Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от книгата „Блести, не гори“ на Ел Кейси?
Какви са препоръките за криминални и любовни романи?
Какви са впечатленията от книгата „Въздухът, който дишаме“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от книгата „Блести, не гори“ на Ел Кейси?
-
Какви са препоръките за криминални и любовни романи?
-
Какви са впечатленията от книгата „Въздухът, който дишаме“?
-
Какви са впечатленията от книгата „След като паднем“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Само една нощ“?

Точно Off campus имах предвид – много ми хареса, и много голяма разлика между тази поредица и книгите, писани заедно с друг, в полза на първата. 
Аз не харесах и първата книга, отблъсна ме цялата работа с този договор, доминанта и подчинената! След това се пооправят нещата, така че мисля да рискувам и гледам филма на кино! Ама сама, защото никоя приятелка не проявява интерес....
. Най-вече заради поредицата Off campus. Отдавна съм я набелязала и много се зарадвах, че и тече фен превод, но прекрасните момичета, които я превеждат са писали, че ще пускат книгите глава по глава и то след като преведат и 4-те. Ще трябва да се въоръжа с огромно търпение, защото в момента са на 2, а смятам да ги изчакам качени целите