Януарски сладури на годинка 6

• 9 900
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
MIA погледни в устата какво става. Аз имах същия проблем преди 2-3 седмици и се оказа единия от кътниците. Голям зор беше 1 седмица и после се успокои - не че зъба се показа де.
4-те кътника пробиха, но единия от тях не окончателно (нали имат по няколко връхчета), единия кучешки също проби, а другите дори не се вижда да са почнали да надуват венците.
За последните 3 дни вече съм изплезила език и не знам вече какво да очаквам. Хубаво не иска да яде - да не яде, хубаво не иска да спи - да не спи (днес заспа в 4 следобед на пода в хола Twisted Evil ), ама тя изобщо не знае какво иска: тръгвам да и обувам обувките да излиза - не иска,  бута ме, рита ме и пищи, пищи. Добре - няма да излизаме, след 1 час (преди малко) ми носи обувките и ме дърпа към вратата. Да ама аз съм сложила ядене на котлона вече Crossing Arms
Абе ако седна да пиша какви "ми ги върти" ще стане дълго и смешно, та по-добре да си трая.

Ама пък каква е хубавица Heart Eyes!
Михал е същия от два дни, ама си мислех че е период, пуберитет, зъби и си трая. От момента на ставането мрънкоти, тръшка се, пищи и нищо не го залисва или залъгва, и угодия няма smile3511...на откачане съм вече...
Пък ние си имаме дванадесет зъба и нищо се не види ooooh!...

# 121
  • София
Уф сега като заспа ми е жал за нея, че сигурно се мъчат горките с тези зъби. Но днес като си удряше главата в пода, не ми приличаше никак на хубавица.

# 122
  • София
Ехоооо сигурно сте ме забравили Simple Smile
Надявам се всички тук, любими мои и-приятелки да сте добре, децата ви да растът жизнени и щастливи. Ние с Еленчето и таткото сме добре, аз вече 3 месец съм на работа, липсвате ми ...

# 123
Гостът съм Миа. Нещо имам проблеми с нет-а и затова не се лог-вам, ама да видим, мога ли в отчетните да пиша като гост newsm78

Галя, не само не сме те забравили, ами на Константин и Елена се бях сетила за твоята щерка. Да ти е здрава и усмихната   bouquet

Тази сутрин Ева пак се събуди в 6:30, вече не знам какво става  #Crazy , дано са зъби и да отмине, че не се издържа.

# 124
  • Варна
Здравейте мами!
Ние открихме летния сезон вчера и днес времето се развали Grinning. Мишо все още с пълна сила го е страх от морето и плаче от него.
Никой не казва ще маха ли памперсите и идеи как да стане това ooooh!...

# 125
  • На небето
Здравейте мами!
Ние открихме летния сезон вчера и днес времето се развали Grinning. Мишо все още с пълна сила го е страх от морето и плаче от него.
Никой не казва ще маха ли памперсите и идеи как да стане това ooooh!...

Ние още няма да се мъчим, мисля като стане на 1г и 6м да пробвам тогава, да порасне още малко, че да разбира повече. Че сега не му е ясно на детето, какво точно искаме от него и защо го държим да стои седнал на това неудобно нещо. На плаж още не сме ходили, но смятам да го заведа, той миналата година не е ходил и нямам си и на представа дали ще му хареса. Вчера бяхме на пикник и на него му хареса, а ние с тати си направихме едни слънчеви бани там, докато той се катереше по колата.

# 126
  • София
Мия благодаря ти за вниманието, ама тази сладурана Ева е страхотна със зелената си рокля   bouquet

Кате а за памперсите... да сипризная ние сме адски зле с гърнето...май сме на Вие с него  Laughing сутрин задължително пишкаме ...ама след това е една мъка  Confused та скоро май няма да успеем да ги махнем ...

пропуснала съм новини сигурно дотса, кажете кой работи, кой си гледа детето ...

# 127
  • Sofia
Здравейте,
да ви се похваля, че днес бяхме на интервю за визи за Канада да ходим на гости на сестра ми и взеха че ни одобриха и след 10 дена ще си получим паспортите с визите и се стягаме за път. Много се вълнувам защото за първи път ще си видя племенника който е вече на 2 годинки и сестра ми ще види моята госпожица и двамата ще понаправят някоя и друга беличка там.

За памперсите и аз се ослушвам дали някоя вече се е престрашила да ги махне и какъв е резултата. Мислех да купя малко лиглин и да и влагам в гащичките за да не изтъча всичкото на пода и да не пера тензух ама нямам представа дали е удачно. Иначе има моменти когато си казва за скито или пишането, но в повечето случаи не казва. Още се чудя де. А имате ли представа колко време отнема това учене на гърне?

# 128
  • Варна
Уффф, не знам Ели ooooh!. Мишо нито си казва, нито му се седи на гърнето или детската дъска на чинията. Четох/и Аса май беше писала нещо подобно/, че е най- добре да се махнат изведнъж и да се запасиш с гащи- детето започва да се чувства дискомфортно от факта, че е мокро и се опитва да си казва...уж. Бях голям ентусиаст, но от два дни се убеждавам, че Мишо изобщо не разбира за какво иде реч Rolling Eyes Confused. И по принцип нямах намерение да се мъчим и двамата докато не проговори, ама бабите ме метнаха, заедно с няколко познати и- на Twisted Evil...Ама ще ги пратя те да научат детето като им се вижда лесно и май ще поизчакам още.

Ели, честита Ви радост! Две години са много време раздяла за сестрички!

# 129
  • Sofia
Благодаря ти Кате за споделеното за отучването от памперси. Нашия татко не е много навит, а аз съм махнала всички постелки по пода за да няма поражения. запасих се и с 10 чифта гащи - не че ще ми стигнат ама за първо време докато се ориентирам колко ще са ми нужни. Май само смелост ми трябва. Иначе Тея е наясно за какво стои на гърнето защото като свърши ещо ме вика да го видя и да и пляскам и да я гушна, но знам ли дали не си внушавам.

А със сестра ми не сме се виждали 6 години. Тя беше с проблемна бременност и не можа да си дойде за моята сватба /тогава се наревах едно хубаво като ми се обади, а и после като ми донесоха огромния букет по куриер с картичка от нея/. После ми беше криво като чих как Виктор плаче и не мога да го пипна дори. След това аз като родих тя беше първата която ми се обади да ме чуе как съм и не спря да звъни докато не чу гласчето на Тея. Сега си разменяме клипчета на децата по интернет и си пишем всеки ден, но не е същото за такива като нас дето всеки ден са били заедно преди да замине. Затова и толкова много се радвам сега че ни одобриха и ще пътуваме.

# 130
  • София
Здравейте на всички мами и пораснали бебешори  Hug
Аз се поизгубих, защото първо нямах нет, а после и компа нещо се развали та близо 2 седмици щях да лудна без любимия ми форум.
Ние сме добре, имаме 16 зъба и мисля, че временно няма да имаме проблеми с нови  Hug Иначе по-диво дете в квартала няма. Днес беше на фризьор и вече не прилича на бебе, а на малко момченце тип "бандит"  Laughing, защото моята приятелка му сложи малко гел и му направи косата в стил Дейвид Бекъм /аз не мога да я трая таз прическа ама..../ Бяхме и до Плевен миналата седмица - райско е с тези фонтани и Каскадата ама жегата там е страшна - не се диша  Crazy Готвим се за море Юли и от сега съм се притеснила къде ще го сложим всичкия багаж дето се очертава да помъкнем. Предстои ни и Кръщене, но още не сме се спряли на конкретна дата Simple Smile
Ами това е засега  Hug
Цунки гунки на всички бебунки   bouquet

# 131
  • София
Здравеите мами!

Аз още нямам нет и пиша от къде ли не, ама очаквам скоро включване. Оказа се, че "арена"-та се е помещавала в мазето на нашия блок и имахме малко стресова вечер в петък като взеха да ни звънят от НСБОП по вратите #Crazy

За памперса...огромното постижение на Ева е да сяда по правилния начин на гърнето. До сега настояваше, че се седи с 2-та крака в него. Дори един ден опита да ходи с гърне "обуто" на единия крак, а на другия каросерията на един камион, която е в същия цвят и приблизително същите размери. На нея това и е най-любимото в момента да се обува в нашите обувки и да ходи с тях.
В най-големите жеги свалях малко памперса, а и тя се опитва да си го маха (явно и е жега), но да почувства дискомфорт от това, че се е напикала и е мокра...забрави Naughty Толкова и е кеф като са и мокри гащите и и разхлаждат, че няма никакъв шанс да ми каже. Иначе като се задържи за части от минутата на гърнето аз повтарям "пиш-пиш" и тя повтаря след мен, та поне значи може да казва "аки" и "пиш", но май не разбира какво значат тези думички.
Е изпитахме удоволствието да се напишка 2 пъти на дивана и 1 път на леглото, та ефект от махане на килими, не знам има ли newsm78

# 132
  • На небето
Хей, я не се шашкайте имам приятелка, детето и е на 2г. и категорично отказва да прави каквото и да е в гърне, а от 6м. го мъчи на гърне, но не ще и неще. Става от гърнето и всичко в гащите прави. До дете е, някой бързо свикват други не искат. Аз за сега му давам гърнето да си играе с него и го слагам обут да сяда за да свикне със мисълта и да не се плаши като започна да го слагам. И той дори сам проявява желание да си сяда понякога. Но да стане на 1г. и 6м. и ще видим как ще се справи с махането на пампата.   newsm78

# 133
  • София
И аз мисля, че са  малки още за гърнета, нищо, че бабите само говорят как ние от една годинка сме сядали. Изобщо и не бързам. Купих му прозрачно гърне на НУК - голяма грешка. Не купувайте изобщо - невероятен боклук. Искам някой от дизайнерите да ми покаже как точно би се побрало детето в това чудо на техниката  #Cussing out Божидар като го сложих изпадна в стрес. Сега купих едно съвсем обикновено и в пъти по-удобно и практично та с него се заиграва, но само облечен. като е гол и го сложа започва да трепери. Хич и не ми трябва още и с това да се разправям. Много си ми е добре с памперси  Hug

# 134
Здравейте и от нас  Grinning
Моят малък експлоататор и манипулатор също умело ми разказва играта. Мислех си, че няма накъде повече да ме подлуди, но бъркам  Laughing

Гърне не съм купила още  Blush А и на тези, които го продават пише 18 мес. и целенасочено отлагам покупката засега.

Напоследък не мога да откъсна Сами от желанието си да си държи атрибутите. Дори и навън си бърка в гащите, извива се в опит да си докопа нещата  Laughing Ужас  Laughing
Тръгваме утре на малка разтоварваща почивка и съм се настроила да си изкрещя бесовете из увеселителните паркова е Орландо, че много напрежение ми се е събрало  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт