

Точно това е, мерси!

Ако четеш на английски препоръчвам трилогията Broken. https://www.goodreads.com/book/show/25059548-broken?ac=1&from_search=true

Аз моля за още подобни на това. Стигнала съм до около 60% от първата и много ми харесва – има всичко, което очаквам от романтичен съспенс.

Леле, краят на първата беше...

Скрит текст:
В крайна сметка, той жив ли е? Има ли хепи енд накрая?

Радвам се,че ти хареса.  Grinning Хепи енд може да очакваш към края на третата книжка. Но Коул е жив, да!  Единствената сцена, която ясно съм запомнила е на пейката, когато още не знаеше,че той е страшния Коул  Laughing  Тогава го харесах и реших,че ще изчета и трите.

Съжалявяам за белите букви, но нещо не се справям със скрития текст.

# 230
  • София
А сега де! Чудех се дали да продължавам с втората (ако накрая има хепи енд) или да приключа да тук (ако няма), защото сега има надежда. Значи ще прегледам коментарите.  Simple Smile

Отн. скрития текст:
Скрит текст:
Пишеш текста, след това го маркираш с левия бутон и натискаш осмото поред бутонче (прилича малко на Л). Тагът е "спойлер".

# 231
Първата книга е най-силна според мен, но и останалите са добри. Оплитат се още повече,после докато се разплете историята... Laughing

# 232
Здравейте. Съвсем наскоро приключих с четенето на "Долината на куклите".
Една книга влязла в рекордите на Гинес. Що се отнася до мен, аз я прочетох рекордно бързо и много бързо стана една от любимите ми книги Simple Smile
Малко е да се каже, че е изключителна книга и много повече от един любовен роман.
За мен беше и книга, която не ме остави докато не я прочета докрай.
Лошото е, че след нея повечето книги, които опитвам да чета по-трудно ме впечатляват и ми се струват направо безинтересни.
Не вярвам, че някога ще открия толкова разтърсваща и неповторима книга...

Скрит текст:
Единственият роман в класацията "Топ 10 на най-продаваните книги на всички времена", "The Top 10 of Everything", Russell Ash

Историята обхваща двадесет години от живота на три млади жени. Те се срещат и стават приятелки, когато пристигат в "Голямата ябълка", Ню Йорк, за да отхапят част от нея за себе си.
Три героини - три различни съдби. Жени, които постигат всичко в живота си - популярност, богатство, внимание на известни и богати мъже... Но нещо ги кара да бягат от действителността в света на "куклите" – жаргонна дума за приспивателни таблетки. Защото какво e щастието за жените? Преди всичко – любов. Но ако любовта липсва, с какво могат да я заменят - с пари, с власт, със слава?
Ан - ледената красавица, която спечелва пари и слава, но погубва живота си заради един Казанова; Нийли - симпатичното момиченце от водевилни представления успява да се превърне в звезда, но и в чудовище...отнело съпруга на най-добрата си приятелка; Дженифър - русокосата богиня, която преодолява всяко предателство срещу великолепното си тяло - освен последното.

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 16:22 от krem-karamel

# 233
Аз съм на средата на втора и съм преди дилема дали да продължа изобщо. Главната ще направи много тъпо нещо
Скрит текст:
Ще се свърже с баща си... думи нямам просто!
. Трябва да си пълен идиот за да го направиш в тази ситуация и предполагам последствията от действието й ще ни занимават до края на втора , че и трета книга.. Май ще изчакам milenaka да каже дали си заслужава да я продължавам.

# 234
  • София
Хм, миленака да се жертва, така ли?  Mr. Green   Simple Smile Стигнала съм до 25% от втората, засега продължавам. Доста се дразня как решиха да я държат на тъмно за това, кой стои за отвличането, при условие, че я касае много пряко.  

# 235
Миленака е добра и ще се жертва!  love001 Ами точно заради това държане на тъмно мадамата ще направи голяма каша, откъдето ще тръгне една лавина от кофти ситуации и предполагам с това ще ни занимават до края на трета. Ак ое така - от сега се отказвам.  Humpty Dumpty дай спойлер!

# 236
  • София
ShySun,
Скрит текст:
стигнах до момента, в който Дерек ѝ помага да отиде при баща си и Коул прочете писмото ѝ до него. За мен има логика в действията ѝ. Рисковано е, определено, но тя знае, че баща ѝ е изнудван, а не че е замесен в отвличането ѝ, няма никаква причина да се съмнява в него. Коул и останалите са виновни, че я лъжат.

П.П. Бях решила да препрочета 4–те на Aleatha Romig, че съвсем скоро излиза последната. Отиде ми старателният план  Grinning

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:33 от milenaka

# 237
Ще те изчакам да я свършиш втора книга и да споделиш , после ще реша. Сега подхванах https://www.goodreads.com/book/show/13088406-hell-on-wheels?ac=1 … ;from_search=true

# 238
Скрит текст:
Изключително тъп ход на Савана. Дерек го отнесе. Баща и ще я изтъргува. И се връщат в начална позиция. #2gunfire Да издавам ли още?

Аз зачетох "Перфектния мъж", но го чета в txt формат и е изключително дразнещо.

# 239
  • София
Ще те изчакам да я свършиш втора книга и да споделиш , после ще реша. Сега подхванах https://www.goodreads.com/book/show/13088406-hell-on-wheels?ac=1 … ;from_search=true

Това съм го чела, дала съм му четворка, погледнах резюмето, и грам не помня нищо  Rolling Eyes

Ще пиша за втората  Simple Smile

Скрит текст:
Изключително тъп ход на Савана. Дерек го отнесе. Баща и ще я изтъргува. И се връщат в начална позиция. #2gunfire Да издавам ли още?
...

Не разбирате от истинска любов значи  Crossing Arms   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт