Януарски сладури на годинка 6

• 9 603
  • 265
  •   1
Отговори
# 210
Иваничка страхотна е тортата! Голям майстор си   bouquet

# 211
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ами на втората е следобедната закуска на Влади Simple Smile бисквитена торта  Sunglasses
а рецептата е от тук вторият пост. А снимки има и на трета страница - долу.

Мерси много. Като се върнем смятам да се пробвам с една такава торта да видим дали ще се справя, че съм с две леви ръце в кухнята.

# 212
Иваничка, с малко закъснение, честит рожден ден и от мен   bouquet

Момичета, как сте с плажуването вече  Grinning
Колкото го беше страх Сами първите няколко пъти и само гонеше вълните, сега е някакъв кошмар  ooooh! Няма изваждане от водата  Laughing А аз не обичам много да се плицикам, предпочитам на шезлонга и да си пуша и мързелувам. Но не би  Laughing

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Кейси миналата година Габи също беше така. Добре че не можеше да ходи и седеше само на хавлията, но това не и попречи да ни залива с пясък. Сега просто не си представям какво ще бъде на плажа.

# 214
  • София
Ние морето тази година май няма да го видим  Sad. Но на вилата в басейна надуваем, Виктор не искаше изобщо да влезе. След няколко дневни опити, накрая влезе и неизлезе. По-точно излезе с писъци след около час и половина.

Мацки, кога мислите, по-точно по кое време мислите да ходите на форумската среща?

# 215
  • Варна
Иваничка, с малко закъснение, честит рожден ден и от мен   bouquet

Момичета, как сте с плажуването вече  Grinning
Колкото го беше страх Сами първите няколко пъти и само гонеше вълните, сега е някакъв кошмар  ooooh! Няма изваждане от водата  Laughing А аз не обичам много да се плицикам, предпочитам на шезлонга и да си пуша и мързелувам. Но не би  Laughing

Не ще мойто диване и това е! Сакрален ужас изпитва от морето- спокойно, бурно- няма значение- много вода и се движи и голям рев, голямо чудо ooooh!. Дори като ходихме с тате и него в неделята се скъсваше да реве и аз като вляза в морето, та не можах да си покисна като хората Crossing Arms. Пробвах с добро, пробвах с принуда да го топна- нищо не работи, ама не се оплаквам за сега- ровичка си в пясъка и обикаля хавлиите да им изяжда провизиите от чипс, солетки, сокчета и бири hahaha.
Ivanichka, мерси! Не само опитва, ами си го и хапва пясъка, но не е по много и не го спирам Joy- обикновено, си го консумира полепнал по някоя лопатка или гребло и после си пийва морска вода от кофичката, потапяйки и ближейки ръцете си Simple Smile.

# 216
При нас ситуацията с плажа и къпането се развиха по следния начин: Мина първо не искаше по никакъв начин да влезе във водата, но после пък  като и хареса не можех да я извадя от там. И аз като Кейси много обичам да си лежа и да мързелувам обаче не ми даде тази възможност мойто диване, все тича към басейна и я хващах на ръба. Като я заведохме на плаж на океана никак не искаше да стъпва по пясъка - само искаше да я гушкам и така гушнати влизахме във водата. Обаче много се кефеше на детската водна пъзалка и със зор я измъквах от там. И така както се казва някои бяха на море на почивка, а други само на море  Laughing

# 217
Кате, същото беше и при нас и се чудя какво ме накара да му отварям очите  Laughing Лошото е, че дори не ни оставя да се менкаме с баща му - или трябва да сме двамата с него, или само аз. Ако случайно реша да отпусна телеса и се започва едно крещене и недоволничене  Twisted Evil
Само на море съм и аз  Laughing

# 218
  • София
Хм, замислям се какви ли ще ги върши моята девойка другата седмица като заминем Thinking  Миналата година много му се кефеше на морето, но като се има предвид, че сега пищи уплашено който и от нас с баща и да влезе в банята, почвам да си мисля, че няма да ме остави и мен да влезна на спокойствие във водата. Но пък нали сме с брадчедите, а тя от децата много гледа какво правят.

Аз вече се чудя за форумската среща. Мойят мъж изведнъж каза, че и на него му се ходело  #Crazy И аз си викам, ми супер, но ще трябва да вземем и Ева. Това означава да идем в началото от 6:30 до към 9:30. Ама сега като чета какво меле се очертава да е, се замислям да ги оставя в къщи. Те верно, че хората ще идват на порции, но все пак.
Дайте идея и вие!

# 219
Ние с Алекс още не сме ходили  на море. Но сме на басейн почти всеки ден. И той много обича да стои във водата. Хубавото е, че след плажа е много уморен и си поспива доста. Тогава и на мен ми остава време да разпусна  Grinning

# 220
  • Варна
Кате, същото беше и при нас и се чудя какво ме накара да му отварям очите  Laughing Лошото е, че дори не ни оставя да се менкаме с баща му - или трябва да сме двамата с него, или само аз. Ако случайно реша да отпусна телеса и се започва едно крещене и недоволничене  Twisted Evil
Само на море съм и аз  Laughing

Тогава ще си трая и няма да го приобщавам към морето Hug!
Миа, оставяй ги да се гледат и отивай да разпускаш. Каква е тази форумска среща вечерна с деца- тук из Варненско такива си ги нямаме Naughty. Децата и бащите на пикници неделни, иначе-само полудели женоря Mr. Green.

# 221
  • Sofia
Здравейте момичета,

пристигнахме благополучно в Канада. Тея спа на излитане и кацане, а през останалото време тормозеше стюардесите. Очаквам някоя да напусне след нашето пътуване, но 10 часа на едно място не си е работа  Laughing.
Сега Тея и Виктор /братовчедчето и/ си играят и не се сещат за мен. Виж обаче със спането имаме сериозен проблем - не стига часовата разлика ами на всичко отгоре и непознато място и реве та се наложи днес да я преспя в количката за следобедния сън. Отказва и храната че не е като нейната. Дано скоро се адаптира че е неприятна цялата история...

Морето тази година няма да го видим защото ще се прибираме края на ноември, но ще видим океана и понеже е студен няма да я пускам да се плацика. Остават изпълненията за догодина.

# 222
  • Варна
Ели, радвам се, че пътуването е минало благополучно! Дано бързо да се адаптира Теа, за да можете спокойно да се наприказвате със сестричето ти Hug. Приятно прекарване!

# 223
Ели, добре дошли в Северна Америка  Grinning Дай й малко време, ще се адаптира  Grinning

Кате, вашето "полудели женоря" съм го признала  Laughing На софийска среща мога и да не отида, ама по варненско много ме влече  Mr. Green

# 224
Ели, добре сте дошли   bouquet. Детенце ще се адаптира  дай й малко време. Алекс като си ходихме в България и като се прибрахме не ядеше по 10тина дни - 2 седмици. Но после всичко си идва по старому  Peace

Весело изкарване на лятото ви желая  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт