Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Магси, честито. Hug

Мерилин само слимс ли са? Обикновени цигари предлагат ли? Може да се пробвам с една  кутия, пуста му краста. Blush

Ивайло, признай, че след като си легнал на леглото на котана си го е поискала обратно. Joy Joy

# 646
  • Сандански

Ивайло, признай, че след като си легнал на леглото на котана си го е поискала обратно. Joy Joy
Забравих да те попитам ще влизаш ли в братството Joy Joy

# 647
 hahaha

Да ви кажа, че от лотарията продължават да раздават коледните бонуси. ММ току-що ми се обади, че е спечелил участие за колата. Joy Joy

# 648
  • София
Фейсбук томбола за бижу Love Soni - висулките са тематични със забележителности от Дубай.

Линк за участие: https://www.facebook.com/theindiebeaver/photos/a.674023319327832 … ype=3&theater

Peace Peace Peace

# 649
  • Сандански
hahaha

Да ви кажа, че от лотарията продължават да раздават коледните бонуси. ММ току-що ми се обади, че е спечелил участие за колата. Joy Joy
Нали казаха, че до изчерпване на количествата  Simple Smile

# 650
Това явно съм го пропуснала, както и да е, няма да редактирам. Peace

# 651
  • при късмета
А колата кога ще се тегли? До кога трябва да пазим фишовете? Не можах да намеря инфо, сайта на лотарията ми е претрупан и въпреки това никога няма това, което търсиш

# 652
На мм са му казали, че края на месеца и да си пазел разписките.

# 653
  • Сандански

Ето я поспаланата  Peace

# 654
  • София
Благодаря.  bouquet Ресторанта е доста изискан и скъп. Ще ми бъде интересно да го посетя, дано приятелят ми се съгласи да идем двамата.

# 655
Весело изкарване, забавлявайте се. Hug

Ивайло, голям сладур е.

# 656
  • Телиш/Плевен
Кой казахте, че разнася наградите от Гурме?
Тип-Топ. Hug

Ивайло, страхотна писана! Heart Eyes

# 657
  • София
Много е сладка.
Аз за сега мога да се похваля само с шоколадови монетки от НЛ.

# 658
От НЛ пък ми казаха, че играта с бонус печалбите официално приключи на 03.01.2017 ...

# 659
  • при късмета
Ивайло, много сладка госпожица, моя последния котарак беше подобен.
Лале, мерси!
От 3 месеца съм на ново място, а Тип топ нищо не са ми носили още тук. Много се смях с куриера от Лео, звъни ми за някаква награда и ми казва, че имам грешка в адреса  hahaha Казах му, че няма и да носи. Очаквам от Тип топ нещо подобно, че станахме много добри познати с куриерката

Общи условия

Активация на акаунт