Звездни компромати - 308 част

• 108 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Критическата не е оправдание да изглеждаш така. Има много жени в критическа, които си изглеждат съвсем нормално.

Шайло иска да става фотограф, Мадокс - редактор на филми, а Пакс - диджей. Не знам от кога са снимките, но Анджелина ми харесва на тях. Тя в повечето случаи ми харесва де  Embarassed

http://www.spletnik.ru/buzz/baby/72177-khobbi-shaylo-doch-andzhe … -breda-pitta.html

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пак десет страници с обвинения към нехаресващите тояжката, нямате умора,  еййй Stop Само ако обичате, не се заблуждавайте, че всяка поза на "класа" е реално такава. 80% от актрисите в Холивуд са по-класни от нея.

# 17
Еми не ме жегва! Никак

# 18
Тоца край елхата
Много повехнала и остаряла изглежда. Като иска небрежни снимки по халат да си беше махнала обилния грим и изкуствените мигли.  ooooh!

# 19
  • Бургас
Според мен Марая страда от есхибиционизъм. Не съм я виждала в последните години /нормално/ облечена. И гърдите й задължително винаги са отвън, в повечето случаи - задника също. Ужасно смешна и нелепа е. А колко нежна и красива беше преди.

Учудващо, но Тоца ми допадна на тези снимки. Не изглежда толкова грубовата както обичайно.

# 20
И аз очаквах нещо стряскащо, но си е нормална тук. Peace
Онова с колажите е много добро..)

# 21
Благодаря за темата, Бижу  bouquet

Този Венсан на снимките, където се натиска с гаджето си, ми прилича на наш Андрей Слабаков с тия храсталаци по лицето (Слабаков да не се ласкае, противни са ми и двамата). Гаджето е с дупе, както аз го наричам "втасало тесто", но понеже е мъничко, си е ок  Grinning

Ее, досега се чудех на кого ми прилича Венсан с тази противна брада, а то на Слабаков било!  Crazy
Прилича на някакъв перверзен чичко, награбил младото си гадже!  Tired

Бижу,  bouquet

# 22
Тоца край елхата
Много повехнала и остаряла изглежда. Като иска небрежни снимки по халат да си беше махнала обилния грим и изкуствените мигли.  ooooh!
На нищо не прилича.

# 23
Тоца край елхата
На нищо не прилича.
Наистина,тази жена е много глупава,а до скоро мислех обратното

# 24
  • До морето
Направо минава за симпатична на тези снимки. И моля ви бъдете внимателни в коментарите за Тоца. Убедена съм, че тази жена има сериозен проблем с това, което вижда в огледалото. Като нищо ще ни прочете и ще иде пак да се прави красива.

# 25
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за темата, Бижу!  bouquet bouquet

Бързам да се разпиша с много забавна (поне за мен) галерия. Никому неизвестен мъж се фотошопира с Кендал и компани я. Снимките искрено ме разсмяха! Ако имате време, разгледайте ги всичките, има страхотни попадения!  Laughing

Много добре му се е получило.  Mr. Green

# 26
  • Rock & Roll feeling ...
Запис с едни отдавнашни,но пък много сладки снимки на Брад и Захара .

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Heart Eyes

# 27
Къдравелката на Венсен е много сладка, харесва ми. Него няма да го върна, колкото им да не ми допадат тези ламбърт изгъзици, слабост си ми е:)
Тоца, на колко години е на 34-35?

# 28
  • Бургас
Тоца, на колко години е на 34-35?
Доколкото знам е 84 набор, което ще рече 32.

# 29
  • София
Бижу, за темата  bouquet

Марго Роби -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт