Бял списък на продуктите

• 314 659
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пилешки продукти и пилетата на Джиев - Костинброд.  Това се казва истинско пиле! Нито синьо, нито с прозрачна кожа. Заслужава си да опитате.
Мляко Верея и Елена. Преди вземах ЕлБи , но нещо не ми харесва всеки път.
Масло от немското или Маджаров.
Брашно от сините пакети на София мел.

# 691
Още един глас за млечни продукти ''Алфатар" Peace
Всичко на Тендем ми е много вкусно Peace
Сладоледите на Дарко-обожавам ги Crazy

# 692
като каза сладолед
http://ice-creamunclecharly.hit.bg/,  много плодове и ядки в него..
А може ли да си спомня и единствения сладолед, който обожавам и, който спряха от производство eat Имаше на Делта само в големите кутии 2л ванилов сладолед с парченца сухи плодове.. Охх сетих се за най-гадната сесия от студентския живот, която преживявахме добре с този сладолед Blush

# 693
  • София
Дарко наистина не са лоши, но Изида са ми най- любими на мен Simple Smile Peace
Пилешки продукти Джиев- и аз знам хубави неща за тях.

# 694
Кисело мляко Еликсир  Simple Smile
Вкусно има и каймак   Shocked и е на цена 1/2 от това на Био-то  Party

# 695
Препоръчвам прясно мляко на "Елби".. точно вкусът на домашно прясно мляко!

# 696
за мен най-вкусният сладолед на пазара в момента е на казабланка.  Heart Eyes обожавам го!

# 697
След дълги проби на различни марки сиране, най-накрая и аз се спрях на Лакрима, но за съжаление не се намира на много места.

# 698
Преди няколко дни взехме кашкавал на дядо либен,опаковката се отличава от другите- картонена кутия, на нея пише,че е зрял 67 дни. Много,ама много вкусно!Мирише си на кашкавал,направо не можах да повярвам..Колко е истински е друга бира,но поне на вкус го докарва!
А иначе и аз гласувам за Изида, доста по евтини са от др сладоледи, а пък като ги ям наистина имам чуството,че ям млечен сладолед.Много съм облагодетелствана, магазинът на Джиев е до нас и вътре продават Изида  Laughing

# 699
Още един глас за млечни продукти ''Алфатар" Peace
Всичко на Тендем ми е много вкусно Peace
Сладоледите на Дарко-обожавам ги Crazy

Млякото "Алфатар", което аз взех от техния магазин (кисело мляко) беше много рядко и сладникаво. Бяха ми хвалили една мандра "Кутела", но киселото мляко не ми се стори много хубаво. После ми казаха, че "Кутела" изнасяли страхотни млечни продукти и ако на човек му се занимава да ходи до мандрата да си купи от продуктите за износ били много по-добри от тези на нашия пазар. Но не съм проверила още тази информация. За киселите млека един от критериите ми е срокът на годност - щом видя един месец от датата на производство и ми става съмнително. За "Тандем" и от мен един глас. Освен това от вътрешна информация знам, че техните продукти са си чисти месни Wink.

# 700
  • Sofia
От къде купувате пилета Джиев?

# 701
От къде купувате пилета Джиев?
Имат си фирмени магазини, не съм сигурна, че ги продават по веригите.

# 702
# 703
  • Варна
новите бисквитки с овесени ядки и мюсли на престиж - наистина са много хубави и без боклуци, поне за сега  Confused Simple Smile

# 704
  • Варна
сетих се и за още нещо: ябълки от пикадили, едни дребнички в големи найлонови пликове, много ефтини - истински ябълки от дърво Simple Smile имат си и изгниличко като престоят, сладки са... абе супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт