Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 55

• 61 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • при късмета
Аз пазя опаковки само, ако в правилата изрично пише, че ще има резервно теглене или изтеглени резерви на редовните тегления и предварително са обявили, че ще дават наградите на други участници, ако изтеглените не могат да ги получат.
Където не го пише не виждам смисъл. А и повече от срока за доставка на наградите не ги пазя. То ако някой не я получил за това време, резервния отдавна е информиран

# 706
  • Сандански
Честит ивен ден на Ивайло 77. Мтого късмет!
Благодаря много   bouquet

# 707
Да хвърлям ли вече опаковките от Милка и Троя?Има ли смисъл да ги пазя още?
Аз ги изхвърлих - мисля, че мина достатъчно време, сигурно вече са доставили всички награди. А и бяха 3 немалки плика, заемаха ми място  Simple Smile

# 708
Честит имен ден на Ивайло77 и Ивекс!Бъдете здрави,успешни и късметлии!

# 709
Благодаря, честит имен ден на Ивайло.

Скрит текст:
Не празнувам днес, името ми е производно и не го чувствам като мой празник. Peace

# 710
  • Сандански
Благодаря, честит имен ден на Ивайло.

Скрит текст:
Не празнувам днес, името ми е производно и не го чувствам като мой празник. Peace
Благодаря, а ти как се казваш, ако мога да попитам  Simple Smile

# 711
Може.
Скрит текст:
Ивелина съм, приятно ми е.  Laughing

# 712
Празнувате Ивекс имам едно такова със същото име ама е на 2 и още не иска да черпи  Heart Eyes.
Иначе от началото на годината нищо не съм спечелила и игри интересни няма та съм изпаднала в постигрова депресия или нещо такова.Днес в пристъп на отчаяние търсих сок Грено да го разклащам ама не намерих ooooh!

# 713
За много години! Нека годината е здрава, късметлива и много успешна!
Работа, деца, ангажименти чак сега смогнах да се разпиша.Изпуснах една - две теми, дано са били изпълнени с игри и награди.
Започвам годината с ваучер за Спорт Депо от Спаркса.
Късмет!

# 714
  • Русе
АnniM, и аз търсих сок, че никаква друга игра не се сетих за момента Grinning Ноо така и не намерих при нас. Излезли са печелившита от предизвикателството на Спарка, няма ме, жалко, много ми беше харесала раницата Sad

# 715
 запис с раница от mysparx Hug

# 716
  • при късмета
И аз да почерпя тогава, детето вчера имаше РД, днес имен ден
Скрит текст:
Честито на празнуващите!
Остана ми само котешката храна да чакам.
Дайте линк към играта на сокове Грено. Не съм ги и чувала, но ще потърся, ако са хубави наградите

# 717
Честито и от мен! Hug (Не се сетих по-рано че е празник, въпреки че имаме именник в семейството -  той е болен от грип и не му е до празнуване...)

# 718
Нищо не струват наградите на Грено освен голямата,но като няма други игри и тази става.
https://igra.greno.bg/home/index/24

# 719
 bouquet И от мен честито на празнуващите вчера и днес.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт