Януарски сладури на годинка 6

• 9 590
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро! Тази сутрин спахме малко повече и съм по-дибре Simple Smile Взех Ева да спи при мен и тя се въргаля в какви ли не пози по мен през ноща, но поне поспа до 8:30
Щом му се вижда края, ще търпя...па макар и още 4-5 годинки Wink А за яденето на Ева не ми пука, откак видях колко гадно е да не спи... Даже понякога си казвам, нека хапне по малко, барем заспи от изтощение  Embarassed

А иначе е станала и голяма бъзла, та има шанс като стане по-голяма да има страх от нещо Mr. Green Страх я е да не ме изгуби. Търчи като луда нанякъде и като се откажа да я гоня се маскирам зад някое дърво. В един момент тя почва да ме търси и да се оглежда уплашено и тогава аз се появявам, а Ева идва бързо-бързо. Но с това е свързано и ходенето и в къщи след мен непрекъснато. Но си спомням и племеника ми как се въргаляще и ревеше безутешно на пода пред външната врата, защото баща му е отишъл на работа без него #Crazy

# 151
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз забелязах, че Габи в последно време почва да се плаши от много неща. Ма йвлизаме в периода на срам и страх. Оставям я като падне да се осъзнае, като се старя да не издавам емоция, но вътрешно много го изживявам. Мъжът ми я кара да пипа големи кучета, за да не се страхува. Като се наложи да я оставим на майка ми ни изпраща и вече не плаче за нас.

# 152
  • София
Здравейте на всички! Не съм писала тука от сто години. Като ви чета и се успокоявам че има и други диванета като моето. Поне сяда на гърнето понякога. Посля става, отива на леглото и пишка там! Rolling Eyes
С кучетата е свикнала, имаме една булонка при съседите дето бая зор и скубане вижда от Габи.

Аз започнах работа на половин работен ден, та поне в офиса си 'почивам" от дзвера. Ама после ми става мъчно и бързам да се прибера преди да е заспала.

# 153
  • София
Здравейте мацки Simple Smile

Благодаря ви за хубавите пожелания - да ви се върне стократно !
Ние вече със сигурност ще ходим на море само да сме здрави. Заминаваме на 1-ви Юли за 14 дни на Балчик Simple Smile Нямам търпение само не ми се мисли какво ще е на плажа с дребния  #Crazy Той умира за вода. Преди няколко дни бяхме на гости на приятели в Симеоново, които си имат басейн - сглобяем. Качихме го на едно столче за да стига водата и забравихме, че сме с дете Simple Smile Дай му вода и не го търси Simple Smile
Мацки вашите бебета будят ли се още нощем, защото Бобо вече прекалява и ми се реве. тамън се унеса и той става прав и започва да реве и докато не го взема при мен на спалнята не млъква. Щом го взема обаче веднага заспива все едно не се е будил обаче все се бута в мен и аз цяла нощ спя на тръни и сутрин се чуствам като парцал Sad какво да правя вече незнам  Cry

Някои ще ходят ли на протеста пред НС утре ? Аз ако не е много гадно времето ще дойда Simple Smile

# 154
  • На небето

Много се е разхубавила Теа...искам и аз момичеееееееее Heart Eyes.
За сега ще се радвам на племеница/на девер ми/ и на бъдещото на систъра, че и то ще е мома Hug.
Стискам палци за борбата с пампите!

Ох Кате и мен ми се иска едно момиченце, ама нема ме огрее, мъжо е против да имаме други деца. Като видя момиченцата с плитки и опашки абе сладки са бееее.

# 155
  • Варна
Тинче, мойто мъж не е против- все от три едното може да улучи женско Joy, живот и здраве има шанс да кипря девойка Flutter...

# 156
Здравейте на всички   bouquet

Джули, честит рожден ден със закъснение! Бъди жива и здрава! Желая ти всичко най-хибаво!
Весело изкарване на морето ви желая!

И аз се присъединявам към искащите дъщеря в бъдеще време. Мъжа ми напоследък е станал много разговорчив на темата за второ бебе. И двамата искаме момиче, ама да сме живи и здрави пък ще видим какво  ще си измасторим втория път  Wink. Иска ни се да поизчакаме обаче още известно време

За гърнето ни се иска да опитаме, но все се туткам и още не съм купила. Алекс отговаря на някои от признаците за готовност да се приучи на гърне. И ще опитаме в най-скоро време, пък ще пиша какви са резултатите.

КАто чета колко много от наборчетата са на фазата на тръшкането и гръмогласното реване се успокоявам. Даже на фона на това, коетоописвате Алекс не е толкова зле. Изпада в такива "моменти" по няколко пъти на ден. Нядявам се скоро да престане. Аз се преструвам, че изобщо не ме впечатлява с рева си (когато иска да вземе или да прави нещо непозволено, което съм му отнела). Вече започва да схваща концепцията, че няма да ме впечатли със рев и зпочва да плачеза  по-кратко, а и по-рядко.

От кучета и него, го е страх, но започва да го преодолява. Вече се осмелява да ги гали. А и го е страх от големи кучета. Ако са в неговия калибър не му се струват толкова заплашителни и си играе с тях.

Днес го бях оставила за 1 час при баба му и дядо му и той през повечето време е плакал. Гушкал се е в тях, но е плакал от мъка, че съм го оставила. Надявам се да свикне с отсъствието ни, защото в края на юни свекърите ми ще го гледат за 5 дни. Ние с мъжа ми отиваме в Лас Вегас  Grinning. Та все още има време Алекс да свикне с идеята, че като го оставяме това е временно 

Целувки за всички наборчета   bouquet

# 157
  • Sofia
Честит празник на всички малки и пораснали дечица!!!
[/b]

Да са здрави, весели, игриви и много да ни радват!!!

Да ви разкажа за моята разправия с гърнето. Отучих я от памперсите, но не я научих на гърне. Явно установи че и е по-добре без памперс и сега е рев и тръшкане ако пробвам да и го сложа. Ако все пак надвия почва да ми вика "аки" и да си дърпа памперса и тича към гърнето. Слагам я и след 5-10 мин вече е решила че аз съм забравила за памперса и става доволна и хуква из къщи. Лиглина върши добра работа и из къщи няма локвички и в повечето случаи дории гащичките остават сухи. Като е с него и почва да върши нещо и тича към гърнето, но докато седне вече каквото е започнала е приключило. За жалост времето се влоши и дупето и забръзва само с едни гащички и затова само по няколко часа на ден се мъчим - то мъката си е за мен не за нея.

# 158
  • На небето
Тинче, мойто мъж не е против- все от три едното може да улучи женско Joy, живот и здраве има шанс да кипря девойка Flutter...

Абе знаеш ли то каръци има много, ама дано ти не си от тях. Имам познати дето искаха момче и решиха да правят докато стане и успяха чак на 5 дете.   #Crazy  hahaha

# 159
  • София
Честит празник на всички МАЛЧОЗАВРИ ! (много малък но много свиреп вид Wink ) И на не толкова свирепите също Mr. Green А на потърпевшите родители да са им здрави нервите и да приемат с усмивка приумиците на дечурлигата    bouquet

Нямам търпение да ви разкажа таз нощните си патила. От 2 дена реших, че Ева я е страх и затова пищи така нощем и започнах да спя в нейната стая. Добутахме спалнята до нейното легло, махнахме решетката. Вчера беше горе-долу. Както казва Джули, буташе се в мен, насън ме риташе и ми мяташе ръце крака и какво ли още не, но се събуди чак в 8:45.
Но тази сутрин се събуди в 5:15, подвикавйки весело на всички в блока, че е време за ставане. Аз се правя на заспала, а тя ми бърка в очите и носа. Натискам я и и съскам тихичко "лягай и заспивай" - хили ми се с глас. Стана от леглото, отвори си сама вратата, донесе си гърнето и реши да ми го сложи на главата, а тя да седне отгоре Twisted Evil
В този момент, аз побеснях - сложих решетката на леглото, метнах я вътре и отидох в хола с идеята, че ще пореве 5мин. и ще заспи. Но на 2-рата минута ревът взе да идва към мен. Въпреки, че сме увеличили решетката с дъска от 20см., Ева я беше прескочила и за щастие се метнала на спалнята ooooh!
Единственото, което ми хрумна да направя в този ранен час, беше да дам един кашон с позабравени играчки, а аз да се опитам да си доспя. За мой срам съм откъртила яко, а госпожицата, ходила, включвала компютри, ТВ и накрая отишла и събудила баща си, който не се оказал така коравосърдечен и се заиграл с нея Mr. Green

Давайте идеи как е правилно да постъпвам? Май ще махам решетката, че от нея повече опасност, отколкото полза. С приспиването вечер някак ще се справим, но нощно време newsm78

# 160
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моя та госпожица ме събуди в 6 и в 6,30 реши, че трябва да става. После се гушнахме двете на спалнята и заспа. Вчера е къртила до 10, при положение, че нормално става към 8-8,30. В почивните дни задължително ни буди в 7, а когато тряба да ходим някъде рано спи като пън. МАЙ ВСИЧКО ГО ПРАВИ НА ИНАТ.

# 161
  • София
Точно над нас съседите имат детенце на 2 години и то се буди Ева като се разкрещи Sad  То всичко се чува през панелите. А тя освен от недоволство си подвиква сутрин и от радост. Като подвиква е меко казано, всъщност вади един фалцет... Но мога ли да и запуша устата?

# 162
  • Sofia
Деси Честит рожден ден!!!

Здрава, щастлива, обичана и желана!!!

# 163
Здравеите сладурки newsm53 .Наи накрая и аз да се докопам до комп.вече един час чета бре колко съм изпуснала..... newsm12 .Първо да поздравя вси4ки които сте имали повод за празнуване,много здрави,щастливи и обичани да сте,само хубави моменти да има.Е ние вече сме си в София за съжаление,прибрахме се наи наи- накрая а хич не исках smile3518 .Толкова ни беше хубаво на село.Малкия щурееше по цял ден на вън,сутрин като станехме закуска на вън,игра после спане ,обяд,игра.къпане под душа наи-накрая без корито,следобеден сън,после пак игра до късна доба и после хаиде в леглото.Направо се родих там newsm44 . Правихме опити без пампи да ходим имаме около 15-ина гащички и само по тях,ама за жалост тои не знае още какво прави и си пикае постоянно в гащите,чака само да му ги вдигна и започва да пикае маимуната  smile3511 .Та маи и ние ще почакаме мисля че още не е готов за това дело.Днес наи-накрая сложихме прословутата ваксина за шарките за сега всичко е ок и дано няма проблеми,че толкова дълго я чакахме,че от тия жеги все обриви по гръбчето и не искаше педито да я слагаме така,та поне за това съм доволна.Иначе и ние сме станали диви и щастливи.Правим първите си опити да се бием Weary като не му дам нещо веднага се нахвърля и започва да посяга с ръка ако му се скарам от яд започва да си бие главата от където намери и да си скубе хубавите къдрици.Не знам и аз какво да правя,абсолютно не подлежи на обяснение Weary .Имаме 12 зъба и са тръгнали 2 кучешки ама за сега няма проблем от тях.е стана вече много дълго,ама така е като не съм влизала от 100 години,но вече ще съм по редовна.поздрави и целувки на всички малки и големи за сега.спокоино ,ще доидат и по хубави дни.... smile3503  newsm51   love001

# 164
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!

Общи условия

Активация на акаунт