За тези, които четат любовни романи №26

• 88 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Значи не искам да знам  Grinning
Чети си, то не остана.
Аз май пак ще се върна на Immortals after dark. Или пък на The Debt, още мисля.

# 121
  • Разпиляна във въображението
Красе, мнението на една приятелка за тази книга е две звездички. Щом тя, която има по-голям толеранс от мен, я е оценила по този начин, а коментарите че
Скрит текст:
мацката прави секс с мъжа си, а постоянно мисли за другия; че през цялото време, почти постоянно се пита защо онзи я е изоставил и т.н., а аз не обичам изневярата, физическа или мислена
ми бяха достатъчни.

Не се сещам дали тук бях споменала, че чакам третата на Сали Грийн от поредицата Полулош newsm78 Ами вече не чакам. Няма да посегна към книгата, ако излезе на български, няма да я прочета английски и смятам да си доизмисля сама финала Crossing Arms Whistling

# 122
  • ВАРНА
Четох белегът на Мегън на Лора Лей,хареса ми паранормалната нишка с емпатията  Peace По прицип малко в повече ми идват интимните сцени,но тук имаше добър баланс с динамично развиващи се събития.Има ли някъде преведена книга за шефа на Брейдън - Джонас Уайът (Лъв),че ми стана много любопитен като образ?

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 16:06 от morgana07

# 123
  • В къщурката на хълма на феите
Мириел що така с Полулошия?!

# 124
  • София
За Лебеда:
Скрит текст:
83% съм – когато Каел е заминал в другата фирма. Донякъде познах, че родителите са причината, но не предполагах кражба. Обаче и двамата братя са я лъгали много. Най-логично ми се вижда да зареже и двамата и да започне някъде начисто. На теория е лесно, де, на практика... Дотук оценявам книгата на твърдо 5.
Хм, оказва се, че единият не я е лъгал чак толкова много. Повече няма да се обаждам преди да прочета края.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 15:54 от milenaka

# 125
  • Варна
Почнах Royally screwed, скоро изгледах The Royals, та се повлиях от тях. Засега добре.

# 126
Аз май пак ще се върна на Immortals after dark. Или пък на The Debt, още мисля.
Аз четох първите две книги на The debt и ми харесаха,добре че ме подсети за тях,бях ги забеавила Grinning ooooh!

# 127
Почнах Royally screwed, скоро изгледах The Royals, та се повлиях от тях. Засега добре.

Точно днес си я отбелязах. Grinning Отказахте ме от тоя лебед черен. Мразя книги с изневяра и не ги чета

# 128
  • София
Няма изневяра в Лебедът.

# 129
  • София
Здравейте! Simple Smile Може ли да ми препоръчате някоя книга, подобна на "Морето на спокойствието"? Искам акцент да е любовта, разбира се, но да има и някакъв драма (може и крими) елемент. Благодаря ви предварително.

# 130
  • София
Прочетох я, давам твърдо 5. Щях и повече, но епилогът не ми хареса – прекалено сладникав ми идва.

В крайна сметка и двамата братя ми харесаха, но разбирам защо избра този, когото избра.

Сега имам същия проблем, за който Wa Wa спомена – не знам какво да чета след 5-звездна книга. Качила съм Womanizer, качила съм After we fall и не знам  Thinking

# 131
  • Варна
Womaniser е толкова сладка, направо ми се припалваше цигара на служебния пушком, но нямаме Кармайкъл та се отказах хаха

# 132
 Laughing Joy Laughing От 5 години не пуша, почти 6 и ми се припали и на мен. Simple Smile After we fall също ми хареса, но предпочитам Womanizer-a.

Е нали някой си мисли за друг докато прави секс с мъжа си.. гадно ми е  Crossing Arms

# 133
  • София
И моите 5 цента по темата за Черния лебед.

Много силна книга. Остави ме с объркани чувства. През цялото време докато я четях, имах странното усещане за европейска литература. Няма много динамика, предимно изразяване на чувства и мисли. Единствено финала си беше лигаво американски. Е, авторката си е американка, де. Но - жената наистина може да пише! Има оригинална идея, която успява да развие, чудесен стил, изгражда убедителни характери, тук няма изцяло добри и изцяло лоши герои, хората са такива, каквито са, като оставя на читателя да си избере на чия страна да застане. И сега, когато приключих с четенето, продължавам да съпреживявам и премислям, и не съм наясно със себе си кой от братята повече ми харесва.

От книгите, които се запомнят. Една от най-добрите книги, които съм чела напоследък.

# 134
  • Кърджали

Не се сещам дали тук бях споменала, че чакам третата на Сали Грийн от поредицата Полулош newsm78 Ами вече не чакам. Няма да посегна към книгата, ако излезе на български, няма да я прочета английски и смятам да си доизмисля сама финала Crossing Arms Whistling
Оф, аз направо бях забравила че съществува тази поредица. Но аз на втората книга се разочаровах, та за третата не съм толкова ентусиазирана. Не че не искам да разбера края, ама ако ще чакам сто години....

Бях позачезнала малко. Чета, но не ми се пише. Последно набързо прочетох "Въздухът, който той диша" в почивка между две тухли, които чета. Хареса ми. В началото ме дразнеше яко, някои неща ми бяха предвидими, но става за четене. Особено с предните бози на които бях попадала.

Общи условия

Активация на акаунт