Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 62 073
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Говорим за ваучери, техника и подобни.
Ако става дума, игрите с харесвания са пълна конспирация - т.е. печеленето им. Събирането на гласове е ок (прекалено тежък труд за моя вкус, но поне е честно), но има хора със стотици фалшиви профили. Това също е забранено, но никой не проверява. И го знам с абсолютна сигурност, защото навремето (преди две-три години) се включих в такъв конкурс, събирах си гласове по нормалния начин и някакви типове (без снимка и активност на профилите), започнаха да ми предлагат да разменим 100 за 100 гласа (предполагали са, че имам фалшиви профили като тях, явно това е нещо обичайно). Това май беше още като бях със стария си профил... От този случай вече не участвам в игрите с харесвания (а и както казах - събирането на гласове ми е досадно и трудно).

# 601
  • Сандански
Аз предлагам да си направим секта ние която да се казва свидетели на томболите. Тогава ще станем общност братковци цяло семейство което ще бъде черешката в игрите.
ПП: С всичкия съм си  Peace

# 602
 Laughing
Подигравай се ти, но конспирацията си я има и хакването на игрите също. Обаче, тези, които би трябвало да внимават за тези неща, са организаторите, не ние. Ние само можем да преценим дали да се включим, или не.

# 603
Според мен са едни и същи хора - и по-точно един човек, който е направил профили на всичките си роднини и умее да хаква игри.
Е възможно ли е да се прави това? Аз попитах и ми казаха, че е забранено и е наказуемо да се правят такива неща.
Забранено е ама ако те хванат Joy Едва ли обаче някой се занимава да хваща нечестните играчи, така че който може - го може Simple Smile Ние като не можем да хакваме си оставаме без награди!  Има и други фамилии които има ли парична награда обикновено печелят. не знам дали е само късмет , ама да са живи и здрави. Да се радваме и на малкото което имаме, само здрави да сме!

# 604
  • Под Слънцето
Ей, благодарско на човечето, споделило играта на Каменица!  Hug
Най-сетне си спечелих  батерия! Толкова капачки издухах на спаркс-а , а не успях ..

Ся кво викате? Да заявявам адреса? Ма нали при  попълването го писахме?
 newsm78

# 605
Че толкова ли много печелят, че чак да се издържат от това, повечето игри са с ала бала награди...
На мен преди време ми казаха, че има такива които си докарват приличен доход от такива игри и знаят как да играят за да печелят, каквото и да значи това! Не ми е ясно как става , ама щом за по-големите награди обикновено имената на печелившите често се повтарят значи най-вероятно има нещо такова! newsm78

# 606
Честито TopsyG да си я ползваш дълго време! Hug

# 607
  • Сандански
Аз може ли да си продам вафлите в олх?

# 608
  • Под Слънцето
Аз може ли да си продам вафлите в олх?

дай да менкаме за книгата с рецепти за нутрибулета?    Joy
2 за леф?   Joy

п.п. сериозна съм!

valida6 , Мерсаж  Peace

# 609
Честито на печелившите! Доста хора се похвалиха.
За протокола - при мен - нищо.
Има ли някой още да чака одеялата от Спетема.

# 610
  • при късмета
 hahaha ще ме уморите с тези конспирации.
Обаче няма спор, че има съмнителни печеливши в някои игри.

Да измрънкам следновогодишно, нищо от Своге, Каменица и Милка. Мрън

От Дормео чакам възглавница, ама от Спиди ни вест ни кост.
Иначе и котешката храна още я чакам и май е това.
От лотарията дребни печалби, една свещ, 4 участия за жребия за колата и шоколадови монети около 6-7. Детето поне ги хареса. Монета нямам. На нашия пункт ми казаха, че няма да е до 03.01, а докато имат награди. Последните монети са от днес

# 611
  • Монтана
Честито на печелившите! Доста хора се похвалиха.
За протокола - при мен - нищо.
Има ли някой още да чака одеялата от Спетема.

Още преди месец получих последните неща от Спетема, най-добре провери направо в пощата дали не са пристигнали и да не са се обадили.

# 612
  • sofia
На мен също са ми предлагали размяна на гласове.....каквото и точно да значи това, или пък имала съм въпрос "Можеш ли да ми дадеш повече гласове?" - явно има някакви начини. Според мен един човек си прави 300 профила и айдеее..... после лайкове бая, само незнам тия хора как намират време за такива неща, но както сте писали по-горе, различни хора, с различни интереси Simple Smile Живи и здрави да сме всички!

Аз чакам една купичка и една драскалка Simple Smile  От МИлки и Каменици и Своге - Нищо! Никакъв хак  Flutter

# 613
  • Русе
Да вляза и аз в братството...наистина има хора, които само с това се занимават по цял ден, баш си е като работа това Simple Smile За себе си предполагам, че са от населени места, в които работната заплата е около 400лв., а толкова на месец определено си докарват от игрите. Не е за всеки определено..още помня моето 100кратно участие в Кауфланд, ами хората си участват не 100, ами 500пъти, шанса е доста голям.  Grinning Grinning

# 614
Може ли линк за печелившите от Милка?

Общи условия

Активация на акаунт