Да бе голям интерес тези деца, ние за сега не сме толкова брутални, както сина на една приятелка, който го вади и дърпа и разтяга като дъвка, не знам не го ли боли!?
Моя само си го пипа леко и се чуди "какво е това нещо и що ми виси".
Моя само си го пипа леко и се чуди "какво е това нещо и що ми виси". 
А и на тези, които го продават пише 18 мес. и целенасочено отлагам покупката засега.
[/size]
! И Мишо много си тачи пишока и не пропуска сгоден случей да провери нямя ли да се скъса най- накрая
, не иска детето, но виж на баща му гърдите са на особена почит и голямо щипане пада
.

!
...
.
.

. Ще я лъжем с водата да излезе от пясъка и обратното.

Заспа изтощена по никое време от 11:30 до 12 и след това отказа да яде, което ме срина окончателно.
Искам и аз момиче

. На гърнето не мога да го пречупя да седне, а седне ли евентуално скача като ужилен. Лошото е, че му се подсече дупето от топлината и то доста.
. Само мога да те успокоя, че това минава. После стават кротки и добри, съдейки по Калоян. Той така, като Ева не искаше да яде, да спи, ревеше непрекъснато, но... има край
, някъде към 6-тата година. Е все още не яде, но и това ще стане като влезе в пуберитета
. Здрави нерви и никакви сълзи, я метни една мастичка с таратор, и ще ти е "всьо равно"

аз за 1 секунда не мога да го хвана да стои мирен ,та камо ли да седи на гърне - ЪПСУРТ