За тези, които четат любовни романи №26

• 88 487
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Прочетох "Къде си Ромео" на Александра Потър. Много ми хареса - лека и приятна книжка.

Сега продължавам с .

# 436
За нея, да, сега чета 12та книга
Първите 2-3 бяха по-скучни, но по-натам срещат харпии и всякакви интересни персонажи и става много забавно, чети ги
За Круз
Скрит текст:
аз пък мисля, че е бил създаден със песента. Той е последният, а и УК казва, че вече е изпял песента веднъж и не може отново, дори и за да спаси света. Също така Круз доста чувства  Laughing
За Крисчън не знам, но подозирам че „другата„ книга ще е за него. Което ще сложи край на поредицата. Иска ми се той и/или Дани да са крал/кралица. Мак не е за тая работа. Тя с Б да хваща нанякъде Wink Но Дани е много подходяща
А Р...ами щастлив край не е задължително Wink

# 437
  • София
Случайно попаднах на Джулия Куин и поредицата и "Бриджъртън".
Много приятни, неангажиращи книжки.
Има и приятно чувство за хумор, на определени моменти се смях с глас.

# 438
Е, Джулия Куин и Лайза Клейпас са как да кажа, задължителни за четене  Naughty Много приятно пишат   Heart Eyes

# 439
Значи да се понасиля да мина първите 3, имам някакъв бегъл спомен и аз за харпии, богини, полубогини, някакъв остров, някакви артефакти..

# 440
  • Варна
За Крус
Скрит текст:
според мен не му е чиста работата на него. Да не би да е създаден с Song of making?Изобщо не мисля, че се е жертвал, знаел е нещо, което никой друг не е знаел. На финала пак беше устремен към властта и амбицията да привлече магията на Краля. Хитър е той, нещо сме изпуснали.

# 441
Да де,
Скрит текст:
нали това казвам, че според мен е направен със песента Wink Но никой не знаеше, дори той.
Отделно гривната и плановете у в лабораторията...ясно е, че има нещо и че знае повече от другите, например елексира, който даде на Мак, е негово "производстсво" и явно е ъпгрейтнат
КММ са я питали няколко пъти, и тя казва, че нарочно го е написала така , и че тепърва ще разберем повече за Крус, но той е знаел, че вероятно ще умре. Не е бил сигурен, че ще оживее. Та не е чиста работата
Иначе сега чета https://www.facebook.com/notes/karen-marie-moning/christianbarro … 10154288618749142
Изрязана сцена от книгата
В тази група има интересни мнения и много отговори от КММ https://www.facebook.com/groups/1614950775475791/?hc_ref=NEWSFEED
И това е интересно https://docs.google.com/document/d/1WEpVurqP8_wGVQbZauBUc6Yvtsib … 8DT3Wrnl_o1c/edit

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 09:30 от ♥ HAPPY ♥

# 442
  • В къщурката на хълма на феите
аз понеже тотално го окъсах препрочитам Братството на Дж.Р. Уорд .. ми нищо не мога да си харесам, твърде претенциозна ли съм станала, спряха да издават книги ли, кво стана .. не ми е ясно Crossing Arms

# 443
Ми да, и аз съм така
Чат пат излезе книга от любима поредица, ма то от дъжд на вятър. Ето, за една седмица отръшках новите от любимите поредички, и сега какво да правя...то и фентъзито взе да привършва...направо  Tired Пълна суша  Tired

# 444
Happy, кажи какво ти се чете, да препоръчам нещо  Grinning Ама на английски ще е,  фантасмагорично.

# 445
Да, ми давай предложения
Харесвам Шерилин Kenyon, Gena Showlater, Nalini Singh, Kresley Cole, ама съм ги изчела от кора до кора
Харесвам и исторически любовни като Julia Quinn, Laysa Kleypa, Teresa Medeiros, Monica Mccarty и др. ноо отново- изчетени... ooooh!

# 446
Може да пробваш на Diana Rowland демонските. От по-малко горещите Hellcat на Sharon Hannaford, първата не е нещо особено, обаче става за губене на време. На Viola Rivard са кратички и повече към мръснишките, но учудващо добре пише, опитай ако искаш самостоятелната The Dragon's Appraiser преди да решиш дали да започнеш с Алфите.  Wild Hunt Legacy поредицата на Cherise Sinclair също става (от мръснишките).
Алфа и Омега на Патриша Бригс е умерено романтична поредица, а и Бригс пише добре.
Аз напоследък избягвам по-горещите и доста ниски оценки им давам. Ако не държиш на горещи сцени, мога да ти препоръчам с две ръце Others на Anne Bishop - много лека за четене и зарибяваща поредица, но не бих я сложила към любовните.

# 447
Не държа на горещи сцени, даже не искам да са водещите ( Лора Лей например не ми понесе добре, а я мъчих поне 10 книги)
Не понасям и абслютно безкрайния локум. Outlander не ме грабна и това си е. ( Но Мак например бива)
По-скоро държа на начина на писане, да е приятен за четене и историята да е издържана
Ще прекарам тези през goodreds, че не помня вече кое съм чела и кое не, може и тях да съм чела  Laughing но да не помня

# 448
Outlander-а и аз едва му пуснах звездичка Simple Smile Приятен за четене - от изброените Бишъп, Бригс и Ривард. Debra Dunbar има забавна и приятна за четене поредица с мнооого редки горещи и нетипична героиня.

# 449
Outlander-а и аз едва му пуснах звездичка Simple Smile
О, супер, мислех че аз съм сбъркана  Laughing че не го харесвам  Laughing, но има и други Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт