За тези, които четат любовни романи №26

• 88 492
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • варненка от София
Човек ще рече, че една е печатницата ,в която се печатат книгите и там става бой и се редят на опашки като в началото на демокрацията се редяхме за хляб и мляко с купони. Голяма веселба падаше, та и сега не могат да се класират и по независещи от тях причини ги прецакват, горките, домиля ми чак за тях. Доколкото разбрах и Тиара чакат ред за Хард инк от 22-ри декември. Ми да взема вкъщи на принтера да им ги отпечатам бе, то голяма мъка...

А последната на Сара Дж Маас книга е за скромната цена от 27,90. Ами близо 30 лева за меки корици, то бива, бива, ама... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 481
  • София
Скрит текст:
Човек ще рече, че една е печатницата ,в която се печатат книгите и там става бой и се редят на опашки като в началото на демокрацията се редяхме за хляб и мляко с купони. Голяма веселба падаше, та и сега не могат да се класират и по независещи от тях причини ги прецакват, горките, домиля ми чак за тях. Доколкото разбрах и Тиара чакат ред за Хард инк от 22-ри декември. Ми да взема вкъщи на принтера да им ги отпечатам бе, то голяма мъка...

А последната на Сара Дж Маас книга е за скромната цена от 27,90. Ами близо 30 лева за меки корици, то бива, бива, ама... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Shocked  Сериозно ли?

# 482
  • варненка от София

Shocked  Сериозно ли?
[/quote]

Няма шега, няма измама, не си поплюват https://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/prikljuchensko-fen … na-buri-3052.html

# 483
  • Euskal Herria
Аз пък друго се чудя. Вярно, не знам английски, ама заглавието така ли трябва да се преведе - "Парцалената принцеса"? Понякога нашите издателства слагат заглавие, дето  няма нищо общо с оригиналното.

# 484
  • София
Добре са го превели, смислово е удачно.

# 485
  • В къщурката на хълма на феите
да знайш със злато ще е везана корицата затуй! Mr. Green

# 486

Хммм като сметнем , че киндъла си го взех за 40$ , сега равни на 74 лв.. 3 книги такива и съм го избила. Как мислите се прежалих  с така обичната миризма на книга, допира до страниците..

# 487
и после мърморят, че нямали читатели .. ми как да имат като те всячески се стараят да ги изгонят Crossing Arms Crossing Arms

# 488
  • Плевен / София

Хммм като сметнем , че киндъла си го взех за 40$ , сега равни на 74 лв.. 3 книги такива и съм го избила. Как мислите се прежалих  с така обичната миризма на книга, допира до страниците..

+1
За съжаление цените на книгите вървят нагоре, а качеството надолу....

# 489
Само като им гледам редакциите /изобщо няма да споменавам някои преводи/ и претенциите изказвани от дадени издателства едва ли не как книжния пазар ще замре завинаги без бях и ми иде да викам .. Абсолютно идиотско е положението, точно както Шайсън и Гостенка обобщиха ..

# 490
  • варненка от София

Да и върви с нотариален акт за част от печатницата, вероятно. Загубиха ме тотално, тоталнооооо. И после пречели им пиратските копия, фен преводи и прочее, ами какво правят за да си задържат читателите и клиентите съответно - колко хора ще си излъжат да дадат тези пари, срамота. И това го пише човек, който до скоро даваше по минимум 60-70 лева за книги седмично, а техните специално съм купила всички, ами баста вече. Чакам на Тиара последните напъни и спирам да финансирам книгоиздаването у нас.

# 491
И аз бях като теб .. Сега купувам три поредици и те скоро ще свършат ..

# 492
  • Бургас
А ще свършат  Whistling, сигурна ли си, че ще ги издадът изобщо до край? Защото аз вече напълно съм загубила надежди за поредици, които следя. Почти 30 лв. за хартиена книга е извънредно много според мен, ама ако пуснат ел.вариянт той ще 2-3 лв. по евтин, ей това не мога да си обясня. Почти никаква разлика между хартия и ел., никакви разпродажби на електронни книги, е как пък чужди издателства и големи електронни магазини /включително и Амазон/ правят невероятни оферти- например 5 книги /хубави, подчертавам/ на цена 1 евро/паунт? То при тях сигурно не се плаща за авторски права и т.н. Twisted Evil
Вече електронни книги спрях да купувам, абсолютно целенасочено се опитвах да подкрепя издателствата, като си купувах ел.книги, но край вече, ами аз се чувствам все едно лично се подиграват с мен с това, че спират/бавят/недовършват поредици.

# 493
  • Плевен / София
+1 дано ги завършат...

# 494
  • София
Е какво му е толкова сложното да се разбере, защо малко регионално издателство не може да си позволи да прави намаления и ценообразуване като Амазон? Или че не му стигат силите да довършва започнати поредици?

Нещо не схващам какво точно целят оплюващите коментари, струящи от последните постове. Хората се опитват да оцеляват по някакъв начин. Да се представят тука като някакви народни душмани е по-скоро нелепо.

Нямам нищо общо с издателства и си пиратствам тихо и кротко електронни книги, но понякога си ги и купувам. Както дойде.

Общи условия

Активация на акаунт