Звездни компромати - 308 част

• 108 612
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Така и не разбрах какво намери Гергана в Соломон Паси, но пък ми харесват като двойка, свежари са  Peace

Това ,което е неизменен антураж при евреите.
Какво е то?
Уф, много съм проста, нищо не знам.

Пари?

# 46
На Гергана никога не са й липсвали мъже с пари.. Peace

# 47
Много я харесвам Ева! Блейк и Раян - също.  Peace
Ники на Иън на тези снимки и с тази шапка ми заприлича на нашето Гери.  Rolling Eyes
Благодаря за темата!  bouquet

# 48
На Гергана никога не са й липсвали мъже с пари.. Peace

И аз така си мисля  Thinking
Чаровна и елегантна жена е.

За това се учудих, че избра да е с Паси, но както казах, харесват ми като двойка. Снимките им са хубави и непринудени, според мен се обичат.

# 49
  • Rock & Roll feeling ...
Паси е симпатичен човек. Не знам колко е богат ,а според еврейския закон не е точно евреин.

# 50
  • Sofia
А помните ли, че бившата съпруга на С. Паси, след развода си с него, публикува книга, озаглавена “На копието ти, любими”.  Wink Laughing Може и това да е - хората говорят, че е (бил) голям палавник.

# 51
  • срещу двата комина :)))
Блейк и Раян са прекрасни, страхотна двойка  Heart Eyes

# 52
А помните ли, че бившата съпруга на С. Паси, след развода си с него, публикува книга, озаглавена “На копието ти, любими”.  Wink Laughing Може и това да е - хората говорят, че е (бил) голям палавник.

Това съм го видяла с очите си.  Mr. Green

# 53
Бившата жена на Соломон обясняваше навремето каква кариеристка била Гергана и как е омотала в мрежите си Министъра Sunglasses
Да си оправим вкуса с една много чаровна Белослава

И още
Скрит текст:

# 54
  • Rock & Roll feeling ...

Това съм го видяла с очите си.  Mr. Green

Я разкажи  Wink

Белослава е къдрокосо очарование  Heart Eyes На колко стана тази жена, 40 ? Прелест !

# 55
'74 е Белослава

# 56

Аз и преди съм го казвала в темата. Нищо кой знае какво.
Някъде 2005-2006г, ние студенти. Колега е член на НДСВ. Покани ни "насила" на едно мероприятие на НДСВ. От нас се искаш само да ръкопляскаме и в замяна получаваме 2 дни ядене, пиене, дискотеки, барове, хотел за сметка на партията. Та в разгара на вечерта коментирания политик вече беше с по две мацки на всяко коляно.  Laughing

# 57
  • DE
Соломон и Гергана изглеждат щастливи.

# 58
Белослава ми е неприятна почти колкото Рут Колева, поне изглежда добре за разлика от втората. Хора имали служебни контакти с нея са ми казвали, че е кофти.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт