Звездни компромати - 308 част

• 108 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • До сърцето...
Гледам, че коментирате Марая, тези Коледни снимки с децата са също  Shocked

Скрит текст:

# 61
  • Gotham City
Марая за съжаление е гнусна вече...жалко за таланта и, преди много я харесвах

# 62
Снимката с Дядо Коледа е един път Joy

# 63
  • където ми харесва
Ако още се чудите, на коя да прибирате Венсан Касел, аз се нареждам до Янтра  bouquet

# 64
  • Вестерос
Благодаря за темата, Бижу!  bouquet bouquet

Бързам да се разпиша с много забавна (поне за мен) галерия. Никому неизвестен мъж се фотошопира с Кендал и компания. Снимките искрено ме разсмяха! Ако имате време, разгледайте ги всичките, има страхотни попадения!  Laughing

И малко, срам не срам, но някой би ли бил така добър да ме информира (че ме мърза да гуглвам), защо половината семейство е с фамилия Кардашиян, а другата половина - Дженър - като на татко им, който стана жена?
СУпер забавно и креативно  Laughing

# 65
Марая що ли се харчи изобщо за тия парцаливи роклета?
Направо гола да тръгва  Shocked

# 66
А аз никога не успях да харесам Марая. И все се чудех какво намират хората в нея. Не ми харесва и това, че шъшка като пее и затова и таланта ѝ не можах да оценя Rolling Eyes пък то вече се вижда, защо не е била за харесване.

# 67
  • София
Още от  Mариан  Кюрпанов  Готин е!   Sunglasses

# 68
  • Бургас
Случайно попаднах на една миска в страницата на Хайлайф - Венета Кръстева. Била 91 набор. Тоца ряпа да яде.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0 … bih=511&dpr=3

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 00:45 от miss july

# 69
  • София
Белослава е чаровна визуално, но изплезени снимки са ми неприятни, загрозяват всеки човек.

# 70
И малко, срам не срам, но някой би ли бил така добър да ме информира (че ме мърза да гуглвам), защо половината семейство е с фамилия Кардашиян, а другата половина - Дженър - като на татко им, който стана жена?
От различни бащи са. Тези, които са Кардашиян са от първия брак, Дженър - от втория.

# 71
Паси е симпатичен човек. Не знам колко е богат ,а според еврейския закон не е точно евреин.

Сигурно не е много след като тя прави инвитро с пари от фонда Whistling

# 72
Да ти кажа,богатите,не обичат да вадят от собствен джоб,за това и имат пари😀

# 73
  • в 1001-та нощ
Марая се оглежда в огледалото на 90-те .... ooooh! Stop

Скрит текст:

# 74

Общи условия

Активация на акаунт