След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 26 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

........ Елини, не обичам да надничам, но този път надничам с кеф, защото не мога да приема, че това, което играят Елка и Боре, може да се изиграе. Heart Eyes Grinning Чакам си продължението в реала!

И аз така. Blush Явно може и грешим. Rolling Eyes

# 676
  • near Sofia, Bulgaria

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
Здравейте! Hug Hug Hug

........ Елини, не обичам да надничам, но този път надничам с кеф, защото не мога да приема, че това, което играят Елка и Боре, може да се изиграе. Heart Eyes Grinning Чакам си продължението в реала!

Чакай, Мише, чакай. Още е рано да си мислим, че грешим! Wink

# 678
  • Perla
Скрит текст:
Здравейте! Hug Hug Hug

[/quote]

няма как толкова много хора в едно и също време да грешат, когато гледат едно и също нещо  Peace

Скрит текст:
Дани  Hug  Peace ако не залежават, съвсем ще остана без очи, и без това гледам непрекъснато, не знам как разтягам денонощието направо  Stop
Обаче сега, като свърши един епизод на Ашк-а, пръстът ми сам посяга да пусне следващия, някак не мога да се накарам сама себе си да гледам друго...  Rolling Eyes
Доре  Hug ще бъде жалко да се отдалечиш от дизитата за толкова дълго, иска ми се да си коментираме пак скоро някой сериал, дори и да не е с такъв заряд, но твоите коментари са ми едни от любимите!  Peace

Гале  Hug Елини  Hug Трудно ми се получава на мене любовта от пръв поглед. Ако не е такава, бързо ми минава интересът.

# 679

е много са  хубави............ много ...

Баръш е все с телефон в ръка зад камера, дано вижда това което гледа

# 680
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Hug Hug Hug

Аз лично не вярвам. Иска ми се, но просто не вярвам, че дори ще ги видя заедно извън екрана.
Ако трябва да бъда честна, Боре може да зареже Гупа, но се съмнявам Елка да разкара Кита.

# 681
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

[/quote]

Може , може и още как  Peace И при Керем и Ханде си мислехме , че нещо се случва  помежду им , защото химията беше на макс , но........останахме много разочаровани  Crossing Arms той през цялото време е бил със Зъбличка , пък ние следяхме всеки поглед , жест , мимика на Зейкер  ooooh!

Аз също ще погледна дизито на Керем , отначало от любопитство , ако ме грабне - добре , ако не - до там  PeaceХаресвам го , добре играе , но в Честа не можах да го приема , особено до Ясемин и не го гледах  Mr. Green

Аз чакам и сериала с Йоджан Дениз  Laughing

# 682
https://pp.vk.me/c7001/v7001800/2b0c7/Yk78zQzMkdA.jpg
Здравейте, пишат, че е от сет

# 683
Вероятно да Нова година ще приключат със снимките

# 684
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug  Hug

Като пишете за следващите сериали и плановете ви и ми става още по - тъжно, така осъзнавам още по-ясно, че сериала приключва  Cry вече няма да се наслаждаваме на Дефмер в нови ситуации и няма да имаме нови възможности да следим неволните жестове мимики на Елбар  Cry Даже не искам в скоро време да ме омагьосва друга двойка Rolling Eyes още ме е яд на Мерич, че не пишише сюжет , който да вълнува и привлича вниманието на повече и повече зрители  #Cussing out на екипа, че нямаха желание да продължават още #Cussing out и се стигна до това да се сбогуваме със сериала толкова бързо след започването на втори сезон. В мен ще си остане чувството, че Елбар имаше какво още да ни даде и че всичко е прекъснато внезапно Sad

# 685
И аз бях накамарила сериали ама много бързо ги сритах всичките  Joy в момента само Ашка ми остана и Gulumse yeter,но той свършва след 3 серии и Ашка и той и останах без нищо хахахаха
Един Пойраз след време и новия на Фе,който идва  hahaha

# 686
  • near Sofia, Bulgaria
Това е бебето на Нихан и Кемал от Кара Севда  Peace

# 687
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Друзья на шоппинге!

Нергис Кумбасар и Онур Бюйюктопчу были замечены в Этилере. Знаменитости вместе выбирали подарки новогодние своим близким, а потом перекусили в заведение Серафина.
Пока актеры ждали, чтобы им подогнали их машину, Кумбасар и Бюйюктопчу в спешке переговорили с прессой.
Когда журналисты напомнили актерам об окончании сериала "Любовь напрокат", Кумбасар сказала:" Если сериал и закончится, мы с Онуром не расстанемся. Непременно встретимся в других проектах.

тия двамцата и в реала са си много добри приятели  Heart Eyes

Днес се замислих,дали след приключването на сериала ще поканят Елка и Борко примерно при Беяз или някое друго предаване  Thinking..... в 90% от случаите след приключване на даден проект актьорите ги канят в разни шоута или нашите ще са от тези 10% които няма да бъдат поканени ,в най-лошия случай мога да  ги поканят поотделно както направиха навремето с Чаатай й Хазал  Tired

# 688
Това е бебето на Нихан и Кемал от Кара Севда  Peace
Ох, извинявам се, но беше сложена снимката в една от руските групи и аз се подведох, тъй като не следя другия сериал.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт