За тези, които четат любовни романи №26

• 88 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Аз започнах това: https://www.goodreads.com/book/show/28204812-reign

Засега ми харесва...
Скрит текст:
Книгата започва с това как една мацка е отвлечена,държат я против волята й,защото искат нещо от баща й.Някак тя успява да избяга и попада на главния.Естествено,той е badass biker  Grinning
Тъкмо съм някъде на средата на книгата.Успяха пак да я отвлекат и започнаха да изплуват тайни кой всъщност я е отвлякъл.  Shocked Rolling Eyes

# 256
  • София
 Laughing  
Романтичка,
Скрит текст:
и в моята книга отвлякоха мадамата за втори път и започват да изплуват разни тайни.

# 257
milenaka,
Скрит текст:
сега тъкмо се разбра,че за отвличането е виновна ...
Скрит текст:
майка й  Shocked Mr. Green
[/b]

И ако тук се повтаря значи авторите са преписвали една от друга  Mr. Green

# 258
  • София
Скрит текст:
Основно приятелката ѝ със знанието на баща ѝ  Laughing

# 259
  • Плевен / София
И то специална поръчка, тунинговани. Харесва ми поредицата.
+1 ...да...има от всичко..... Party

# 260
  • Варна
Момичета, опитвам да намеря в електронен вид "Сбъдната приказка" на Нейъми Хортън, но удрям на камък. Ако някоя от вас може да ми помогне, ще бъда истински благодарна.

Аз съм много впечатлена от "Огледален образ" на Сандра Браун. Доста любовни романи са ми минали през ръцете, но тази ми остана в главата и от време на време я препрочитам.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 11:42 от HighSpeed

# 261
  • Някъде по Дунава
Последно прочетох "Игра на власт" на Даниел Стийл. Много ми хареса, както и останалите книги на авторката.

# 262
3дравейте! Можете ли да ми кажете коя е третата книжка след " Само една нощ" и "Само една тайна" и от къде си я сваляте. Благодаря предварително!

Третата предстои да бъде издадена тази година, ако я чакаш на български, четох, че октомври май я гласят, но може и да не е тогава. Егмонт все още не са качили издателския си план за годината. Тиара път още бавят последната от Хард Инк...
Благодаря! Мн.ми харесаха с нетърпение ще я чакам.

# 263
  • Плевен / София
за 04.02.2017 са обявили издаването на книга №6 от "Саванти"-Самър....
https://issuu.com/egmontbulgaria/docs/ya_2017

# 264
  • София
Днес излезе петата от https://www.goodreads.com/series/162111 Започвам препрочитането  smile3508

# 265
  • В къщурката на хълма на феите
снощи ударих втората от Черните рицари .. въпреки прекомерното повторение на едно и също дразнещо обстоятелство, книгата както и първата много ми харесаха! ще чакам и следващите с огромно нетърпение .. божееее как си поревах за Дан Sad

# 266
 smile3508

снощи ударих втората от Черните рицари .. въпреки прекомерното повторение на едно и също дразнещо обстоятелство, книгата както и първата много ми харесаха! ще чакам и следващите с огромно нетърпение .. божееее как си поревах за Дан Sad
   Всяка следваща ми е по-интересна, сега съм на трета.

# 267
  • В къщурката на хълма на феите
и аз съм забелязала, че всяка следваща книга от дадена поредица при определен автор е по-добра от предходните .. ще си почакам за превода аз .. друг е въпроса, че сега нямам какво да чета Mr. Green

# 268
  • София
Сега ще ме накарате да ги чета пак.  Grinning 

# 269
milenaka какво стана с предишната? Свърши ли втора? Започна ли трета?

Общи условия

Активация на акаунт