Ние с Мина ти пожелаваме да си много усмихната и щастлива мама и Ева да те слушка много.
Момичета, тези които се видяхме миналия месец в София в Гудис изпратете ми имейлите си на лични, за да ви изпратя снимки.
Аса честито християнче
ЗДРАВЕЙТЕ на всички и от мен.Аз малко кьсничко се включвам но бях далеч от любимият ми комп.значи да започвам.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MIA,ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА ASA и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖКА еииииии че много празнуващи бе.На всички ВИ желая много здраве,много успехи,много обич с много повече щастливи моменти в живота.
Хаиде весело на всички за сега а утре ще ви разкажа как сме в провинцията.....
ЗДРАВЕЙТЕ на всички и от мен.Аз малко кьсничко се включвам но бях далеч от любимият ми комп.значи да започвам.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MIA,ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА ASA и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖКА еииииии че много празнуващи бе.На всички ВИ желая много здраве,много успехи,много обич с много повече щастливи моменти в живота.
Хаиде весело на всички за сега а утре ще ви разкажа как сме в провинцията.....
нещо не разбрах какво стана по горе че не ми излезе ника ,. затова го пуснах пак
...и се почесвах умно
защо никой не се включва ..
...на Гергьовден Алекс се фрасна яко в масата и ходихме да му лепят веждата в Пирогов...барабар Алекс с мъжете - около десетина пияници с разбити мутри и още толкова лелички...май всички доста подпийнали
и лудее
по цял ден,направо се чудя от къде му дойде тая енергия.тича,пищи,вика като луд,неспира по цял ден да говори и нарежда,само дето нищо не разбирам
.абе не мога да си позная детето
.надявам се като се приберем в софия да се поукроти и пак да си имам онова спокойно и добро дете че иначе незнам как ще я караме
хаиде целувки на всички от нас за сега

Тук сме заклещили стола да не се люлее, а той сега пък излиза от него (стола е от тези дето се трансформират на масичка и столче и няма колани за връзване) и тръгва да пълзи по масата която е пред него, чудя се кога ще падне пак
, че ние в Русе си вземахме и сега се чудя дали да го записвам и тук, разбрах, че се чака доста да ти извадят карта и се чудя дали има смисъл... пък и нали искат бележка от личния лекар, че детето няма алергиии, а ние тук още не сме се записали. Та в тая връзка я ми препоръчайте, ако знаете добър педиатър в Банишора или някъде в тоя район 

Препоръчани теми