За тези, които четат любовни романи №26

• 88 483
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Да, добре пише, чак се изненадах. Увлекателно е , бързо се чете и не подозирам даже как ще свърши всичко.  Wink

# 511
Започнах Кошера (Hive trilogy) и е доста добър, на 30 % съм на първа книга и нямам търпение пак да седна с книгата. Сърбят ме ръцете  Laughing Laughing  Идейна смесица между Дивергенти, Игрите на глада и вампирски роман. Мнооооого съм доволна  261uu 261uu 261uu От сега мога да ви кажа, че днес вкъщи ще си остане малка кочинка, малкото дете ще се спасява както може, а мама ( АЗ!) ще се завърта от кълка на кълка с  киндъл в ръка.

# 512
  • Плевен / София
Започнах Кошера (Hive trilogy) и е доста добър, на 30 % съм на първа книга и нямам търпение пак да седна с книгата. Сърбят ме ръцете  Laughing Laughing  Идейна смесица между Дивергенти, Игрите на глада и вампирски роман. Мнооооого съм доволна  261uu 261uu 261uu От сега мога да ви кажа, че днес вкъщи ще си остане малка кочинка, малкото дете ще се спасява както може, а мама ( АЗ!) ще се завърта от кълка на кълка с  киндъл в ръка.
и после да споделиш.... Whistling Whistling Whistling

# 513
Ще , ще   Wink Голям плюс в моите очи е това, че е трилогия, няма отворен край и завършек след ехееее 15 книги.

# 514
Момичета, малко извън и същевременно в темата Grinning
През последните месеци се насъбраха доста книги за проверка дали да влязат или не в списъка с преводите. Следя какво четете, но може да съм пропуснала нещо или да не сме го коментирали в темата. Ако някой е чел нещо от тези заглавия ще се радвам да ми напише някакво мнение за книгата Simple Smile

Обновена снимка
списъка в блога

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 00:54 от Ellah

# 515
Чела съм The Room mate, както и Full package /която беше спомената по-назад, но я няма в списъка/. Приятни, забавни, няма драми до откат и деформирани герои. Еднаква тематика, но нямат много общо. Първата ми хареса една идея повече от тази за пекарката.

# 516
Вчера прочетох "Сияйна звезда" на СЕФ и много, ама много ми хареса! Heart Eyes Изненадах се приятно от историята, бях свикнала нейните книги да са еднотипни. От цялата й поредица Чикаго Старс съм харесала половината книги и затова нямах големи очаквания към тази!
Беше забавна, героите остроумни, имаше екшън и въобще много съм доволна!  Joy

# 517
През последните месеци се насъбраха доста книги за проверка дали да влязат или не в списъка с преводите. Следя какво четете, но може да съм пропуснала нещо или да не сме го коментирали в темата. Ако някой е чел нещо от тези заглавия ще се радвам да ми напише някакво мнение за книгата Simple Smile

http://prikachi.com/images/738/9030738S.jpg
http://thediaryofabookjunkie.blogspot.bg/2017/02/blog-post.html

Не ви препоръчвам да превеждате "All the ugly and wonderful things". Като цяло е доста странна книга. А романса между дете и възрастен едва ли би се харесала на много читатели. На мен на моменти ми се стори дълга и отегчителна,  не бих я прочела отново. Дочетох я, за да видя как и дали ще се развие главната героиня. Очаквах да има повече развитие, но беше задоволително все пак. Това съвсем не бе типичен любовен роман. Дори не знам как бих я определила. А я за четох защото беше сред финалистите в Goodreads. Има много по-добри книги, които си заслужава да бъдат преведени.

Пп. Ако приемате предложения за книжки горещо препоръчвам "The problem with forever" https://www.goodreads.com/book/show/26721568-the-problem-with-fo … ;from_search=true
И "it ends with us" на Колийн Хувър. И двете истории са интересни, но и засягащи важни теми. Без да ги натрапват. Даже бих помогнала с превода.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:20 от Humpty Dumpty

# 518
  • Euskal Herria
Не ви препоръчвам да превеждате "All the ugly and wonderful things". Като цяло е доста странна книга. А романса между дете и възрастен едва ли би се харесала на много читатели. На мен на моменти ми се стори дълга и отегчителна,  не бих я прочела отново. Дочетох я, за да видя как и дали ще се развие главната героиня. Очаквах да има повече развитие, но беше задоволително все пак. Това съвсем не бе типичен любовен роман. Дори не знам как бих я определила. А я за четох защото беше сред финалистите в Goodreads. Има много по-добри книги, които си заслужава да бъдат преведени.
Мога ли да помоля да препоръчате такива книги. В последно време повечето обсъждани книги се четат на английски, а и определено пишещите в темата като че ли имаме сходни вкусове. За тези от нас, които не знаем английски, би било добре да можем да прочетем на български.

# 519
  • София

Само две от заглавията са ми познати, като не съм чела нито едно от тях, а като гледам мнението на Humpty Dumpty, май едното ще отпадне. Аз почти винаги пиша отзиви в темата, ако нещо ме впечатли в положителна или в отрицателна посока.

Стигнах до 34-та глава на Infidelity 4 и сега съм "Патрик, Патрик  newsm18"

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:29 от milenaka

# 520
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пък предлагам нашите четящи на английски да си направят едно списъче с прочетени и харесани от тях книги, които да предложат на преводачите .. Аз говоря доста добре и английски, и немски, дори си позволявам да редактирам преводи, но не обичам да чета на чужди езици .. та и затова съм толкова ограничена напоследък Blush

# 521
  • София
Моето предложение към преводачите - Paper princess (The Royals #1), Erin Watt . Не я видях в списъка, на мен лично много ми допадна, а и вече беше коментирана тук положително.

# 522
  • Euskal Herria
Това е прословутата "Парцалена принцеса", дето Егмонт я обявиха за 28.01, а после - за 11.02.

# 523
  • Плевен / София

Само две от заглавията са ми познати, като не съм чела нито едно от тях, а като гледам мнението на Humpty Dumpty, май едното ще отпадне. Аз почти винаги пиша отзиви в темата, ако нещо ме впечатли в положителна или в отрицателна посока.

Стигнах до 34-та глава на Infidelity 4 и сега съм "Патрик, Патрик  newsm18"
Кажи на ушенце/ЛС/ Praynig  ще помогне ли Патрик, че ми е мъка голяма...добре, че не съм на мястото на Чарли...ще ги подкарам подред  #2gunfire #2gunfire #2gunfire пък каквото ще да става Crossing Arms

# 524
  • София
За Патрик:
Скрит текст:
Опитва се. Закара я на среща с Нокс в един хотел под предлог, че я води в болницата при майка ѝ, но Брайс май я хвана, че лъже. Искаше да бие Брайс, защото го заподозря, че я е удрял, но тя отрече. Засега се държи много положително  Simple Smile

П.П. Изключила съм си личните съобщения, затова пиша тук.

Общи условия

Активация на акаунт