За тези, които четат любовни романи №26

• 88 227
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Весела Коледа, момичета!

Имам чувството, че съм почнала сто книги и почти нищо не довършвам.

# 76
Весела Коледа и от мен!Пожелавам ви много здраве,любов и успехи!Не спирайте да вярвате,че чудеса се случват!
Аз съм на After we fall все още,защото нямам много време да чета тези дни,но засега ми допада  Tired

# 77
Весела Коледа, момичета! Пожелавам ви много здраве, топлина в семейството и повече свободно време за любимите ни романи! Оставила съм книгите за няколко дни и съм се отдала на коледни филми Simple Smile

# 78
С този Черен лебед ме закопахте, още една книга отиде в киндъла Simple Smile

# 79
  • варненка от София
Весели празници, дами. Много здраве и късмет желая на всички, повече време за любимите хора и неща.

# 80
  • Враца
Честита Коледа!

Не знам тази - Retrieval дали сте я обсъждали, но буквално я "изядох" за 2 нощи и сега съм на втората.

# 81
Не помня да сме я обсъждали. Втората още не съм чела, но първата много ми хареса

# 82
  • София
Весела Коледа и от мен!
Благодаря за темата bouquet

# 83
Честита Коледа! Бъдете здрави!
Прочетох и аз After we fall. Много ми хареса. Чудех се с която да продължа и си избрах тази http://www.goodreads.com/book/show/23293849-turbulence. Съвсем в началото съм. Засега ми харесва. Разказва се от името и на двамата главни герои. Главният е пилот, на 38 години. Има някаква тайнственост около него. Главната е май на 29, стюардеса /засега все още замества/ и икономка.

# 84
  • София
Някой чел ли е тези:

https://www.goodreads.com/book/show/29336456-split

https://www.goodreads.com/book/show/30236300-black-swan-affair

П.П. Започвам втората. Резюмето ми прозвуча доста необичайно.

Уха, във втората ще се лее кръв. Ще чакам отзивите ти.
40% от Черният лебед: препоръчвам я с две ръце.
Има малко спойлери, така че ще сложа скрит текст:
Скрит текст:
Съвременна е; действието се развива в малко американско градче; разказът е от името на главната с мъжко име Маверик. Като фон са отношенията между нея и сестра ѝ, съперничеството между двете; изключително чистото приятелство между Маверик и най-добрата ѝ приятелка, подкрепата между двете. Но, както казах, това е фон. Акцентът е в отношенията между Маверик и двамата братя. Вървят две времеви линии – минало и настояще. Тя разказва как се е влюбила в по-големия брат, случки от миналото им, как той ѝ е помагал, той също се влюбва в нея, но после се жени за сестра ѝ (тук се намеква, че той има някаква тайна причина за действията си, но още не е ясно дали наистина е така и каква е). Разказа как се сближават с по-малкия брат, как той става най-добрият ѝ приятел, как се омъжва за него и постепенно се влюбва в него, но обича и другия. Книгата започва как единият брат е прострелян много сериозно и лекарите се борят да спасят живота му. Още не е ясно кой от двамата е.
Описва грешните решения, които е взимала и грешните избори, които е правила и продължава да прави, въпреки че е осъзнавала, че греши, описва чувствата и мислите си с малко горчивина, носталгия, малко самоирония... Няма сладникавост или мелодрама, всичко е описано съвсем нормално, съвсем човешки.
Страхотен стил на авторката. Много трудно книга може да грабне 100% от вниманието ми, но тази успява. Не е средностатистическият любовен роман. Класи над него е.

П.П. Току-що сложих и тази в списъка за четене – https://www.goodreads.com/book/show/32992611-lost-in-between

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 14:45 от milenaka

# 85
И аз я подкарах, харесва ми и на мен, но съм по-назад.

# 86
Сега ще попитам нещо с риск да е супер тъп въпрос newsm78 как се четат книги в Goodreads?или там не могат да се четат книги?Исках да си сваля (или да прочета онлайн) Black swan,но не успявам да я открия.Имам рег в сайта,излиза ми книгата,но не знам как да я сваля/прочета Thinking

# 87
  • София
От там не се четат или свалят. Сайтът е като imdb, но за книги.  В началото на темата има линкове.

# 88
Ахааааа сега разбрах Embarassed Благодаря много bouquet

# 89
  • София
40% от Черният лебед: препоръчвам я с две ръце.
Има малко спойлери, така че ще сложа скрит текст:
Скрит текст:
Съвременна е; действието се развива в малко американско градче; разказът е от името на главната с мъжко име Маверик. Като фон са отношенията между нея и сестра ѝ, съперничеството между двете; изключително чистото приятелство между Маверик и най-добрата ѝ приятелка, подкрепата между двете. Но, както казах, това е фон. Акцентът е в отношенията между Маверик и двамата братя. Вървят две времеви линии – минало и настояще. Тя разказва как се е влюбила в по-големия брат, случки от миналото им, как той ѝ е помагал, той също се влюбва в нея, но после се жени за сестра ѝ (тук се намеква, че той има някаква тайна причина за действията си, но още не е ясно дали наистина е така и каква е). Разказа как се сближават с по-малкия брат, как той става най-добрият ѝ приятел, как се омъжва за него и постепенно се влюбва в него, но обича и другия. Книгата започва как единият брат е прострелян много сериозно и лекарите се борят да спасят живота му. Още не е ясно кой от двамата е.
Описва грешните решения, които е взимала и грешните избори, които е правила и продължава да прави, въпреки че е осъзнавала, че греши, описва чувствата и мислите си с малко горчивина, носталгия, малко самоирония... Няма сладникавост или мелодрама, всичко е описано съвсем нормално, съвсем човешки.
Страхотен стил на авторката. Много трудно книга може да грабне 100% от вниманието ми, но тази успява. Не е средностатистическият любовен роман. Класи над него е.

Звучи интригуващо. Може още тая вечер да я почна.

Общи условия

Активация на акаунт