Януарски сладури на годинка 6

• 9 587
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
  • На небето
Напоследък не мога да откъсна Сами от желанието си да си държи атрибутите. Дори и навън си бърка в гащите, извива се в опит да си докопа нещата  Laughing Ужас  Laughing

Да бе голям интерес тези деца, ние за сега не сме толкова брутални, както сина на една приятелка, който го вади и дърпа и разтяга като дъвка, не знам не го ли боли!?  newsm78 Моя само си го пипа леко и се чуди "какво е това нещо и що ми виси".  Twisted Evil Но не проявява кой знае какъв интерес, не държи да си го пипа, дърпа, мачка и разтяга за сега и дано да остане така и за напред. По скоро му е интересно пъпчето му и си го пипа и гледа с интерес когато е голичък и го забележи.

# 136
  • Варна
Цитат на: Кейси link=topic=95785.msg1835017#msg183[size=7pt
5017 date=1148920376]
Здравейте и от нас  Grinning
Моят малък експлоататор и манипулатор също умело ми разказва играта. Мислех си, че няма накъде повече да ме подлуди, но бъркам  Laughing

Гърне не съм купила още  Blush А и на тези, които го продават пише 18 мес. и целенасочено отлагам покупката засега.

Напоследък не мога да откъсна Сами от желанието си да си държи атрибутите. Дори и навън си бърка в гащите, извива се в опит да си докопа нещата  Laughing Ужас  Laughing
Тръгваме утре на малка разтоварваща почивка и съм се настроила да си изкрещя бесовете из увеселителните паркова е Орландо, че много напрежение ми се е събрало  Grinning[/size]

Хубавичко да се накрещиш Grinning! И Мишо много си тачи пишока и не пропуска сгоден случей да провери нямя ли да се скъса най- накрая Mr. Green. Ще мине...период... Напоследък много ми се кефи на бюста- то е голяма радост като ме види топлес, чак поскача от радост, но не пипа Naughty, не иска детето, но виж на баща му гърдите са на особена почит и голямо щипане пада Joy.
С гърнето- ми капитулирах накрая и опитах, ама сега ще  им разпечатам на бабите постинга на Кейси и ще си пия бирата на спокойствие beer smile3533

Джулка добре завърнали се Hug!
И ние имаме едно гърне дето ако дупето е вътре, атрибутите са навън и обратното hahaha...

# 137
  • Sofia
Нашето гърне е на Safety 1 и съм много доволна от него, но то не е подходящо за момченца. Една част от него се откача и после става дъска за WC-то. Слагам я на него от 10 месечна и имахме голям напредък /5 пъти на ден все пълно/, но взех че ги оставих с татито да си правят компания и белата стана - акито вместо в гърнето беше отзад на дъската. Какво са правили не ги знам, но Тея се притесни дали от факта че се изцапа дали от суматохата, но даде назад и сега се учим отначало. За сега сутрин задължително се пълни и ако успея да я нацеля през деня с въпросче има ли аки и тя да даде признаци че има. Иначе и да няма намерение да върши нещо с удоволствие седи на него, но аз от време на време и давам личен пример за какво е гърнето.
От утре почвам с отучването и след 2-3 дена ако не съм се изнервила окончателно ще ви пиша какво съм сътворила из къщи и колко поражения има.

# 138
  • Варна

Много се е разхубавила Теа...искам и аз момичеееееееее Heart Eyes.
За сега ще се радвам на племеница/на девер ми/ и на бъдещото на систъра, че и то ще е мома Hug.
Стискам палци за борбата с пампите!

# 139
Кейси, желая ти хубава ваканция и Сами да те остави да почиваш  Simple Smile

И ние сме доникаде с гърнето. Сутрин задължително пишка в него, а после ако я уцеля пишка или пък ака (много рядко - обикновенно закъснявам).

Кате и Мина се страхуваше много от водата, но аз я гушках и заедно се топкахме постепенно. Разбрах че тя се страхува самичка и номера е да ме усеща че съм до нея и че няма да се случи нищо.

# 140
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИ   bouquet  bouquet  bouquet
Желаем ти само хубави  мигове

Кате Габи миналата години първите дни я беше много страх от морето и плачеше, но после се отпусна и не искаше да излиза от водата. Тази година направо не ми се мисли какво ще ни прави  #Crazy. Ще я лъжем с водата да излезе от пясъка и обратното.

Малчо ходи на гърне заължително след спане. През останалото време ако успеем да я нацелим за голямата работа добре. Още не може да си казва /или не иска, което е по-вероятно/.

# 141
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИ   bouquet  bouquet  bouquet
Желаем ти само хубави  мигове
И аз се присъединявам към пожеланията   bouquet

ShockedМного се е разхубавила Теа...
.... и Ева, и Ева особено на аватара  Laughing

Здравейте и от нас  Grinning
Моят малък експлоататор и манипулатор също умело ми разказва играта. Мислех си, че няма накъде повече да ме подлуди, но бъркам  Laughing

Ох това ми е много, много познато... е навън чак не си бърка в гащите, но вкъщи само да е без памперс и започва едно опъване и дърпане.....
иначе с разказването на играта....... научил се е да реве за всичко... дори като прави бели и само да му повиша тон и започва един рев - насила....  Shocked
Със гърнето сме на Вие..... изобщо не стои на него, а ако успея да го задържа - не прави нищо, дори чака да стане от него, че да си свърши работата  #Crazy

# 142
  • Варна
Честит рожден ден Джулка!
Бъди здрава, усмихната и много да те слушат мъжете!

# 143
  • София
Честит Рожден Ден Джули! Все така усмихната и лъчезарна да си и много семейно щастите ти желая!

Аз днес не издържах на тормоза на Ева и се разревах и аз Embarassed
Това, че казвате, че и вашите дечица са ви взели на мушка малко ме успокоява, че е някакъв период, който ще отмине. Не съм се наспивала като хората от 2 седмици заради нея, не съм се хранила като хората (нали се опитвам да смъкна някое килце). И като се събуди сутрин в 6:30 и започне да мрънка и да реве от сутринта, просто ми иде да крещя. Днес съм засичала, 5 минути мълчи, 10 минути реве - реве затова, че съм влязла да си измия очите (с нея или без), затова че и правя закуска (с нея или без), затова че сменям памперс, затова че обувам обувки когато излиза...за всичко. Навън почва да се кара с децата, да пищи и да се тръшка, че или са взели нейна играчка, или че тя не е успяла да вземе чужда. На площадката където ходим има и спящи  малки бебета, които се будят от писъците И и днес получих недвусмислен намек, че такива крещящи и пищящи деца не са добре дошли там Cry Заспа изтощена по никое време от 11:30 до 12 и след това отказа да яде, което ме срина окончателно.

Ходи ми се някъде в планината на тихо и спокойно, да се наспя на хладно и да се наслушам на тишина.

Теа наистина е малък бомбон на тази снимка - такива хубави и засмяни очи е извадила и такава модерна прическа Heart Eyes  Искам и аз момиче Wink

# 144
  • Sofia
Честит рожден ден на Джули!!!

Бъди здрава, енергична и обичана!!!

Всички малчовци са порастнали и са станали още по-големи сладури  Embarassed

# 145
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миа разбирам те напълно. В неделя ходихме на гости и там ни посрешна с лай едно голямо куче. Подариха на Габи една малка сладка порцеланова кукла, а то и изяде крака, после ходеше по Габи и я буташе. Вечерта падна по стълбите в къщи и за малко да си заклещи главата в решетката. После цяла нощ скимтеше като кученце. Аз през деня съм на работа, бързам да се прибера и да излезнем на разходка. После сядам на компютъра да пиша дипломни работи до 11-12 ч. вечерта, заспивам в 1, а тя тогава се размърдва. Вече еднам гледам и чакам с нетърпение да отидем на изпити да се наспя.

# 146
  • Sofia
Само за инфо - снимката на аватара ми е на токущо събудилата се от следобеден сън Тея - затова е толкова рошава.

Миа и ние си имаме такива моменти и за щастие са през няколко дена та мога да си поспя между тях. Явно или нещо ги мъчи или си е период на израстване. Дано Ева скоро да те остави да поспиш. А да не и е топло случайно!?

Ох, и ние на вилата в неделя имахме проблеми с едно куче. Съседката довела кучето и внучето и да не притеснява кучето и нейното внуче дойде и го доведе в нашия двор да потичало ама без да ни е питала. То едно бясно и почна да ни лае наред а мен ме е страх от такива. Опитах ссе да го изхоня, но то докопа топката на Тея и я спука. Накрая мъжа ми едвам го прати да си ходи, а тя сърдита че и пречело - да ама кучето не е мое, а нейно и като и пречи да не го е водила. Вчера я водихме да и купим нова голяма топка /има 10-тина с различни размери ама най-голямата пострада/ - не че ни я платиха де и виновни излезнахме накрая  Sad

# 147
  • София

Честит рожден ден Джулиана!
Много здраве и любов ти пожелавам!

# 148
  • София
Ха сега здравейте и от нас Grinning

Ние нали вече си имаме вила, и като идем забравяме да си дойдем. Започнах да пробвам Виктор без памперс, обаче като почне да пишка в гащите, изпада в истерия и пищи с пълно гърло. Стисва се и много се чудя дали да продължавам така или да изчакам още малко с махането на пампата newsm78. На гърнето не мога да го пречупя да седне, а седне ли евентуално скача като ужилен. Лошото е, че му се подсече дупето от топлината и то доста.

Мия, и ние сме в този период, вечно мрънкащи  smile3514. Само мога да те успокоя, че това минава. После стават кротки и добри, съдейки по Калоян. Той така, като Ева не искаше да яде, да спи, ревеше непрекъснато, но... има край newsm10, някъде към 6-тата година. Е все още не яде, но и това ще стане като влезе в пуберитета newsm47. Здрави нерви и никакви сълзи, я метни една мастичка с таратор, и ще ти е "всьо равно" newsm44

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 17:39 от asa

# 149
Мараба банда!
Чета,чета,чета Ви постингите......ми аз няма какво да допълня за Алекс - мрънкащ,тръшкащ се навред,ревящ за щяло и нещяло...освен аркадата на веждата сме с обелен ужасно нос и устна,раздрани лакти и сини крака....абе чудна картинка сме... #Crazy
Все още не мисля и да се разправям с гърнето Naughty аз за 1 секунда не мога да го хвана да стои мирен ,та камо ли да седи на гърне -  ЪПСУРТ Mr. Green
Миа,и аз имам моменти /ама май доста често..да не кажа постоянно Embarassed/ в които имам крещяща нужда от глъдка спокойствие...ама Аса ме "успокои" - значи викаш - към  6-тата година....аха...ще си запазим места на "4-ти километър" още от сега ...като с детските градини- по отрано за да се вредим!!! Mr. Green

Целувки на дребните терористи!

Общи условия

Активация на акаунт