За тези, които четат любовни романи №26

• 88 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Euskal Herria
Скрит текст:
Не

25 глава вече е качена, отивам да чета.

# 466
  • София
Скрит текст:
Не

25 глава вече е качена, отивам да чета.

Shocked Много дълго бе.
Аз съм едва на 10-та.

# 467
  • Euskal Herria
Скрит текст:
Подозирам, че до края на книгата няма да успеят да я измъкнат. Още повече, че тя иска да спаси и майка си, та... Ама поне се успокоявам, че финалът ще е щастлив, поне така се надявам  Grinning

# 468
  • София
Аха, и аз така се успокоявам  Grinning

# 469
  • Варна
Вие за предпоследната ли говорите или за Фиделити вече?
Аз съм си я оставила за по-късно, сега ми паранормално още.

# 470
За предпоследната говорим.
Спойлер
Скрит текст:
До края не бяга от имението. Финала завършва с "I do."

# 471
  • София
Ти ме разби  Rolling Eyes

# 472
# 473
  • варненка от София
Ох, подклаждайте, подклаждайте с тези спойлери, самоизтезавам се и съм си казала, че ще прочета 4-тата част, когато свърши превода, чета разни други нещица, които съм качила на киндъла, възпитавам си търпението един вид Simple Smile)))) Ей така профилактично - Алтън чумата да го тръшне, да го начи....
А като си помисля, как не исках електронна книга. Благодаря на фен преводите, че ги има, господ здраве да ви дава мацкииииии, незаменими сте. Явно от издателствата не бръснат читателите си за сливи, от началото на годината нищо интересно няма. Изцяло съм се посветила на фен преводи.

Тиара, Егмонд, мълчат като партизани, значи - чакам си Хард инк 4-та част, а от Егмонт, нищо вече не чакам, много ме е яд на тях.

# 474
ИНфиделитито май и аз ще я почвам от първа пак, че съм ги позабравила.

Атлантите не струват  Naughty лично мнение  Naughty първа на 40 % със зор ги стигнах.

Красе, какво паранормално четеш ?

# 475
  • Варна
Атлантите не струват  Naughty лично мнение  Naughty първа на 40 % със зор ги стигнах.
Красе, какво паранормално четеш ?
Аз обичам любов да има. Братството ми харесва, Треска, сега имам още няколко от Immortals after dark. Искам да е написано с кеф, да не е детинско. Lux и Hush hush, ги зарязах на последните книги. Не си падам по YA кой знае колко.
Бях чела една забавна поредица за един дракон/мъж, мадамата забравих каква беше. Трябва да проверя коя беше. Имаше смях много, но пак тръгва бавно като Треска.

# 476
  • Плевен / София
В началото на четвъртата съм. А преводът докъде е?
Чакаме 25 глава и съм им набрала на Алтън и сие много яко #Cussing out
Въпрос:
Скрит текст:
Тя успява ли да се измъкне от имението до 24 глава?
Скрит текст:
За съжаление "не"

# 477
  • Плевен / София

Тиара, Егмонд, мълчат като партизани, значи - чакам си Хард инк 4-та част, а от Егмонт, нищо вече не чакам, много ме е яд на тях.
"Парцалената принцеса" беше обявена за 28.01.2017 г.....познайте дали излезе.... Peace
Скрит текст:
Егмонт, Книги за любов Здравейте, скъпи дами! За съжаление се наложи да отложим издаването на книгата по независещи от нас причини, за което се извиняваме най-искрено. ПАРЦАЛЕНА ПРИНЦЕСА ще може да бъде в ръцете ви на 11 февруари

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 20:22 от gostenka68

# 478
  • В къщурката на хълма на феите
Уточниха ли коя година или само до 11 февруари спряха ..

# 479
  • Плевен / София
Уточниха ли коя година или само до 11 февруари спряха ..
тц.... Crossing Arms
Скрит текст:
И когато читателите им казват, че не са си изпълнили плана за 2016, какво остава за 2017....познай дали ги интересува и как езуитски отговарят...

Общи условия

Активация на акаунт