За тези, които четат любовни романи №26

• 88 480
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Outlander-а и аз едва му пуснах звездичка Simple Smile
О, супер, мислех че аз съм сбъркана  Laughing че не го харесвам  Laughing, но има и други Simple Smile

И аз при вас – даже първата книга не можах да я издържа.

# 451
Аз признавам, че и последната от Треска едва ли ще подхвана скоро - забравила съм вече поредицата, но като се замисля, че препрочитането трябва да мине през първите ми става зле  Sick

# 452
  • Варна
Outlander-а и аз едва му пуснах звездичка Simple Smile
О, супер, мислех че аз съм сбъркана  Laughing че не го харесвам  Laughing, но има и други Simple Smile
Написан добре, но в крайна сметка е безкраен локум. Мъча 7ма книга. Можеше да вкара историята в 3 книги, а тя я влачи в 10 и още 3 пъти по толкоз новели. Интересното е как всички я боготворят и все питат за книгите след 3та дали могат да пропуснат, че едвам им се влачат. Как може да си фен фанатик и прескачаш или едвам да я четеш?!

# 453
Еми не знам...Чарли Дейвидсън също влачи безкраен локум с нейния Рейес, но покрай това има толкова забавни лафове, странични истории и  абсурдни приключения, че не ме дразни  Laughing Напротив  Laughing
Но в Outlander няма друго Simple Smile та не знам какво поддържа интереса
datura_inermis, в началото на последната от Треска има чудничко резюменце от Мак по месеци, изброяващо най-важните събития Wink Съвсем навреме и на място Wink В края има и разширен речник, в който можеш да видиш сбито най-важното за всеки участник Wink Недей да препрочиташ преди това, но подозирам че след нея ще ти се иска да ги препрочетеш Simple Smile В търсене на...улики...с нови очи Wink

# 454
Happy, почти две години и двеста книги са минали от седма книга, на която гледам съм дала по-ниска оценка. Осма по същата причина ми стои в непрочетени, подсетих се за тях, когато ги коментирахте. Единственото, което помня от поредицата  са кошмарните първи книги, и това, че после ми хареса.

# 455
  • София
Ох, Алтън "чумата да го тръшне" и сие newsm66

# 456
  • Плевен / София
Ох, Алтън "чумата да го тръшне" и сие newsm66
fightи ще му е малко....до къде стигна с "Изневяра" Thinking

# 457
  • София
В началото на четвъртата съм. А преводът докъде е?

# 458
Започнах я аз Egomaniac, ми ... става, не е кой знае какво. И двамата герои са едни приятни и разбрани хора, чак малко тръпката ми се губи  Laughing Laughing

# 459
  • Плевен / София
Чакаме 25 глава и съм им набрала на Алтън и сие много яко #Cussing out

# 460
Надявам се утре да я има 25та глава, малко се забавихме, но обстоятелствата бяха такива.
Egomaniac-a го хвалят повече от "Шефът" , Дрю бил по-добър образ от Чейс. Но ще видим, на кантар е коя да почна тя или Full package за доктора на Лорън Блейкли.

# 461
  • Варна
Атлантите на Алиса Дей бяха направо детински, може и да си остана с 1 книга само.
Отивам си при Дакийците на Кресли Коул. Добре, че имам още няколко непрочетени от Immortals after dark.

# 462
Замислих се, че от Дакийците май четох само първата
Ще ги дръпна и аз

# 463
  • Разпиляна във въображението
Атлантите на Алиса Дей бяха направо детински, може и да си остана с 1 книга само.

И аз нещо не се разбрах с атлантите

# 464
  • София
Чакаме 25 глава и съм им набрала на Алтън и сие много яко #Cussing out
Въпрос:
Скрит текст:
Тя успява ли да се измъкне от имението до 24 глава?

Общи условия

Активация на акаунт